Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
Scandinavian @ 16.12.2021 20:51
Ir bijuši arī tādi laiki? Nu, no tā dzīvokļa, kur dzīvoja pirms šī?
Nē, es no sava profila pirms ilgāka laika, kad viņa vēl tirgojās no sava dzīvokļa
Scandinavian @ 16.12.2021 18:12Neesat domājušas, ka viņa bloķē tikai fake profilus?
nebija vietas kur iestūķēt gultas pārklāju no Turcijas..a Ikea dārgi DidraiFilomena @ 16.12.2021 18:46Tik ļoti slavē to gultu, bet nu vismaz jau varēja viņu skaisti saklāt. Izskatās ka tur kāds tiko gulējis.
haha. Un slavina cik labi guļ. It kā rāmis ko ietekmētu. Matracis ir tas, kam jābūt labam.core @ 16.12.2021 18:07Ja es būtu uzņēmējs nekad nesadarbotos ar cilvēku, kas raksta, ka gulta ir auksta un tai ir gavgalis :D šausmas..
dzīvoklis noteikti izmaksāja oi oi oi, tāpēc žēl ka Didra noskopojās interjera dizainerim.. pilnīgi neloģiska rīcība.Stephaniee @ 16.12.2021 17:30Virtuve izskatās ne pa lēto. Un kopumā dzīvoklis pieņemu, ka ir izmaksājis daudz. Interesanti dzīvokļa pirkšanai un remontam ir ņēmuši kredītu?
Tur daudz labu komentāru. Brīnums, ka nav dzēsti.Jajaja2 @ 16.12.2021 16:44Ja jūs Didra nav nobloķējusi, palasiet tos viņas komentārus pie tām kinoteātra bildēm. Tik ļoti pretīgi atbild. Savu īsto dabu nenoslēpsi. Tas viss pozitīvais un enerģiskais tēls ar Dievu vārdu uz lūpām ir tāds feiks. Vienkārši mega.
Jajaja2 @ 16.12.2021 16:44Ja jūs Didra nav nobloķējusi, palasiet tos viņas komentārus pie tām kinoteātra bildēm. Tik ļoti pretīgi atbild. Savu īsto dabu nenoslēpsi. Tas viss pozitīvais un enerģiskais tēls ar Dievu vārdu uz lūpām ir tāds feiks. Vienkārši mega.
Cosmochic @ 16.12.2021 01:40
Nevajag neko nemaz pārbaudīt.. Pienāks reize, kad kāds no abiem saslims ar kovidu un uzrādīs savus "pirktos" sertifikātus, bet asinīs nebūs antivielu- Tā abi arī iekritīs un varēs turpmāk teikt - PALDIES AINĀR.?????♀️