tā jau ir, pasaulē taisnības nav. Visadi pidari , kam nav kauns zagt, dzīvo cepuri kuldami.laimiigaaa @ 12.07.2025 16:15nu tieši tā. Tāpēc jau arī besī. Es negribu visu mūžu cīnīties. Izglītība, viss ir, bet nu nepelnu kā Elīna un tik brīvi dzīvot arī nevaru. Pilnīgi besī.
Piedodiet. Vajadzēja šo izlaist uz āru.
un suši cezara salāti plastmasas traukos🤣🤣ko bērni ēdīs? Tagad taču var nopirkt zemenes, arbūzu un citus augļus.Tk ļoti necienīt savus viesus🤮🤮🤮ceru,ka Augļu serviss pārtraucis sadarbību.Japānas princese @ 12.07.2025 17:37Gadu iepriekš rezervėja viesu māju Džeisona dzimšanas dienai, bet vēl vakar nebija ēdamo pasūtījuši. Nu var jau dirst, bet nu tik ļoti. Bez sadarbības laikam tam bērnam nekā nebūtu. Bet ir muļķītes fanītes, kuras tam visam tic.
Roze sarkanā @ 12.07.2025 17:02jā, galvenais, jāpasaka bērnam, ka būs dzeltenas drēbes, jo traktors dzeltens un pašai kleita dzeltena?runā ar viņu taisnojot matus, tā starp citu??Nekādas mīļuma izpausmes, bučas.kādā sakarā happy birthday saka? Ne bērns saprot, ne pati zin angļu valodu?un Nauris rādīja to vietu, nu galīgi bērniem nepiemērota, šausmas!tik stulbi un savu bērnu nemīloši vecāki??
nav ko besīties. Viņa parāda tikai savu dzīvi virspusēji un savas fake dzīves grūtības, bet to, cik pa dzīvi ir nelaimīga tāpat visiem redzams.laimiigaaa @ 12.07.2025 16:15nu tieši tā. Tāpēc jau arī besī. Es negribu visu mūžu cīnīties. Izglītība, viss ir, bet nu nepelnu kā Elīna un tik brīvi dzīvot arī nevaru. Pilnīgi besī.
Piedodiet. Vajadzēja šo izlaist uz āru.
jā, galvenais, jāpasaka bērnam, ka būs dzeltenas drēbes, jo traktors dzeltens un pašai kleita dzeltena🤣runā ar viņu taisnojot matus, tā starp citu🤮🤮Nekādas mīļuma izpausmes, bučas.kādā sakarā happy birthday saka? Ne bērns saprot, ne pati zin angļu valodu🤣un Nauris rādīja to vietu, nu galīgi bērniem nepiemērota, šausmas!tik stulbi un savu bērnu nemīloši vecāki😭😭Kirbis32 @ 12.07.2025 16:01Tik nemīļš un bez mīlestības iesācies puikas rīts savā dzimšanas dienā.:(
nu tieši tā. Tāpēc jau arī besī. Es negribu visu mūžu cīnīties. Izglītība, viss ir, bet nu nepelnu kā Elīna un tik brīvi dzīvot arī nevaru. Pilnīgi besī.twilight Girl @ 12.07.2025 15:32Tur pat nav ko skaust. Elīna visu ir dabūjusi gandrīz uz paplātes . Viņa nezin ko nozīmē smagi strādat piemēram 12 stundas stāvēt uz kājām un par to pelnīt apmēram 500 eiro .
Tur pat nav ko skaust. Elīna visu ir dabūjusi gandrīz uz paplātes . Viņa nezin ko nozīmē smagi strādat piemēram 12 stundas stāvēt uz kājām un par to pelnīt apmēram 500 eiro .laimiigaaa @ 12.07.2025 14:52Bļāviens, reāli noriebies, ka tā krievu baba lēkā kā neandertālietis, neko nerubī, ietekmē meitenes, ka pērtiķa ānusa lūpas un neēšana ir normāli, un vienalga - dzīvo, priecājas, ir veiksmīga, a mēs te, nu vismaz es, stresojam kā izdzīvot. Besī ārā.
smūtijs @ 12.07.2025 09:09
Man liekas, ka viņai ir tik ļoti sakāpis galvā un domā, ka var atļauties visu.
Tastastas @ 12.07.2025 10:44
Viņai visa dzīve ir sadarbības. Lupatas un celojumus uzņēmums noraksta, ēdienu piegādā augļu serviss un tas maltīšu seviss, uz visām fotosesijām dekorācijas sarunā no kādiem muļķīšiem, kuri grib reklāmu. Droši vien savā šķiedrvielu biznesā nu jau arī minimāli kaut ko tērē, jo ir savākusi sev abonentus.
smūtijs @ 12.07.2025 09:10Viņai vispār kādi svētki vai pasākumi ir bijuši bez sadarbībām?
Mashka Kakashka @ 12.07.2025 07:31
Es pareizi sapratu? Viesu nams viņai uzsauca viesu namu uz sadarbību un viņa vēl ņem un nozog halātu? ?? Riktīga krievu duņka.
pidrihsone @ 11.07.2025 09:51