Sienaguba @ 15.01.2023 17:16mani apstiprināja gandrīz pēc 2 mēnešiem :D
mani apstiprināja gandrīz pēc 2 mēnešiem :DLiepaShmiepa @ 15.01.2023 16:04Iešu paraudāt stūrītī par to, ka es neesmu viņai gana laba :D
un tad dzeltenajos parādītos raksts, ka taurenim nemaz tik labi neveicas, un elīna nevarētu savos storijos muldēt, cik veiksmīga ir un ka pārējiem skauž 😀 gribēšu redzēt gada pārskatu.CallMeAnnika @ 15.01.2023 16:33Cilvēki negrib iet iekšā, jo tur tiek visu laiku filmēti live, pārvilkti manekeni utt. Garām ejot esmu gribējusi ieiet iekšā paskatīties, bet attur viss tas balagāns. Cilvēki grib mierīgi apskatīt lietas nevis katru dienu divas reizes jāpārģērbj manekens vai jāfilmē live, jābļaustas un jātirinās pa veikalu.
Nauris saprot, ka veikals vairs nav izdevīgs, bet Elīnai nebūtu kur likties. Tad mājas pārvērstu ne tikai par fotostudiju, bet arī par veikalu.
Cilvēki negrib iet iekšā, jo tur tiek visu laiku filmēti live, pārvilkti manekeni utt. Garām ejot esmu gribējusi ieiet iekšā paskatīties, bet attur viss tas balagāns. Cilvēki grib mierīgi apskatīt lietas nevis katru dienu divas reizes jāpārģērbj manekens vai jāfilmē live, jābļaustas un jātirinās pa veikalu.Marcipaaans @ 15.01.2023 16:18viņa nesen atrādīja telpas, kuras nebūšot veikals, bet gan noliktava, jo nav kur it kā lielos apjomus likt. Vai tik drīzāk nebūs tā, ka vien noliktava pastāvēs un viss, jo neviens klātienē neiepērkas.
Runājot par Oriflame telpām, nav jau tur kāds cits iekārtojies?
BellaCiao @ 15.01.2023 12:16
Boulingā arī, piemēram, uz ekrāna bija vārds “auklīte” nevis Annemarija.
viņa nesen atrādīja telpas, kuras nebūšot veikals, bet gan noliktava, jo nav kur it kā lielos apjomus likt. Vai tik drīzāk nebūs tā, ka vien noliktava pastāvēs un viss, jo neviens klātienē neiepērkas.CallMeAnnika @ 15.01.2023 16:01Vēl pagājušā gada nogalē meklēja un bija jau paviesoties Oriflame telpās, ka būšot plašas telpas gan 1.stāvā, gan pagrabstāvā, bet tagad jau runā par to, ka vajadzētu veikalu taisīt ciet? Tad jau tiešām tēlo, ka tik labi iet. Un tajā BIG SALE kā stāv, tā stāv vienas un tās pašas drēbes. Neviens nepērk pat ar lielo atlaidi.
No sākuma teica, ka uzdāvinājusi saviem vecākiem braucienu, bet liekas, ka tur brauc tikai Elīna, Nauris, māmuļa un Annemarija + Džeisons.DomuGrauds @ 15.01.2023 12:07Nu protams ka aizmugurē Džeisons ar Omi? Pati jau ar savu bērnu nevar sēdēt kopā?
Iešu paraudāt stūrītī par to, ka es neesmu viņai gana laba :DbeReal @ 15.01.2023 16:02
Nu nezinu, mani apstiprināja un sekotāju skaits arī ir krietni audzis viņai. ?
LiepaShmiepa @ 15.01.2023 14:51Viņai ir privāts profils un jaunus neapstiprina
Vēl pagājušā gada nogalē meklēja un bija jau paviesoties Oriflame telpās, ka būšot plašas telpas gan 1.stāvā, gan pagrabstāvā, bet tagad jau runā par to, ka vajadzētu veikalu taisīt ciet? Tad jau tiešām tēlo, ka tik labi iet. Un tajā BIG SALE kā stāv, tā stāv vienas un tās pašas drēbes. Neviens nepērk pat ar lielo atlaidi.magdalena333 @ 14.01.2023 20:41Noteikti tā arī ir, jo pieņemu, ka pārsvarā tās pircējas ir ārpus Rīgas, otrs nu nav tas veikals arī praktiskā vietā, tomēr cilvēki jau sen ikdienā labāk brauc uz T/C, kur uz reiz ir 101 veikals. Pagaidām vēl kāds plus ir, kas dod kādu aktivitāti, ka viņi tur arī pako, ja pakošana būtu citā vietā, tad domāju izdevumi būtu vēl lielāki, bet veikals vispār bez dzīvības.
Es tiešām, tiešām nesaprotu kā tas veikals var pastāvēt, pārsvarā tur ir vienas un tās pašas lupatas, praktiski jaunākās tendences nav, laikam tikai tāpēc, ka lupatas zemas kvalitātes, un tās, kas pērk kaut ko, pērk jau kuro reizi to pašu džemperi, topu un koriģējošo apakšveļu.
Es, piemēram, eju uz veikalu, lai nopirktu kaut ko jaunu, nu nepērku katru sezonu to pašu, ko ieprieksšējā, pie tam modeli, kas bija aktuāls 10gadus atpakaļ. Tāpēc jau te runāja, ka nav tur nekādas attīstības, jo lasa jau pa noliktavām, nevis vismaz pārstāv kādu bodi vai kādu sakarīgu fabriku kuriem vismaz ir savs dizaineris un vismaz daļu savas kolekcijas piedāvā orģinālu un svaigu balstītu uz jaunākām tendencēm.
Diez ko Elīna katru reizi saka uzņēmumiem un ko tie domā, kad viņai piedāvā sadarbību, bet viņa liek #patipirku? Abām pusēm nevar sanākt problēmas?Dalia @ 14.01.2023 11:04
Kur tiem kafijas pārstāvjiem vispār prāts ik pa pāris mēnešiem sūtīt vairāk par 8kg kafijas.
Tas ir tik daudz naudas un Elīna par normālu reklāmu pirms tam netaisīja. Kaut ko zem deguna nomurmināja un pielika, ka paši pirka.
Kārtējie MELI!
Tik slikta kafija, ka pat jāreklamējas caur Elīnu, kura sabojā pilnīgi jebkādu iespaidu par produktu?