CallMeAnnika @ 26.02.2025 09:17Elīna storijos stāsta, ka brauc komandējumos, lai izvēlētos labāko kvalitāti un varētu necelt cenas. :D Tas nekas, ka gada laikā cenas izaugušas x2. Atšķirība, ka agrāk deva 5-7% atlaidi, tagad dod 15-20% atlaidi no 2x augstākām cenām.
Matīss tur piedalās, jo tas ir Nika pasākums un ar viņu veido kopīgu projektu. Miljonāru klubā gan Matīss nepiedalās, lai gan Jansons tur ir, jo viņa līmenis ir par augstu priekš tā s...Greetaa @ 25.02.2025 22:32Ansviesulis ir tiešām gudrs džeks, žēl, ka te iepinies.
Bet man izsita korķus tas, ka Elīnai "pašai jābrauc pa darba darīšanām" un tas laikam ir kaut kas ārkārtējs? Viņa taču GADIEM braukā līdzi savam Ņurim, kur problēma? Par kādu līderību un mentoringu te vispār var būt runa, ja elementāras lietas nevar sakārtot.
Fotosesijas, gorīšanās un darbinieku drāmas laikam ir viss, kas ir Elīnas kompetencē. Bet apbrīnojama pašapziņa, ka uztaisa sevi par neaizvietojamo biznesa haizivi. Omg
mazaaduuda @ 25.02.2025 21:31
Miljonārs. Un Elīnas next level pret viņu ir pilnīga nulle. Viņa biznesā griežas tādas summas, cik Elīna gada laikā neapgroza.
BURUNDUKS iignais @ 25.02.2025 21:05kas ir tas Matiss Ansviesulis ir?
Miljonārs, piederēja ātrās kreditēšanas uzņēmums ne tikai Latvijā, bet filiāles visā pasaulē. Tagad laikam nodarbojas citā lauciņā.BURUNDUKS iignais @ 25.02.2025 21:05kas ir tas Matiss Ansviesulis ir?
kas ir tas Matiss Ansviesulis ir?CallMeAnnika @ 25.02.2025 18:49Šlesera miljonus un mahinācijas nedrīkst atklāt, bet Elīna ir vienkārši darbiniece.
Izskatās, ka tur ir savstarpēja sadarbība. Jansons uzstājas pie Jencīša 'Miljonāru klubā' un Šlesers uzstājas pie Jansona.
Saprotu, kāpēc Šlesers velk Elīnu līdzi, jo viņai ir sieviešu-šaurpieru pulciņš.
Matīss Ansviesulis diezgan skarbi ir izteicies par cilvēkiem biznesā, kuriem nav ne mazākās sajēgas, kuri neprot noteikti prioritātes un neattīstās. Intersanti, ko viņš nodomās par Elīnu, kad viņa uz skatuves runās par Dievu, močīšanu no rīta līdz vakaram, jo citādi darbiniekiem nebūs darba, kamēr tajā pat laikā stāsta, kā Elyndi aug un attīstās 8 gadus.... ar vienu veikalu. :D
Nauris varētu uzstāties un pastāstīt to, kāpēc vajag 6 uzņēmumus, ne jau Elīna. :D Cik zināms, Jansons ar angļu valodu ir uz tu, ļoti daudz anglicismi, viņa pasākumi pat ir notikuši tikai angļu valodā. Ko Elīna tur darīs? :Dmazaaduuda @ 25.02.2025 18:52
Ok, labojums.
Viņa ir valdes locekle divos no viņu sešiem (!) uzņēmumiem. Abos 2023.gadā ir zaudējumi kopsummā par 16000 eiro. Kas tur par uzņēmēju?
Un ja reiz, tu esi tik veiksmīgs uzņēmējs, kāpēc tev vajag 6 uzņēmumus, kas nodarbojas ar vienu un to pašu. (Ok, sestais uzņēmums izveidots šogad un nav zināms ar ko tas nodarbosies).
mazaaduuda @ 25.02.2025 18:05Izleca IG reklāma no Nika Jansona par StaySharp pasākumu - uzstāsies arī Elīna, Šlesers, Jansons, Ansviesulis un vēl pāris "lektori". Katram, izņemot Šleseru un Elīnu pierakstīts klāt, cik vērts bizness viņiem ir - sākot no 1 miljona līdz 200+ miljoniem.
Elīna ir vienkārša uzņēmēja, kurai nepieder neviena uzņēmuma daļa. Ko viņa var iemācīt?
https://failiem.lv/u/yac8etddjs
Šlesera miljonus un mahinācijas nedrīkst atklāt, bet Elīna ir vienkārši darbiniece.mazaaduuda @ 25.02.2025 18:05Izleca IG reklāma no Nika Jansona par StaySharp pasākumu - uzstāsies arī Elīna, Šlesers, Jansons, Ansviesulis un vēl pāris "lektori". Katram, izņemot Šleseru un Elīnu pierakstīts klāt, cik vērts bizness viņiem ir - sākot no 1 miljona līdz 200+ miljoniem.
Elīna ir vienkārša uzņēmēja, kurai nepieder neviena uzņēmuma daļa. Ko viņa var iemācīt?
https://failiem.lv/u/yac8etddjs
Ja speciāli staigā, tad 12h laikā var jau nu vairāk par 20k. Man konkrēti atvaļinājumā 12h laikā bija 36k.Kenty @ 25.02.2025 08:55Nu tas tā varētu būt ,ja pusi speciali nostaigā un otra puse,savācas dienas laikā,ikdienas dsrbībās.Lai speciali savaktu ,bez pārtraukuma videjā tempā apneram 3 stundas vajag.10 000 man savacas 100 minutēe.Ja speciāli staigāju viņus
pidrihsone @ 25.02.2025 09:18Es nezinu vai apple watch tā dara, bet gan Samsung, gan Huawei domā, ka solis ir veikts, ja pavicina un atvēzē rokas, ne uzreiz, bet pēc apmēram 8 sekundēm pēkšņi soļi ir kļuvuši vairāk.
Es tikai gribēju pateikt, ka man ļoti patīk Tava bilde! :Dpidrihsone @ 25.02.2025 09:18Es nezinu vai apple watch tā dara, bet gan Samsung, gan Huawei domā, ka solis ir veikts, ja pavicina un atvēzē rokas, ne uzreiz, bet pēc apmēram 8 sekundēm pēkšņi soļi ir kļuvuši vairāk.
Garmin tieši tas patspidrihsone @ 25.02.2025 09:18Es nezinu vai apple watch tā dara, bet gan Samsung, gan Huawei domā, ka solis ir veikts, ja pavicina un atvēzē rokas, ne uzreiz, bet pēc apmēram 8 sekundēm pēkšņi soļi ir kļuvuši vairāk.
Es nezinu vai apple watch tā dara, bet gan Samsung, gan Huawei domā, ka solis ir veikts, ja pavicina un atvēzē rokas, ne uzreiz, bet pēc apmēram 8 sekundēm pēkšņi soļi ir kļuvuši vairāk.mazaaduuda @ 25.02.2025 07:55
Man sāk rasties stipras šaubas vai viņa nostaigā tos 10k soļu, ja reiz nevar sareizināt to laiku, ko viņa iziet pastaigā, ar divi vai trīs. 20k soļu ir max 3 stundu nepārtraukts gājiens. Ejot ar ātrumu 5km/h, kas ir normāls gājiens, stundā var noiet ~7k soļus. Protams, nav pat jāiet 3 stundas, jo pa dienu jau arī savācas solīši, ja vien nesēdi dīvānā.
Vispār brīnos kā tā močītāja brīžiem tikai 8k soļus noiet.
Nu tas tā varētu būt ,ja pusi speciali nostaigā un otra puse,savācas dienas laikā,ikdienas dsrbībās.Lai speciali savaktu ,bez pārtraukuma videjā tempā apneram 3 stundas vajag.10 000 man savacas 100 minutēe.Ja speciāli staigāju viņuspidrihsone @ 24.02.2025 23:48Pēc Didras domām, lai noietu 20,000 soļu, nepieciešamas 12 stundas :D
Mācieties, bērni, mācieties!
pidrihsone @ 24.02.2025 23:48Pēc Didras domām, lai noietu 20,000 soļu, nepieciešamas 12 stundas :D
Mācieties, bērni, mācieties!