Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
Paulaaaaaa @ 22.07.2020 16:13Pirms tam Butterfly iepērkoties pa 70 vai 80 euro varēja dabūt to scrub dāvanu, tagad jau pa 30 euro iepērkoties.. Varbūt tiešām pieprasījums strauji kritās.
miss99 @ 22.07.2020 09:58Bija vēl viens garš komentārs, paspēju izlasīt tikai sākumu,par to,ka kāpēc prasīt ieteikumus,ja viss tiek dzēsts,un še ku reku,tas arī tika izdzēsts ??
vivii @ 22.07.2020 14:12Man patika tās krievu blogeres video, īstenībā, būtu forši ja kāda LV blogere ko tādu veidotu, bet visām jau ir bail :D
Tāpat kā Krievijā ir daudz blogeru, kuras staigā pa skaistumkopšanas saloniem (ne tikai Krievijā, bet arī Eiropā) salīdzina kvalitāti, attieksmi, servisu, cenas, apstākļus, telpas, tīrību, sanitārās normas utt.
Tiešām ir interesanti paskatīties, jo viedokļi ir objektīvi un saka visu kā ir, kas patīk, nepatīk.
vivii @ 22.07.2020 14:12Man patika tās krievu blogeres video, īstenībā, būtu forši ja kāda LV blogere ko tādu veidotu, bet visām jau ir bail :D
Tāpat kā Krievijā ir daudz blogeru, kuras staigā pa skaistumkopšanas saloniem (ne tikai Krievijā, bet arī Eiropā) salīdzina kvalitāti, attieksmi, servisu, cenas, apstākļus, telpas, tīrību, sanitārās normas utt.
Tiešām ir interesanti paskatīties, jo viedokļi ir objektīvi un saka visu kā ir, kas patīk, nepatīk.