Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
Alishaaa @ 26.07.2020 17:25Tiešām jau absurdi paliek:
Neliek storijus - kur tad pazuda? Laikam visa viņas dzīve ir tikai veikals. Nav viņiem draugu.
Ieliek storiju - jajaja, kas tad tie par draugiem. Gan jau maksā viņiem, lai pavadītu laiku kopā.
Nu nopietni? ????
AnnijaB @ 26.07.2020 16:35es teicu, man liekas, un vēl uzliku jautājuma zīmi... nevis pārliecinoši apgalvoju.
Un ne jau ar akmens seju. Bet to, ka cenšas pierādīt visiem tikai pretējo. Nu nav viņi nekādi tur draugi vai vēl sazin kas. Neviens no tiem cilvēkiem pat nebija Elīnas dzimšanas dienas ballītē. Kas tad tie par super virsājiem draugiem? Tāda sajūta rodas, ka vnk uzpirkti, lai pavadītu laiku ar viņiem.
vai ne... absolūti piekritu. Tik mākslīgs viss. Iestudēti scenāriji. Tas džeku meitenes pazudušas... es sri droši vien notītosIbmetīns @ 26.07.2020 14:03Es laikam dīvaina, bet es tiešām nevaru iedomāties baru normālu vīriešu, kas virtuvē saldi dejojot, taisa video. WTF :D
es teicu, man liekas, un vēl uzliku jautājuma zīmi... nevis pārliecinoši apgalvoju.Alishaaa @ 26.07.2020 14:13
Vispār viņa teica, ka Alberts atradis un noīrējis, nevis Nauris.
Un par to gorīšanos un dejošanu - nu nezinu, kāpēc gan vīrieši nevar pamuļķoties. Ja esi vīrietis un Tev ir pāri 20, tad 24/7 jāstaigā ar akmens seju? ? Ka Elīna to visu izliek publiskai apskatei - tas jau cits jautājums. Kā arī pazīstu vienu no tiem džekiem. Tīri sakarīgs. ?
AnnijaB @ 26.07.2020 09:05Man liekas, ka tās meitenes vispār pārgriezušas seju, kad ierauga Elīnu ar telefonu rokās, un mūk prom. Un gan jau tie “draudziņi” brauca līdzi, jo uzsauca viesnīcu, ko varēja noprast pēc Elīnas story?, kad teica, ka Nauris tur atradis uttt.... tās meitenes vispār, laikam, nevienu vārdu ar Elīnu īsti nepārmij, izskatās, ka viņas tur piespiedu kārtā.
Keana @ 26.07.2020 02:30Visas tau šeit runāja, ka Nauris tikai ar bābiešiem tusē, nu lūk Elīna izlasīja un saorganizēja pat džeku foto, lai domātu, ka Naurim tomēr IR vīriešu kārtas draugi. ? Bet, tāpat šķiet, ka visiem besī Elīnas konstantā filmēšana un atrādīšana. Ļoti neveikli cilvēki jūtas kad kamera 24/7 sejā
Aureksi @ 25.07.2020 10:49Cik stulbi uz uzspēlēti no didras tas "par draudziņiem", draugi, draudziņi. Tāda tizlene. Kamēr visi sēž akmens sejām ?
Ella123 @ 25.07.2020 08:55
Redzēju viņu Rimi ceturdien , nekas nav mainījies - izskatās tik pat sapampusi ar melnām acīm ?