Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
To, ka viņa izskatās "svaigāka" jūs nospriedāt, skatoties storijus, kuriem 4 filtri pa virsu? 😂
Pēcgarša @ 11.01.2021 20:53https://failiem.lv/u/3zf6ejp72
Man tikai izskatās vai kas tur nav kārtībā ar to, ka krūts pēkšņi palielinas? ?
👍Wooomaaan @ 12.01.2021 05:20man nav tādu cilvēku, ko es baigi heitotu, bet miljone ir tiešām viens no tiem. tik pretīgi divkosīgs cilvēks. tēlo labi labo, bet pati ir pretīgāka par pretīgu savā attieksmē un uzvedībā. man kauns par tādiem cilvēkiem un kauns viņas vīra vietā. pirmais, kad uzzināju par viņu, atcerējos, ka Deimonei tā pati K taisīja drāmu. pirmā doma bija, ka vīram noteikti ir kauns. cilvēks ar ģimeni, bērniem un ar tādu mēslu nodarbojās.
ja dzīvē ir tik ļoti garlaicīgi, var taču pievērst bērniem vairāk uzmanības, pieteikties online kursiem, paskatīties filmas, uzadīt zeķes, es nezinu. bet aiz bezdarbības kļūt par pretīgu gnīdu?
tie visi screenshoti arī un video, kur smejas. kas tas par bērnu līmeni? vienīgā skuķe esot Didrihsone, bet šajā situācijā, manā skatījumā, K man atgādina kaut kādu skolas sīko, kurš rāda ar pirkstu un tizli smej par savu "varonību" vai, ja kāds bārs ar līdzīgi domājošiem arī darīs to pašu. lielais varoņdarbs - ko lai saka? lai vai kāda nebūtu Elīna, bet tā Kristīne nešķiet garīgā ziņā īsti vesela.
Dannnija @ 11.01.2021 23:00Elīna bieži uzsver, ka fotosesijas ir daudz, speciāli brauc uz kādu konkrētu vietu, pārveido bildes ar efektiem, domā par fonu un, ka to dara priekš mums - klientiem. Gribēju jautāt, jums tas ir svarīgi, lai iegādātos apģērbu?
Protams, ir patīkami skatīties, ka apģērbs uzvilkts skaistai modelei, bet vai nozīme - bildēts pie vienkārši baltas sienas vai Grieķijā?
īsti nesaskatu viņas reakciju, tik pozējuma turpinājumu 😁Anetteee @ 11.01.2021 22:00
Paskaties labāk uz viņas reakciju uzreiz pēc tam, pati saprata, ka kkas ne tā?
thrfrweare @ 11.01.2021 21:57Piedod, tas nav normāli un tā tas nenotiek. Krūtis tā nemēdz mainīt izmēru, kustēties, pie tam ar tik strauju izmaiņu, arī ar visu implantu zem muskuļa. Kādam kačokam jābūt, lai tā nostrādātu muskulis ar tik lielu izmaiņu? ?
Piedod, tas nav normāli un tā tas nenotiek. Krūtis tā nemēdz mainīt izmēru, kustēties, pie tam ar tik strauju izmaiņu, arī ar visu implantu zem muskuļa. Kādam kačokam jābūt, lai tā nostrādātu muskulis ar tik lielu izmaiņu? 😀Nemierīgā @ 11.01.2021 21:36
Tas ir pilnīgi normāli , ja ir mākslīgās krūtis. Tas ir muskulis. Viņai noteikti krūtis ir zem muskuļa, un tāpēc arī redzi muskuli, kurš paceļoties rokai noteikti nostrādāja.