Čau meičukiiiiii (l):-D Ilgi domāju vai rakstīt, beigās sapratu, ka nekas slikts jau no tā nebūs. Visvairāk mulsināja tas Facebook bums, jo posta autore pati pie viņas nav iepirkusies, taču tāādu traci sacēla, taisnības meklētāja atradusies, smieklīgi. Par ko? Viņa tika apkrāpta? Nesaņēma preci? Nē, tikai viena tante teica, viss. Man pašai gan ir visai nesena pieredze ar viņu, pirku izslavēto bodiju, mājaslapā pasūtīju melno, atnāca rēķins, samaksāju un neilgi pēc tam uzrakstīju pašai Elīnai ar jautājumu kā varu zināt, ka naudiņa ir saņemta, jo nekāda apstiprinājuma epasta par to, ka rēķins veiksmīgi apmaksāts, nebija. Viņa vaicāja ko pasūtīju, un, izrādījās, ka melno bodiju viņai vairs nav, sūtīs naudu atpakaļ, domāju, štrunts ar visu, ja ir bēšā krāsā mans izmērs, sūti to, gan pārdzīvošu. Bodijs atnāca, jā, vakarā skatos, gribu mērīt, plecu daļā defekts, vai nu atplīsis vaļā, vai kaut kas nedašūts līdz galam. Uzrakstīju viņai, ka paciņu saņēmu, paldies, bet ir atnācis brāķis, nosūtīju bildi. Teica samainīs, pēc pāris dienām sarunājām, ka atbraukšu uz showroom samainīt. Aizbraucu, saku esmu atnākusi bodiju samainīt, vēl tieši tajā dienā man "Elīna" rakstījusi, vaicājusi vai būšu. Elīna neizpratnē, kādu bodiju mainīt, es domāju nu nē..forši. Izrādās man Monta atbildējusi un pašai Elīnai nav ne jausmas par ko iet runa (pieļauju, ka to "pati vainīga" atbilžu autore gan ir Elīna) Nu neko, pati Monta arī samainīja, Elīna uzcienāja ar konfektēm kā kompensāciju, aizgāju prom.
Vēl šis tas - gan jau nevienai nav noslēpums, ka viņa rauj nost birkas un liek savas, arī es pamanīju, ka atsūtītajam bodijam orģinālā birka norauta,var ļooti labi redzēt, savukārt tajai, ko dabūju pēc tam kā man samainīja gan ir palikusi orģinālā birka.:-D
Naudu sūtīju uz LV uzņēmuma kontu, atnāca arī pavadzīme kopā ar bodiju, varbūt tas tā strādā sūtot tikai mājaslapā, nezinu, bet pieļauju, ka tā tas arī ir, ka tikai daļu nodokļus maksā, jo reģistrēta kā mikrouzņēmums, tiklīdz apgrozījums aug, izaug arī valstij maksājamie procenti, a uz Krieviju un siltajām zemēm ta gribās. Kā arī uzņēmums reģistrēts jau '14 gadā.