Izle Zizle @ 17.06.2020 09:02
Tā veikala atrašanās vieta ir absolūti bezjēdzīga un nevietā. Un ļoti dārga, lupatu bizness neatmaksājas uz tādu īres un komunālo maksājumu naudu. Butterfly nav nekāds zīmols kā Elita Veidemane, Aleksandrs Pavlovs, utt. dēļ kuriem būtu vērts kaut uz Maskačku braukt, ja vajadzētu. Humpalās labākas drēbes nekā Butterfly, ne viņa pati dizainē, ne šuj, kā var saukt par zīmolu tādas grīdas lupatas (kurām nogriež ražotāja birkas)!
Pollyy @ 17.06.2020 10:17Es teiktu, ka šī meitene jau ir izdegusi, kas ir ļoti žēl. Laimīgs, dzīvespriecīgs un neizdedzis cilvēks katru dienu nežēlotos par to, ka netiek uz jūru, netiek atpūsties, katru dienu ir darbā no rīta līdz vakaram utt utt. Šis jau spraucas no zemapziņas ārā pa visām šķirbiņām. Forši, ja ir ienākumi, bet viņas bizness nav tā vērts. Ko viņa ir ieguvusi? Jā, ienākumi ir, forši. Bet, viņai ir ļoti daudz sliktas atsauksmes, pret viņu tiek vērstas negācijas. Nu jau arī portālos par viņu neraksta glaimu rakstus. Cilvēki viņu heito. Draudzenes pamet. Pati savu skaistumu ir sačakarējusi (pieņemu, ka nebūtu to tik traki darījusi, ja ikdienā nerēgotos IG). Meitene ir manāmi izdegusi. Brīvdienas normālas nevar atļauties, kur nu vēl atvaļinājumu 4 nedēļas gadā. Viņai ir tikai 1 ieguvums no šī visa. Jebkurš normāls cilvēks saprastu, ka tas nav tā vērts. Mums ģimenes draugam ir pašam savs uzņēmums. Krietni lielāks, pelnošāks un nopietnāks, kā Elīnai. Un viņš absolūti nav izdedzis. Ņem brīvdienas, ņem atvaļinājumus. Brauc ceļojumos mēneša garumā utt. Tas ir izdevies bizness. Nevis tas, kas Elīnai tur ir. Visi jau var stāstīt, kāda viņa ir malace utt., Jo tak tāda uzņēmēja, visi ar to nevar tikt galā. Bet realitātē cilvēks ir labs un izdevies uzņēmējs, kad viņš 24/7 nesēž ieracies tajā savā lietā un vietā. Kad ir izveidota uzticama komanda, kura tiek galā bez priekšnieka klātbūtnes utt utt.
Pollyy @ 17.06.2020 10:17Es teiktu, ka šī meitene jau ir izdegusi, kas ir ļoti žēl. Laimīgs, dzīvespriecīgs un neizdedzis cilvēks katru dienu nežēlotos par to, ka netiek uz jūru, netiek atpūsties, katru dienu ir darbā no rīta līdz vakaram utt utt. Šis jau spraucas no zemapziņas ārā pa visām šķirbiņām. Forši, ja ir ienākumi, bet viņas bizness nav tā vērts. Ko viņa ir ieguvusi? Jā, ienākumi ir, forši. Bet, viņai ir ļoti daudz sliktas atsauksmes, pret viņu tiek vērstas negācijas. Nu jau arī portālos par viņu neraksta glaimu rakstus. Cilvēki viņu heito. Draudzenes pamet. Pati savu skaistumu ir sačakarējusi (pieņemu, ka nebūtu to tik traki darījusi, ja ikdienā nerēgotos IG). Meitene ir manāmi izdegusi. Brīvdienas normālas nevar atļauties, kur nu vēl atvaļinājumu 4 nedēļas gadā. Viņai ir tikai 1 ieguvums no šī visa. Jebkurš normāls cilvēks saprastu, ka tas nav tā vērts. Mums ģimenes draugam ir pašam savs uzņēmums. Krietni lielāks, pelnošāks un nopietnāks, kā Elīnai. Un viņš absolūti nav izdedzis. Ņem brīvdienas, ņem atvaļinājumus. Brauc ceļojumos mēneša garumā utt. Tas ir izdevies bizness. Nevis tas, kas Elīnai tur ir. Visi jau var stāstīt, kāda viņa ir malace utt., Jo tak tāda uzņēmēja, visi ar to nevar tikt galā. Bet realitātē cilvēks ir labs un izdevies uzņēmējs, kad viņš 24/7 nesēž ieracies tajā savā lietā un vietā. Kad ir izveidota uzticama komanda, kura tiek galā bez priekšnieka klātbūtnes utt utt.
Es teiktu, ka šī meitene jau ir izdegusi, kas ir ļoti žēl. Laimīgs, dzīvespriecīgs un neizdedzis cilvēks katru dienu nežēlotos par to, ka netiek uz jūru, netiek atpūsties, katru dienu ir darbā no rīta līdz vakaram utt utt. Šis jau spraucas no zemapziņas ārā pa visām šķirbiņām.
Rožaināk @ 17.06.2020 09:39Es iepriekš Didrihsonei nesekoju, pēc tām stilistu pārvērtībām mazliet vairāk paskatījos. Nu nav tik šausmīgi ar viņiem. Labi, jautājums par izskatu ir viens, skropstas un lūpas ir par traku, bet tā ir katra paša darīšana, kā izskatās, ir daudz citas acij netīkamākas lietas redzētas. Skatījos interviju ar Maiju Rozīti, likās jauks un sirsnīgs pāris, arī ne galīgie stulbeņi. Lielumos, standarta jaunieši, patiesībā apsveicami, ka patstāvīgi un paši, kaut ko mēģina. Paskatieties mūsdienu tendenci, liela daļa vēl ilgi dzīvo vecāku maizē.
Es gan neesmu neko pirkusi no Butterfly, nevaru komentēt, cik nekvalitatīvas ir drēbes un tamlīdzīgi, bet esmu ievērojusi, ka daudzas manas paziņas un ne mazās meitenītes, bet sievietes tuvu 30, pērk Butterfly drēbes un ir apmierinātas.
Vai šis viss nav pārspīlēts? Kur Jums laiks analizēt, cik maksā telpas, kā Jūs darītu citādāk un tamlīdzīgi? Viņi izliek savu dzīvi internetā un es saprotu, ka apspriešana ir normāla, bet nu te jau daži komentāri(visas 500 lpp nelasīju, pietika ar dažām) rada iespaidu, ka Latvijas mēroga ļaunums. Vai viņi vienīgie ar nodokļiem "šmugulējas"? Iedomājieties sevi Elīnas vietā, meitene ir ļoti jauna patiesībā, nav slikti, ka viņai ir savs redzējums par savu izskatu, piekrītu, ka pirms tam bija skaistāk, es arī par dabīgo, bet atkal, kāpēc tad visas lieka tās skropstas, pumpē lūpas?! Tas tagad ir tāds kults, liela daļa, kas saka, ka šausmīgi viņa izskatās, pieļauj arī ir ar skropstiņām un mākslīgo iedegumu.
Meitenes, labāk savu enerģiju izlieciet kādai pozitīvai nodarbei!
Ketija123 @ 17.06.2020 11:46
Man jau liekas, ka viņa gan grib izrādīt to, kāds malacis ir, cik daudz strādā, gan arī nemaz nekādas citas intereses nav, kā koši sapucētai un sakrāsotai siltā vasaras dienā sēdēt pilsētā, darbā vai dzīvoklī. Izskatās, ka tas viņai patīk labāk, nekā iekāpt ērtā apģērbā un braukt pie dabas, svaigā gaisā. Citas meitenes ir priecīgas, ka vasarā var parādīties saulītē un nav jāzieķē paštonējošais, viņai tas nav aktuāli. Tipiskais pilsētnieces tipāžs. Domāju, ja viņa ļoti mīlētu dabu un jūru, tad gan jau arī atrastu laiku, kā tur biežāk aizskriet.
Kikinja @ 17.06.2020 16:06Sveiki.
Zinu pilnīgi ne pa tēmu, bet mēs divi ļoti strādīgi jaunieši esam atvērusi pavisam nelielu veikaliņu ig.
Ludzu ikvienam piesekot, jo būs tiešām viss kvalitativs
un par mazām naudiņām. Necenšamies līdzināties šis tēmas varoņiem "butterfly" mums ir pilnīgi citas domas par interneta veikala veidošanu atšķirībā no šim personām.
Ceru, ka jūs būsiet atsaucīgi un palīdzēsiet mums ne tikai kā sekotāji, bet arī varbūt ir kādi ieteikumi . Mēs tikko šo visu sākam un tādēļ uzklausīsim katru.
https://www.instagram.com/mirormode/
Lūdzu nesākt man braukt virsū..
blackdiamond @ 17.06.2020 14:31Vot tikko iedomājos, ka patiešām ne viņa, ne Nauris neieguva nekādu izglītību komunikācijas vai uzņēmēju jomā. Kā tad vispār var veidot tādu uzņēmumu, ja nav ne jausmas kā pareizi to izdarīt?? Nu vai jāņem papildus cilvēks kaut uz pusslodzi, kurš konsultētu viņus šajā jomā, vai vismaz jāpabeidz kādi kursi ??♀️??♀️
Zinu pilnīgi ne pa tēmu, bet mēs divi ļoti strādīgi jaunieši esam atvērusi pavisam nelielu veikaliņu ig.
un par mazām naudiņām. Necenšamies līdzināties šis tēmas varoņiem "butterfly" mums ir pilnīgi citas domas par interneta veikala veidošanu atšķirībā no šim personām.
Ceru, ka jūs būsiet atsaucīgi un palīdzēsiet mums ne tikai kā sekotāji, bet arī varbūt ir kādi ieteikumi . Mēs tikko šo visu sākam un tādēļ uzklausīsim katru.
Mēs pārdosim gan apģērbu, gan kosmētiku. Varat palasīt profilā, lai gan redzu ka jums neinteresē.Izle Zizle @ 17.06.2020 16:38
Ko tad tirgosiet? Kosmētiku, apģērbu, logu žalūzijas? Kas šīs preces ražos? Vai būsiet starpnieki starp pircēju un Aliexpress?
Tad Jūsu plāns ir pieprasīt priekšapmaksu un prece būs jāgaida mēnesis?
Hippie Chick @ 17.06.2020 17:13
Kāda ir pievienotā vērtība tavam instagram veikalam? Ja piegādes laiks ir tāds pats kā sūtot no ārzemju internetveikaliem, tad kāpēc, lai es nepasūtītu pati no turienes, bet maksātu tev par šo 'pakalpojumu'?
Devon @ 17.06.2020 17:56
No kuras valodas tika veidots IG profila nosaukums - mirormode? Angļu valodā spogulis ir mirror ar diviem "r".
Vispār latviskā versija skan labāk..
Manuprāt bezjēdzīgi taisīt tādu veikalu, kur jāgaida 2-3 nedēļas piegāde. Tik pat labi cilvēki paši var pasūtīt. Tad jau labāk pasūtiet cik varat no savām finansēm un tad tirgojat tālāk.
Kikinja @ 17.06.2020 18:39
Jā, ļoti labi zinu angļu valodu. Tikai nosaukumu jau bijām izdomājuši senāk un visu to devīzi, bet reģistrējot profilu ig neatļāva likt 2 "r".. Tā kā negribējām savādāk nosaukt, tad likām kā ir.. Es domāju, ka nav jau tik traki, nav vēl viens r, var jau iztikt vai ne? Būtību jau tas nemaina.
Noteikti atradīsies cilvēki, kam tas 2 nedēļas neko neizteiks. Tie, kas grib sūtīt no Ārzemēm nemaz nepiesekos profilam.
Un par finansēm, nav tik daudz, lai iepirktu labu apģērbu, bet Ķīnas s'**' negribas pārdot , tad labāk bija atrast cilvēkus, sarunāties par piegādi mums, un pārdot labu kvalitatīvu apģērbu.
Gan ar laiku būs arī uz vietas mums. Cerēsim uz labāko ?☺️