Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 41311
Reģ: 06.11.2022
Poda Birste @ 25.11.2025 09:45

Par šo varu pakomentēt.
Mana māsa bija uz tikšanos ar vienu no šeit minētajām Zanēm. Protams, viss tika skaisti apstāstīts (starpcitu, tie cipari kontos ir reáli un būsim godīgi, esot pāris mēnešus biznesā un pelnīt 5tk, ne tikai priekš LV ir diezgan ok), bet ne par to stásts. Pateicu, ja tie produkti tiešām ir tik unikāli, tad likšoa mierā ar záğẽšanu ?
Paņẽmu sastāvu kolagēnam, bērnu vitamīniem un, protams, omegai. Aizdevos uz diezgan lielu aptieku ar vēlmi iegādāties produktus ar konkrētu sastāvu. Grozies kā gribi, bet analogu nevarēja atrast ne konsultants, ne farmaceits. ??‍♀️ Atsevišķi vēl kaut ko var salasīt, bet tā, ka viens produkts apvienotu sastāvu, vnk nav. Nedaudz šis pārsteidza, tāpēc savu zāģēšanu esmu atmetusi un vnk vēroju no malas kā šis viss izskatās cilvēkam parastajam gan no veselības, gan biznesa viedokļa.

Farmaceits nevarēja atrast Omegu vai kolagēnu? :D Ko var liet? :D :D
Un man būtu bail saviem bērniem dot tik "unikālus" vitamīnus, ka tiem līdzīgus uz visas planetas nevar atrast. Jāsāk domāt, ka sastāvā ietilpst īsts LSD, ausu sērs vai maģiskās sēnes kā minimums. :D
25.11.2025 11:06 |

Reitings 22
Reģ: 03.05.2023
smūtijs @ 25.11.2025 10:55

Ja grib, tad var arast. Bet šis vairāk izskatās pēc zinzino pārstāves teksta ?

Jēziņ, te jau jāsaka Gobzemavārdiem: " Tupas kā blietēta zeme!" 😃 Es tak rakatīju, ka vnk salīdzināju sastāvus, un neatradu tādu pašu, kā visi te raksta, ka ir lētāki ar to pašu sastāvu.
Neesmu nekāda izplatītāja un pat ikdienâ neko vairâk par D vitamīnu un magniju nelietoju, vnk nedaudz papētīju "kas lācītim vēderā"
25.11.2025 12:14 |

Reitings 8885
Reģ: 14.09.2024
Poda Birste @ 25.11.2025 12:14

Jēziņ, te jau jāsaka Gobzemavārdiem: " Tupas kā blietēta zeme!" ? Es tak rakatīju, ka vnk salīdzināju sastāvus, un neatradu tādu pašu, kā visi te raksta, ka ir lētāki ar to pašu sastāvu.
Neesmu nekāda izplatītāja un pat ikdienâ neko vairâk par D vitamīnu un magniju nelietoju, vnk nedaudz papētīju "kas lācītim vēderā"

Ja godīgi, lielākā daļa no tā, ko viņi (ar to domājot visas pirmīdas un uztura bagātinātājus) piedāvā, normālam cilvēkam ar normālu uzturu Latvijā nav nepieciešams. Tas lielākoties ir visām šitām ēdiena bailulēm kā Elīna, kuras labāk raus iekšā piļuļas un pulverus, nekā ēdīs normālas ēdienreizes.
Un es tā arī nespēju saprast, ko Elīna tā priecājas, ka viņai, pateicoties Zinzino, mēnešreizes bijušas veselas 3 reizes? Normāli funkcionējošā organismā tās ir ik pa 25-30 dienām. Ja viņai pēdējā gada laikā tās bijušas 3 reizes, tas nozīmē, ka viņas organisms joprojām nefunkcionē pareizi. Par ko tur priecāties?
25.11.2025 13:11 |

Reitings 4
Reģ: 25.11.2025
Roze sarkanā @ 24.11.2025 21:53
nu Gibam laba reklāma. Elinai? Šaubos, ka tās lupatas pirks labāk. Didriķiem melnā piektdiena katru dienu, neredzu starpību. Domāju,ka viņi paši jau saputrojušies savās atlaidēs. Tur nav nekāda sistēma, tikai haoss.
Tieši gribēju sacīt.. katru dienu īpašās atlaides un nebijis piedāvājums.. 😀
25.11.2025 14:42 |

Reitings 150
Reģ: 23.04.2025
selestine @ 24.11.2025 15:50
apskatijos jauno video...nu vispar sis man patik...tas Giba ir malacis,talantigs
Pilnīgi nekas oriģināls. Sākums varbūt ok, bet pēc tam atkāl viss vulgārizēts un Didrihsone tēlo bargo kundzi. Gibam jautājumu nav- kadri un montāža laba. Bet nu tas ir Didrihsonu talants visu padarīt lētu, kam tieši bija vajadzīgi tie festivāla spīdumi uz sejas novembrī - nav skaidrs. Uzmaukusi virsu vnk visu😂
25.11.2025 15:50 |

Reitings 12386
Reģ: 24.07.2023
Luna Com 2000 @ 25.11.2025 15:50
Pilnīgi nekas oriģināls. Sākums varbūt ok, bet pēc tam atkāl viss vulgārizēts un Didrihsone tēlo bargo kundzi. Gibam jautājumu nav- kadri un montāža laba. Bet nu tas ir Didrihsonu talants visu padarīt lētu, kam tieši bija vajadzīgi tie festivāla spīdumi uz sejas novembrī - nav skaidrs. Uzmaukusi virsu vnk visu?
un tā zaķa maska??kāds sakars? Lieldienas?🤣vai jaunā gada uzvedums 5 klasē par ļauno zaķīti. 🤣Giba malacis, pārējais teātris atkal vardarbības stilā, un kā reklāma,vispār neuzrunā. Kāpēc man būtu jāskrien iepirkties? Tāpēc, ka Elina nolika Nauri uz ceļiem?
25.11.2025 21:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits