šoreiz tomēr maksā, jo viņiem jau jāpērk biļete vienu dienu iepriekš, un tas tiešām maksā dārgi. Ja šodien uz rītdienu jāpērk biļete visnalfa kādā virzienā, cena būs kosmoss. Man patīk, kā Elina uzrakstījusi Turkish Airlines 🤣sākumā bija plānots lidot ar turku šairlienu🤣🤣tiešām skolā nav gājusi🤣tāda biznesmeneElemelekaramele @ 17.10.2025 14:23Esmu gatava likt likmes, ka tuvāko stundu laikā, kas to būtu domājis, pases atradīsies! Lēts teātris tika izdomāts. Starp lidojumiem bija jāgaida, izdomāja šādu pasaciņu. Nemaz nerunājot par to, ka biļetes no Dohas uz Seulu nemaksā 3K vienam - nedaudz vairāk par 1K uz cilvēku būs, ja tiešām jāpērk jaunas biļetes.
Rumblerx @ 17.10.2025 14:36Pilnīgi loši abi divi ? Didra savu parpalu ķeseli lidmašīnā neatstāja??Idioti ?♀️
Roze sarkanā @ 17.10.2025 14:40šoreiz tomēr maksā, jo viņiem jau jāpērk biļete vienu dienu iepriekš, un tas tiešām maksā dārgi. Ja šodien uz rītdienu jāpērk biļete visnalfa kādā virzienā, cena būs kosmoss. Man patīk, kā Elina uzrakstījusi Turkish Airlines ?sākumā bija plānots lidot ar turku šairlienu??tiešām skolā nav gājusi?tāda biznesmene
BugsPony @ 17.10.2025 15:32Forši, ka Elīna savam teatrim pa vidu vēl spēj iebāzt vēl reklāmas. Ticamības moments jau noslīdējis zem nulles.
Nodegušā teātra aktrise.
Ienācu ierakstīt tieši to pašu! Karma.Helita @ 17.10.2025 14:33Tas viņiem par to, ka Džeisonu atstāja mājās.
BugsPony @ 17.10.2025 15:32Forši, ka Elīna savam teatrim pa vidu vēl spēj iebāzt vēl reklāmas. Ticamības moments jau noslīdējis zem nulles.
Nodegušā teātra aktrise.
jā, precīzi to pašu domāju, jo ja nav pases, tad kāda gaisma?! Cirks jau no sākta gala…Burkāniņš @ 17.10.2025 16:09Gan jau starp reisiem bija liela pauze un izdomāja šo cirku. Abi jau sēž ļotenē un priecājas ka statistika aug. Telegrama pēdējā ziņa, ir gaisma tuneļa galā, nu kāda tur gaisma reāli var būt? Ja pa īsto tas notiktu, brauktu atpakaļ, bet te visus gatavo ka tikai lielā ticībā viņiem izdevās sasniegt gala mērķi un pēc šīs situācijas viņi izies stiprāki un jaudīgāki. Ja viņi tomēr lidos uz savu Ķīnu/Japānu, ka viņi tur dzīvos bez pasēm 2 nedēļas?!? Ajj cirks ar tiem Didī??