Laylla @ 11.06.2020 19:12"jau vakar, kad skatījos TV, nošausminājos par uzpumpētajām daļām ķermenī... Vai šī nav tā pati Elīna, kas piedalījās vienā TV šovā- kaut kas sakarā ar iepazīšanos vai precībām, kur diezgan nesmuka un uzmācīga bija viņas uzvedība skrienot pakaļ čalim"
Ketija123 @ 11.06.2020 19:14Tie Didras pēdējie storiji.. Skatījos divreiz, bet tik un tā neiebraucu par ko viņa runā. Ko viņa īsti cenšas pateikt? Tas ko uztvēru:
To, ka viņa pēdējā laikā tik maz rāda savu ikdienu, jo nav laika, taču gribētu to darīt, jo patīk padalīties ar cilvekiem. Bet ir daudz darba, un kā visi zina, viņa ir jauna un mācās no savām kļūdām, bet sevi izskolo, tāpēc tā viņai ir tāda riktīga dzīves skola un cenšas vienmēr darīt labāk, bet kāpj uz tiem pašiem grābekļiem, bet saprot, ka apkārt viņai ir tikai un vienīgi darbs, un varbūt tikai vakarā nedaudz kaut kas, ar ko padalīties savā Instagram ikdienā, un cer uz sapratni.
Izle Zizle @ 11.06.2020 20:23
Lasa šo forumu un komentārus, kur cilvēki rakstīja, ka pēc vakardienas šova kluvusi klusa un nemanāma, tagad skaidrojas! ?
Cik klašu izglītība viņai ir? Neprot lietot “ka” un “kad”! Ausis sāp klausoties! Analfabēte!
Kurzemniece @ 11.06.2020 20:08
Tas bija saimnieks meklē sievu, tā nebija Elīna, bet Justīne no Kurzemes puses, zinu viņu personīgi.
Kurzemniece @ 11.06.2020 20:08
Tas bija saimnieks meklē sievu, tā nebija Elīna, bet Justīne no Kurzemes puses, zinu viņu personīgi.
vivii @ 11.06.2020 11:12Nu pēc šī raidījuma varēja konkrēti saprast, ka Nauris ir tas, kas Elīnai daudz ko diktē. Un tāpēc es nebrīnos par to krāpšanu (par krāpšanu rakstīju es un vēl citas forumā un tā ir tiesa!), nebrīnos tādā ziņā, ka Elīna zin un to pieļauj, neko nedara un samierinās, lūk tā!
Viņa ir tiešām naiva un padumja, bet ja būtu blakus cits vīrietis, gan jau būtu citādāks dzīves redzējums.
turbopeka @ 12.06.2020 11:24Nu meitenes, kura uzmines kadu masinu Elina ar Nauri pērk? Es domaju 3 serijas bembi :D