Roze sarkanā @ 12.07.2025 17:02jā, galvenais, jāpasaka bērnam, ka būs dzeltenas drēbes, jo traktors dzeltens un pašai kleita dzeltena?runā ar viņu taisnojot matus, tā starp citu??Nekādas mīļuma izpausmes, bučas.kādā sakarā happy birthday saka? Ne bērns saprot, ne pati zin angļu valodu?un Nauris rādīja to vietu, nu galīgi bērniem nepiemērota, šausmas!tik stulbi un savu bērnu nemīloši vecāki??
un suši cezara salāti plastmasas traukos🤣🤣ko bērni ēdīs? Tagad taču var nopirkt zemenes, arbūzu un citus augļus.Tk ļoti necienīt savus viesus🤮🤮🤮ceru,ka Augļu serviss pārtraucis sadarbību.Japānas princese @ 12.07.2025 17:37Gadu iepriekš rezervėja viesu māju Džeisona dzimšanas dienai, bet vēl vakar nebija ēdamo pasūtījuši. Nu var jau dirst, bet nu tik ļoti. Bez sadarbības laikam tam bērnam nekā nebūtu. Bet ir muļķītes fanītes, kuras tam visam tic.
tā jau ir, pasaulē taisnības nav. Visadi pidari , kam nav kauns zagt, dzīvo cepuri kuldami.laimiigaaa @ 12.07.2025 16:15nu tieši tā. Tāpēc jau arī besī. Es negribu visu mūžu cīnīties. Izglītība, viss ir, bet nu nepelnu kā Elīna un tik brīvi dzīvot arī nevaru. Pilnīgi besī.
Piedodiet. Vajadzēja šo izlaist uz āru.
emsii @ 12.07.2025 15:39Es pat nezinu kas mani vairāk fascinē, tas ka viņa nopizgitajā halātā atkal atrādās, kuram uz pleca viss tonālajā nošmulēts.. izskatās kā Peppa... Vai tas, ka Džeisonam atkal pamperis virsū... Nu pizdets.. ārā karsti un viņš pamperī, nu wtf.. paņem uz svinībām 10 apakšbikses un 10 bikses.. lai tas bērns taču skraida bez tiem pamperiem.. jebanutije jeibogu
TEV BIJA TAISNĪBA. :Dklusums. @ 11.07.2025 20:41https://failiem.lv/u/kzvumw2676
Minu, ka rītdien ballīte būs te ?
Kāpēc tā domāju
- īpašniece biezi liek reklāmas daudzas diskusijas, esmu redzējusi, ka komentē didrenes bildes no sērijas “visskaistākā”, “vislieliskākais pàris” utml;
- reiz kad didrenei sanāca kaut kāds čēpē Rundālē un vina arī meklēja fiksi lokāciju storijos un šī īpašniece atsaucas un piedāvāja savus zirgus - tad viņai bija tā fotosesija ar zirgiem ?
Cerams, ka mana intuīcija ir spēcīga šoreiz ??
Domāju, ka vienīgais, kā pārtraukt Elīnas melošanu, ir rakstīt PTAC nevis par viņu, bet par uzņēmumiem, ar ko Elīna sadarbojas.smūtijs @ 12.07.2025 09:09
Man liekas, ka viņai ir tik ļoti sakāpis galvā un domā, ka var atļauties visu.
IceCream @ 12.07.2025 18:47
Puiku ilgstoša sautēšana pamperā var pamatīgi ietekmēt viņa fertilitāti nākotnē. Olas jātur vēsumā jau no mazām dienām.
Viņai jau par to īpaši vajadzētu aizdomāties. Ka ne tik pie saviem bērniem netiek, nebūs arī mazbērnu. Sorry, ja skarbi, bet tā ir taisnība.
Vai esi padomājusi, kas notiktu, ja sociālie tīkli pazustu? Kaut vai tikai Instagrams. Elīna pazustu. Sekta (pagaidām tikai vāvuļo nevis dodas tur) vai tvaika iela garantēta.laimiigaaa @ 12.07.2025 14:52Bļāviens, reāli noriebies, ka tā krievu baba lēkā kā neandertālietis, neko nerubī, ietekmē meitenes, ka pērtiķa ānusa lūpas un neēšana ir normāli, un vienalga - dzīvo, priecājas, ir veiksmīga, a mēs te, nu vismaz es, stresojam kā izdzīvot. Besī ārā.
IceCream @ 12.07.2025 18:47
Puiku ilgstoša sautēšana pamperā var pamatīgi ietekmēt viņa fertilitāti nākotnē. Olas jātur vēsumā jau no mazām dienām.
Viņai jau par to īpaši vajadzētu aizdomāties. Ka ne tik pie saviem bērniem netiek, nebūs arī mazbērnu. Sorry, ja skarbi, bet tā ir taisnība.
Tu vari dzīvot brīvāk. Ja tev ļoti vajadzēs uz tualeti par 1 eiro, tu samaksāsi un aiziesi, bet Didrihsoni labāk čurās biksēs, jo 1 eiro jāmaksā.laimiigaaa @ 12.07.2025 16:15nu tieši tā. Tāpēc jau arī besī. Es negribu visu mūžu cīnīties. Izglītība, viss ir, bet nu nepelnu kā Elīna un tik brīvi dzīvot arī nevaru. Pilnīgi besī.
CallMeAnnika @ 12.07.2025 19:09TEV BIJA TAISNĪBA. :D
Un, protams, ka svin pie lielākās d*rsā līdējas, kura visu uzsauc. :D
magdalena333 @ 12.07.2025 21:02Elīna tak ēda šķiedrvielas, lai nebūtu jārij un nepūstos vēders, bet tajā smieklīgajā kleitā vēders kā grūtniecei, ak šīs izslavētās šķiedrvielas?
Un gada māte, vēl pamanās pareklamēt lupatas ar izgrūstiem tesmeņiem bērnu ballītē?♀️
jap, tā arī būtu, un fanes sarastos vēl vairāk, tās kuras arī ir pamestas.selestine @ 12.07.2025 21:17man liekas,ka ja Nauris Elinu pamestu,vina par to viena zina priecatos..tur tak butu materials internetam kadu gadu?varetu raudat,tragedija,tad velak vares pasniegt kursus ka pardzivot skirsanos un ka atsakt dzivot vienai vai ar bernu,ja Nauris nesavaktu Dzeisonu
tur butu teatra izrade 1001 celiena???
laimiigaaa @ 12.07.2025 16:15nu tieši tā. Tāpēc jau arī besī. Es negribu visu mūžu cīnīties. Izglītība, viss ir, bet nu nepelnu kā Elīna un tik brīvi dzīvot arī nevaru. Pilnīgi besī.