Nezinu, ar kuru galu domā Elīna, bet viņa jau esot pieteikusies uz afro bizītēm, un tagad apdomājot, vai tā ir laba doma. :DMangosaldejums @ 02.03.2025 12:02Piekrītu, ka, visticamāk ar matiem ir bēdīgi gan uztura, gan matu pieaudzēšanas dēļ, bet domāju, ka galvenais kronis visai šai problēmai ir tās stingrās, matus uz augšu savelkošās frizūras. Angliski to sauc traction alopecia, kad regulāri matus nēsā vienā veidā, stipri velkot matus stingrā frizūrā + tas pieaudzēto matu svars. Viņas pēdējā frizūra - atkal tā pati. Šajā ziņā jāmet akmentiņš frizieres dārziņā - viņai būtu jāzina un jārekomendē Elīnai, ka iespējams, šī frizūra, ko regulāri taisa, plēš matus no galvas. Sevišķi, jo Elīna to frizūru nēsā nedēļām, guļ ar to, reāli plēšot matus.
CallMeAnnika @ 02.03.2025 18:08Nezinu, ar kuru galu domā Elīna, bet viņa jau esot pieteikusies uz afro bizītēm, un tagad apdomājot, vai tā ir laba doma. :D
Domāju, ka tāpat pīs un ignorēs šo problēmu. Elīna nesaprot, ka tas neatrisināsies pats no sevis vai tikai šampūni nepalīdzēs. Tām ir jābūt kompleksām darbībām vairāku mēnešu vai pat gada, divu gadu garumā.
Kirbis32 @ 02.03.2025 12:19Nu ko viņi dara ar tā zēna galvu? Wtf? Nu viņš izskatās pēc tuparilas,Nauri nu tev grūti atrast frizieri bērnam ar pieeju?? Palasi info kā sadarboties ar bēenu,psiholiģiju.
Saprotu māte totāli sapista visās jomās un Nauris tur līdz,bet kāpēc bērns jāpadara par lohu?
Diez Elīna zin par Naura iesaistīšanos Kravola shēmās? :D Tad tur arī viņš pazaudēja naudu, nevis Dubaijas dzīvokļos.Tastastas @ 02.03.2025 18:53
A ko var gribēt, ja fāters tāds amplis, ka iekritis Kralova shēmās un pazaudējis, pēc paša vārdiem, lielu naudu, cerot uz ātru 90% peļņu. Tagad baigi stāstīšot visiem, kā vajag un nevajagot ieguldīt.
Te jau spraucas ārā tas izglītības trūkums - neviens izglītots cilvēks necer uz anormālu ātru peļņu, ja bankas piedāvā augstākais 5% peļņu, vai nu tas ir scam, vai arī kas nelegāls. Nu, ja šitā var apjāt, tipa, biznesmeni, tad jājautā, kāds idiots ir tas biznesmenis un kā viņš vispār var vadīt kādu biznesu? Tas vēl vairāk liek domāt, ka kaut ko netīru Ņuris bīda.
Tastastas @ 02.03.2025 18:53
A ko var gribēt, ja fāters tāds amplis, ka iekritis Kralova shēmās un pazaudējis, pēc paša vārdiem, lielu naudu, cerot uz ātru 90% peļņu. Tagad baigi stāstīšot visiem, kā vajag un nevajagot ieguldīt.
Te jau spraucas ārā tas izglītības trūkums - neviens izglītots cilvēks necer uz anormālu ātru peļņu, ja bankas piedāvā augstākais 5% peļņu, vai nu tas ir scam, vai arī kas nelegāls. Nu, ja šitā var apjāt, tipa, biznesmeni, tad jājautā, kāds idiots ir tas biznesmenis un kā viņš vispār var vadīt kādu biznesu? Tas vēl vairāk liek domāt, ka kaut ko netīru Ņuris bīda.
nav sadarbības, tad nu paši griež kā māk. Neticu, ka frizētavā tā izķēmo bērnam matus.Quickyy. @ 02.03.2025 21:09Kāds man var pateikt kāpēc viņi bērnam nevar nogriezt normāli matus ? Comooon, kā bļodiņa uz galvas uzlikts un apgriezts apkārt ??♀️
šādās situācijās standarts no dr puses ir ietiekums atgriezties svarā, kad MR bija pēdējo reizi un paskatīties vai tas nepalīdz (viņas gadījumā, svarā, kurš bija pirms grūtniecības) Bet Didrai tas NEDER, jo viņa skaidri pateica, ka svarā nepieņemsies. Tāpēc skraida no viena speciālista pie otra, jo stabili, ka viņi saka to, ko viņa negrib pildīt. Šķirba starp kājām svarīgāka, tad nu lūdzu sekas tikai sākās.brunettte @ 02.03.2025 12:15Es nesaku, ka tas ir ok un tā vajag darīt, nebūt ne, tikai ir starpība - ģenètika vai pašas izvēle. Didras gēnos viņa nav ne tuvu slaidajam tipam, savukārt man ģimenē visi ir gari un slaidi, es varu ēst burgerus līdz vēmienam un maksimums vēders uzpūtīsies. Es tikai mēģinu apgāzt to, ko visas te kā viena kladzina, ka svara dēļ viņai nav mr. Lai man kāds ārsts parāda slēdzienu un tad es tam ticēšu.
BURUNDUKS iignais @ 02.03.2025 21:20nav sadarbības, tad nu paši griež kā māk. Neticu, ka frizētavā tā izķēmo bērnam matus.
mazaaduuda @ 02.03.2025 21:33
Bija vakar pie friziera. Naura storijos redzēju. Kaut kāds čalis frizēja. Toms un Džerijs fonā gāja.
Man šķiet, ka tas bija Naura draugs, par kuru viņš vienreiz stāstīja, ka atvēra savu barbershop.Kirbis32 @ 02.03.2025 21:51
Šausmas šķibi nogriests un ĺoti stulbi izskatās.
Žēl puikas :(
Gan jau kāds kaktu frizieris.
Redzējāt ar kādām bailēm viņa kodās taja macaroona??ka tik nonokost pa daudz,noteikti no viena pieņemsies svarā par kg.??
bērnam nepatīk pie friziera. To varēja TG video redzēt, kur sēž friziera krēslā.Quickyy. @ 02.03.2025 21:09Kāds man var pateikt kāpēc viņi bērnam nevar nogriezt normāli matus ? Comooon, kā bļodiņa uz galvas uzlikts un apgriezts apkārt ??♀️
CallMeAnnika @ 02.03.2025 22:34Tieši kāda jēga Elīnai ir sūtīt EasyFit abonementu? Viņai iepriekš bija 3 dienām pasūtīts, dienā 1300kcal, 3 ēdienreizes, kopā 9 kārbiņas. 4 kastītes esot atdevusi Naura draugam, vēl aiznesusi kaut ko uz darbu meitenēm, Nauris kaut ko apēdis. Cik paliek? :D Elīna varbūt ar nagu iebraukusi un tas arī viss.
Antireklāma EasyFit.
Greetaa @ 03.03.2025 00:41Noskatījos beidzot to raidījumu ar Elīnu un Jarānu. Varētu daudz ko komentēt, bet ķirsītis uz kūkas bija tas, kā mazā meitene bez maz Elīnai mācīja lasīt un cik slikti Elīna lasa, pat nespēja izrunāt vārdu Vimbldona. Un tās sejas izteiksmes kā tiešām negudram cilvēkam,kam mute vaļā un galvā mērkaķītis bungas sit.
Un kad meitene gribēja izklaides, Didrai vienubrīd izspruka "te darbiņš auklei", tas arī par viņu pasaka visu kā māti. Ja jau tā grib bērnu, kā var nebūt nekādas mātišķas jūtas arī pret svešu bērnu?
Šonakt Oskari, mediji pārpildīti ar ziņām par ģeopolitisko situāciju, nez Elīna vispār ir dzirdējusi par tādu Straumi vai to, kas apkārt notiek un iespējamo WWWIII.. laikam dažreiz vieglāk iekāpt Elīnā un neko nezināt
VissIrSlikti @ 03.03.2025 08:27Elīna cer uz bezmaksas abonementu MyFitness? Ļoti ceru, ka MyFitness tik zemu nekritīs, jo tā būs liela antireklāma uzņēmumam