Tas neiet kopā ar kristīgajām vērtībām. :D :D :D :D Lai gan šobrīd vairs nav nekāda atšķirība.2biletes @ 23.02.2025 15:51Elīna mierīgi var pāriet uz only fans stila biznesu. Vardes tirināties apenēs un bez apenēm. Un tur netrūks to, kas maksās , lai redzētu viņas turku šedevrus. Nebūs ig par velto jāizrāda nipeļi un apakšējās lūpas
MatildeR @ 23.02.2025 13:47Varbūt palaidu garām diskusiju, bet vai Didra neteica, ka brauc uz 3 nedēļām uz Kipru? Šķiet, ka bija tikai kadas 10 dienas
Ir jau aizlidojuši uz Milānu.Helita @ 23.02.2025 17:26
Izskatās, ka kaut kur atkal lidos. Divatā bez Džeisona.
CallMeAnnika @ 23.02.2025 18:32Elīnai vajagot izrauties ar vīru divatā, tāpēc paņēma vēl 2 extra dienas. :D Jā, ceļojums ar dēlu uz Kipru, kurā "strādāja" un dēlu ignorēja, ļoti nogurdināja. :D
CallMeAnnika @ 23.02.2025 17:40Ir jau aizlidojuši uz Milānu.
Tas ir tas par ko runāju. Ziediem ir plaša auditorija, līdz ar to pajautāt kam pārdeva ir pilnīgi normāliCallMeAnnika @ 23.02.2025 17:17Ziediem ir plaša auditorija. Tas nav sieviešu lupatu veikals, kur iepērkas sievietes. Ziedus pērk gan vīrieši, gan sievietes, gan jaunāki, gan vecāki.
Ja tu saki, ka Kristina nespēja gudri atbildēt, tad es saku, ka viņa atbildēja tik stulbi, cik stulbi intervētāja Elīna uzdeva jautājumu.
Tas būtu attaisnojums, ja viņa sevi parādītu, ka cenšas to mainīt - mācās, iet kādos kursos, lasa, izglītojās. Bet tā, ka viņa dara pretēji- pasaka, ka izglītība nav vajadzīga, stāsta, ka nekāda, kultūra neinteresē - 0 attaisnojumuKalme @ 23.02.2025 21:35Mani tūlīt lamās par Elīnas aizstāvi, bet par to lasīšanu - neaizmirsīsim, ka viņa ir no krievvalodīgas ģimenes, tāpēc arī ar to lasīšanu latviski grūtāk. Bet nu, tā kā mācījusies latviešu skolā, tas nav izcils attaisnojums. :/
Tas, ka nāk no krievvalodīgas ģimenes, atturēja mācīties arī angļu valodu? :D Nekļūsti smieklīga.Kalme @ 23.02.2025 21:35Mani tūlīt lamās par Elīnas aizstāvi, bet par to lasīšanu - neaizmirsīsim, ka viņa ir no krievvalodīgas ģimenes, tāpēc arī ar to lasīšanu latviski grūtāk. Bet nu, tā kā mācījusies latviešu skolā, tas nav izcils attaisnojums. :/
Kalme @ 23.02.2025 21:35Mani tūlīt lamās par Elīnas aizstāvi, bet par to lasīšanu - neaizmirsīsim, ka viņa ir no krievvalodīgas ģimenes, tāpēc arī ar to lasīšanu latviski grūtāk. Bet nu, tā kā mācījusies latviešu skolā, tas nav izcils attaisnojums. :/
viņa jau dikti sen grib to sadarbību izdīkt😄Kirbis32 @ 23.02.2025 13:21Ja Karuma sieriņš nosponsorēs Dirsiķus tad viņi būs galīgi lohi!!
coffee lover @ 24.02.2025 00:15Fuuj.. tas jaunais storijs ar Milānas pankūkām.
N-tās reizes savu mini dakšiņu bāž mutē un tikpat pilnu izvelk ārā. Beigās paņem zemeni, nedaudz nokož/apzelē priekš video un pārējo ielidina atpakaļ pie pankūkām ? Kā Naurim nav pretīgi no viena trauka ar Elīnu ēst.
Un vēl ēšanai pa vidu viņa iefilmē kā suns blakus viņiem nokārto dabiskās vajadzības, pieliek atbilstošus skaņas efektus un ieliek video pa virsu tam ko Nauris stāsta ?
Kalme @ 23.02.2025 21:35Mani tūlīt lamās par Elīnas aizstāvi, bet par to lasīšanu - neaizmirsīsim, ka viņa ir no krievvalodīgas ģimenes, tāpēc arī ar to lasīšanu latviski grūtāk. Bet nu, tā kā mācījusies latviešu skolā, tas nav izcils attaisnojums. :/
amiiluvasaru @ 24.02.2025 08:44
Muļķības. Mēs ar vīru arī nākam no krievu ģimenēm un abi protam lasīt ātri un bez kļūdām. Runājot par krievu valodu - viņai arī tā nav tā spožākā.
Kirbis32 @ 24.02.2025 09:31a
Elīna nemācijās krievu skolā bet kopā ar latviešiem,lasīt macēt gan vajadzētu. BRĪNOS ,ka nav neviens viņas klasesbiedrs kko interesantu pastāstijis.
Hallo ,Elīnas klases biedri pastāstāt mūms kaut ko..