Nezinu kā jūsejiem,bet manējiem istaba bija tikai noliktava,kur tās mantas stāv,visu tāpat stiepa uz lielo istabu kur visi atrodas.Istaba klasiskjā nozimē saka strādāt tikai nesen,kad sāka gribēt pa vienam dzīvoties, lai otrs netraucē.lss @ 03.01.2025 12:18Nu ko meitenes, atkal esat sadzirdētas! Elīna izmesta no istabas un tur ierīkota spēļu istaba Džeisonam! Forumniecēs ir spēks ?????
Justiine @ 03.01.2025 21:15Jau 2025. gads, bet Elīnas pasaulē nekas nav mainījies. Kā pirms 5 gadiem, tā šodien - "Jāmācās no kļūdām, jāplāno savs laiks. Nākamreiz būšu gudrāka."?
Alda pati grib, lai viņu pazemo. Ja uzvelc mugurā apģērbu, kas ir par mazu, tad nesaki vēl pati storijos, ka jūties ērti un neredz "Michelin", tā viņa saucot savas sānu tauku krokas.brunettte @ 03.01.2025 14:08Man žēl tās sievietes un tas, kā Elīna viņu apkauno ar M izmēra jakas uzvilkšanu… ja dāmai ir XL, to nevajag mēģināt “saspiest” ar 2x mazāka izmēra drēbēm, skats ir drausmīgs ar visām krokām un rievām, varu tik iztēloties, cik viņa neērti jūtas, kad viss spiež. Kāda sportošana šādā? Var taču saģērbt cilvēku gaumīgi un skaisti arī ar lielākiem izmēriem. Elīna laikam pēc sevis visus ģērbj, ķipa uzmaukšu sev xs izmēra drēbes un izskatīšos tievāka. Tikai žēl, ka tas tā nestrādā.
Kā mēs zinām un ne reizi vien jau esam pārliecinājušās, tur nekas netiek filtrēts. Ne vārdi, ne kafija, ne rīcības.Aizspogulia @ 04.01.2025 01:58Vēl piebildīšu, ka man būtu kauns pašai no sevis, ja es ko tādu padomātu brīdī, kad savu istabu “atdodu” bērnam.
Es to pat nevarētu pateikt vīram, kur nu vēl ielikt IG apskatei.
Roze sarkanā @ 04.01.2025 11:14Ko Elina darīs tajā ofisā? Normāli, ofisam būtu jāatrodas Blaumaņa ielas veikalā.Risināt problēmas ar neapmierinātiem klientiem, sekot veikala kārtībai, pašai ieklausīties, ko saka klienti.Dzirdēt atsauksmes. Bet viņu tas neinteresē,cik saprotu datora programmas arī viņa lietot neprot. Varētu meklēt jaunus sadarbības partnerus, bet nevar, jo nezin angļu valodu.kam viņa grib izirēt to studiju, ja pati pa vidu maisīsies?viņai laikam nesaprast, ka citi cilvēki grib privātumu.Un Elina lepna, cik logu studijā. Elina laikam aizmirsusi, ka logi arī jāmazgā. Vienmēr ejot garām viņu veikalam, var tikai nobrīnīties, cik netīri ir viņu veikala vitrīnu logi.
He730 @ 04.01.2025 12:43Tikko noskatījos TG ierakstu par Atomy matu masku,
Tak viņa pirmo reizi viņu pamēģina, bet IG skandina, ka lieto jau gadiem. Pie tam vēl viņa nezinot, cik viņš maksā, jo mutere to uzdāvinājusi viņai.. eu nu, es ceru, ka tās kvēlās fanes seko līdzi un nepērk to kosmētiku.