Tāpēc ir nopirktas vien 6 VlP biļetes un 7 standarta. Bet no tām 7 standarta jāatskaita 2, jo 2 izlozēja konkursā. :DBubuu @ 12.11.2024 11:59
Nevienu jau nespiež pirkt. Ja kāda tiešām to pērk, tad tas ir cilvēks, kuram vajadzētu smadzenes izskalot.
Skumīgākais ir tas, ka viņa tā arī Domā. Ja IG viņu nenobloķētu un sabiedrība neapēstu, viņa rādītu pat kā dirš. Viņa taču tā arī dzīvo. Virtuālajā realitātē. Un pat ja kādu dienu nav IG, tad tikai tāpēc, ka jāceļ reitingi un haips. Tjipa, kur pazudusi. Kaut ko ieraksta, ka sūdīgi un tā un visi cepjas un raksta viņai. Pat nevaru iedomāties cik viņai smagi izturēt un kaut ko nepublicēt. Tāpēc jau viņa ir pilnīga muļķe un neķer laukumu. Varbūt biznesu viņa bīda un muldēt prot, bet tas nekad nemainīs faktu, ka viņa ir stulba stulbene.Greetaa @ 12.11.2024 18:06Aiz gara laika noklausījos interviju ar Asketic Miķeli un tas, kas visvairāk iegrieza ausīs bija brīdis, kad viņi runāja par to, ko publicēt instagramā un ko nē un Didra pateica, ka pamainījusi savu saturu storijos, jo cilvēkiem patīk redzēt arī citas lietas, ne tikai darbu.
Neprecīzs citāts, bet "sāku pavadīt vairāk laika ar Džeisonu un ģimeni, jo cilvēkiem to patīk redzēt".
Nevis tāpēc, ka tas būtu normāli pavadīt laiku ar dēlu... Viņa laikam domā, ka ir pati sava realitātes šova zvaigzne. Kā Latvijas Kardašjana.
smūtijs @ 12.11.2024 10:10
Es nesaprotu, kā var būt tik liela vienaldzība par matiem un to šausmīgo stāvokli, esot sievietei. Ilgi čolkas un pieadzētie mati vairs nespēs palīdzēt to noslēpt.
nē, viņa čist "nebīda" biznesukrixis3 @ 12.11.2024 22:20Skumīgākais ir tas, ka viņa tā arī Domā. Ja IG viņu nenobloķētu un sabiedrība neapēstu, viņa rādītu pat kā dirš. Viņa taču tā arī dzīvo. Virtuālajā realitātē. Un pat ja kādu dienu nav IG, tad tikai tāpēc, ka jāceļ reitingi un haips. Tjipa, kur pazudusi. Kaut ko ieraksta, ka sūdīgi un tā un visi cepjas un raksta viņai. Pat nevaru iedomāties cik viņai smagi izturēt un kaut ko nepublicēt. Tāpēc jau viņa ir pilnīga muļķe un neķer laukumu. Varbūt biznesu viņa bīda un muldēt prot, bet tas nekad nemainīs faktu, ka viņa ir stulba stulbene.
taču izmanto. Tas vecis viņai pasaka nepārtraukti kādu dzēlīgi frāzi. A aita jau nesaprot un domā, ka AHUJENĀ biznesmeneCallMeAnnika @ 12.11.2024 20:00Es nevaru saprast, vai kafijas banka izmanto Elīnu vai tiešām nopietni viņu uztver? :D
Elīnas frizūas ir antireklāma Kristīnei, bet Elīnai neko nevar pateikt. Tāpat beigās pieprasīs bezgaumību uz galvas.Candelaria @ 13.11.2024 00:40Frizūra jau viņai vakar vakarā izskatījās dīvaini un šodien tur ne šis ne tas.Viņa tiešām neredz cik dīvaini tas viņas frizūras izskatās
''Elīna man sasēja un lika pateikt, ka viņai esot talants''. :DKotulūr @ 13.11.2024 00:40taču izmanto. Tas vecis viņai pasaka nepārtraukti kādu dzēlīgi frāzi. A aita jau nesaprot un domā, ka AHUJENĀ biznesmene
CallMeAnnika @ 13.11.2024 08:57Elīnas frizūas ir antireklāma Kristīnei, bet Elīnai neko nevar pateikt. Tāpat beigās pieprasīs bezgaumību uz galvas.
Candelaria @ 13.11.2024 00:40Frizūra jau viņai vakar vakarā izskatījās dīvaini un šodien tur ne šis ne tas.Viņa tiešām neredz cik dīvaini tas viņas frizūras izskatās
Mashka Kakashka @ 13.11.2024 09:21
Es domāju, ka viņa cenšas slēpt caurumus matos, tāpēc tādas taisa. Jo tieši tajās vietās viņai matu nav.
smūtijs @ 13.11.2024 09:31
Tur jau tā lieta un ne par velti jau čolku sāka nesāt. Es nesaprotu, kur ir problēma noņemt tos pieaudzētos matus un atpūtināt savējos un pa to laiku lietot parūkas. Plus vēl vitamīnus padzert, bet nu ilgstoši risinājumi jau nav priekš viņas.
viņai nav pie viņas jāstrādā ir citas darba vietas. Reālā cirve ,ka vergo viņaiJetta @ 13.11.2024 11:37Vispār tai filmētājai visu cieņu. Es droši vien būtu jau sajukusi prātā diendienā filmējot zvaigzni, kura atkārtojas kā veca plate mēģinot pateikt kaut ko gudru. Es nespēju storiju noskatīties, kur nu vēl to filmēt un pārfilmēt. Kur vēl montāža...
tas ir viens no... 🤣CallMeAnnika @ 13.11.2024 08:58''Elīna man sasēja un lika pateikt, ka viņai esot talants''. :D