tapatisendija @ 08.11.2024 10:10ka jums liekas vai ņuris kandides rigas velešanas ar sleseru? ?
vakar taksī šņesers runāja psrs stilā krievu rādio, palūdzu izslēgt, kaut kāds vājprāts , bet ņaurim piestāv d.... līdēju stilsMartaElza @ 08.11.2024 16:40
Kandidēt jau var, "populāru" un atpazīstamu cilvēku piesaiste nekad nenāk par sliktu sarakstam. Bet šaubos, ka būtu gana augstu sarakstā, lai tiktu ievēlēts.
Erevana @ 09.11.2024 14:59Ko? Elīna saka, ka būtu bijusi dusmīga uz Nauri, ja zinātu, ka viņš maksā par KASKO, bet, kad pati sačakarēja mašīnu, tad tomēr priecīga par to? Stulba un vēl stulbāka ir nepateikt neko.
un vēl tā krievu dziesma 🤣🤣🤣🤣🤣krmmm @ 09.11.2024 22:16Tas jaunais Ziemaasvētku kleitu rīls tāds lētucis, atgādina drīzāk kkāsu erotiskās filmas sākumu - visas tās kustības, ķermeņa glāstīšana, pavērtas piepumpētās lūpas, mugurā lēts poliesters utt. Greznā vide galīgi neko neglābj, jo pašām nav nekādas elegances
krmmm @ 09.11.2024 22:16Tas jaunais Ziemaasvētku kleitu rīls tāds lētucis, atgādina drīzāk kkāsu erotiskās filmas sākumu - visas tās kustības, ķermeņa glāstīšana, pavērtas piepumpētās lūpas, mugurā lēts poliesters utt. Greznā vide galīgi neko neglābj, jo pašām nav nekādas elegances
Candelaria @ 10.11.2024 00:01
Eskorta meitenes savu viesnicu reklame.
Konča @ 09.11.2024 22:24Palikušas biļetes:
14 VIP
49 1+1
28 standarta
Drīz vēl dalīs bez maksas biļetes. ?
krmmm @ 09.11.2024 22:16Tas jaunais Ziemaasvētku kleitu rīls tāds lētucis, atgādina drīzāk kkāsu erotiskās filmas sākumu - visas tās kustības, ķermeņa glāstīšana, pavērtas piepumpētās lūpas, mugurā lēts poliesters utt. Greznā vide galīgi neko neglābj, jo pašām nav nekādas elegances
Mākoņu Dejotāja @ 10.11.2024 11:55
Gribējās panākt baigo glamour, bet beigās iznāca lētas tirgus bābas vai sutineres vaibs.
Vispār, es viņas visos video redzu seksuālo zemtekstu. Varbūt Elīna tieši tāda veida, grib izteikt to, kas viņai visvairāk pietrūkst attiecības ar Nauri? ?
Bubuu @ 10.11.2024 09:20
Man arī izskatās ka Elīna būtu sutiniere, jo pati par vecu izskatās, lai būtu prostitūta un pārējās metenes, piedotiet, bet izskatās ka tirgo sevi nevis kleitas.
MartaElza @ 10.11.2024 14:24
Es to to pašu padomāju. Tiešām Elīna drausmīgi izskatās, Lāsma un Sintija pret Elīnu izskatās pēc jaunām dāmām, turpretī Elīna pēc sažuvušas rozīnes. Un starpība viņām nav pat 5 gadi.