smūtijs @ 06.11.2024 08:40Viņa veltīja visu dienu, lai uzfilmētu reklāmas video priekš pasākuma? Ir palikusi nedaudz vairāk, kā nedēļa, bet biļetes īsti nepērk. Man šis viss izskatās pēc izmisuma sauciena un neticu, ka visas arī tiks nopirktas pēc šī video noskatīšanās. Interesanti to murgu, kas bija video, viņa pati domāja?
Zem video kāds uzrakstīja komentāru, kāpēc neraksta Viņš ar lielo burtu. Elīnas fane atbild, ka Dievam gramatika nav prioritāte. :DMākoņu Dejotāja @ 06.11.2024 02:02
Tas ir vienkārši šausmigi. Saturs ar +18. Viss, ko Elīna vienmēr izdara ir tādu lētuma un vulgaritātes piesitienu.
Un, jā kā vienmēr izcils video priekš kristiešiem.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ble nuCallMeAnnika @ 06.11.2024 11:09Zem video kāds uzrakstīja komentāru, kāpēc neraksta Viņš ar lielo burtu. Elīnas fane atbild, ka Dievam gramatika nav prioritāte. :D
my oh my , tik slikti izskatās , šausmas 🫠🫠🤯barbieyyy @ 06.11.2024 12:15https://failiem.lv/f/hdat4qfpp9
Akdievs,lūdzu nekad netaisiet pupus/krūtis Turcijā,kas tas pie velna ir,kāpēc ir jāvelk 10x mazāks apģērbs kur krūtis atsegtas?!?? Krūtīm ir jābūt zemāk,Akdievs,kā vēl tas ārsts nav iesūdzēts tiesā..Kāpēc ir jāizskatās tik šausmīgi,es gaidu ko nākamo sačakarēs moš degunu uztaisīs
Nereālā @ 06.11.2024 10:51
nedēļa līdz kam?
vāvuļošana jau notiks Decembrī nevis Novembrī.
barbieyyy @ 06.11.2024 12:15https://failiem.lv/f/hdat4qfpp9
Akdievs,lūdzu nekad netaisiet pupus/krūtis Turcijā,kas tas pie velna ir,kāpēc ir jāvelk 10x mazāks apģērbs kur krūtis atsegtas?!?? Krūtīm ir jābūt zemāk,Akdievs,kā vēl tas ārsts nav iesūdzēts tiesā..Kāpēc ir jāizskatās tik šausmīgi,es gaidu ko nākamo sačakarēs moš degunu uztaisīs
Nu tieši tā. Bet pat tām, kuram tie pupi ir kā baloni, viņi ir milzīgi, bet daudz zemāk un smukāk. Te pat izskatās, ka paliek plakanas.L.. @ 06.11.2024 15:04
Kādēļ ārsts būtu jāsūdz tiesā par šādu rezultātu? Viņa neklausīja nevienai ārsta norādei, tēloja gudrāku par visiem. Pati vainīga. Ja iesūdzētu, ceru, ka klīnikai kāds piegādātu paku ar viņas storijiem par pēcoperācijas laiku.
Bonusā, viņai pašai šis rezultāts liekas ļoti labs. Dabūja savas sapņu krūtis ??♀️
emsii @ 06.11.2024 06:40Tās cenas standarta biļetei nebija 170 EUR? Tagad stāv 199 un ķip esot bijusi cena 250, nosvītrota?
jebal cik smieklīgi izskatās 🤣🤣🤣🤣🤣barbieyyy @ 06.11.2024 12:15https://failiem.lv/f/hdat4qfpp9
Everests @ 06.11.2024 16:17jebal cik smieklīgi izskatās ?????
krixis3 @ 06.11.2024 15:34Nu tieši tā. Bet pat tām, kuram tie pupi ir kā baloni, viņi ir milzīgi, bet daudz zemāk un smukāk. Te pat izskatās, ka paliek plakanas.
Hmmm1 @ 06.11.2024 16:25
Izskatās nesmuki. Reāli mazas bļodiņas priekš tādām kannām.
Gribas jau redzēt kāda viņa būs 35,40,50 gados :D
Pasākums ir decembrī nevis novembrī.smūtijs @ 06.11.2024 08:40Viņa veltīja visu dienu, lai uzfilmētu reklāmas video priekš pasākuma? Ir palikusi nedaudz vairāk, kā nedēļa, bet biļetes īsti nepērk. Man šis viss izskatās pēc izmisuma sauciena un neticu, ka visas arī tiks nopirktas pēc šī video noskatīšanās. Interesanti to murgu, kas bija video, viņa pati domāja?
Ja vietu skaits ir 150, tad 8 dienu laikā ir nopirktas 10 biļetes. :DBubuu @ 06.11.2024 09:22Pēc manas saprašanas šobrīd ir pieejamas 27 standarta biļetes, 49 1+1 un 15 VIP biļetes. Jo vairāk neļauj grozam pievienot. Sekojam līdzi vai tiešām paliks mazāk. Standarta ir 27 pieejamas jau vismaz 3 dienas. Jā es sekoju līdzi, jo mani satrauc vai tiešām šajā valstī būs pat tik daudz muļku, kas maksā tādu naudu un 2 dienas par pilnīgu mēslu.
Ne pa velti Latvijas ārsti atteicās likt viņai šādu izmēru. Pasargāja sevi no lielas antireklāmas. Un, protams, vēl tas, ka viņa neievēroja nevienu pēcoperācijas noteikumu.barbieyyy @ 06.11.2024 12:15https://failiem.lv/f/hdat4qfpp9
Viņa storijos paskaidroja domu.Tad to sākumu sāku saprast.Zaiga zaigo @ 06.11.2024 19:16Kas, pie velna, tas par video? Skatos komentārus pie video un liekas, ka tur tiešam komentē viņas fanītes, līdz 13 gadiem. Dziļu? Asaras sariesās acīs? Man arī, vai ziniet, jo es nesapratu domu vispār. Un tas "Aaaaaaa" un ūdens šļakatas pavērtajā mutē... tik nedabiski.
Bet es reāli nesapratu domu. Video nelikās izcils, varbūt šis nav GIBA darbs? Izskatās pēc Naura ar telefonu rokās.