Mainās tikai viena lieta - cena, kādā pārdod vienas un tās pašas lētās lupatas naivajām klientēm.debestinaa @ 20.10.2024 01:16Ik pa laikam paskatos tos viņas storijus un saprotu, ka daudzu gadu garumā viņas dzīve vispār nemainās. Šmotkas lētas, autfiti kā no tirgus, seja un mati ar vien pretīgāki. Viņa varētu pasekot līdzi kaut kādām modes tendencēm vismaz un saprast, ka tādus apģerbus ko viņa tirgo, ir kaut kāds 2007 gads. Un tas meikaps arī vairs sen nav modē. Tagad viss vērsts uz ādaa kopšanu, skaistām dabīgām laminētām uzacīm, laminētām skropstām un basic ādas mirdzumu, max kaut kādu tonālo tint, kas dod mirdzumu. Izskatas pēc lētas krievenes fuj, tie nagi un viss kopā taka disko bumba kaut kāda.
Šeit runa pat nav par skaudību kā viņai pašai liekas, bet par lētumu. Ja es nodarbotos ar šito poļu tirgu, es atrastu sev kaut kādu vietnieku kas dara visu manā vietā un baudītu dzīvi, laiku ar bērnu.
paļubom nezin, ka indīga sēnetapatisendija @ 20.10.2024 12:11bišku slimi liekas ka anna savai meitai rokas iedeva mušmiri
Elīna pat ar savu taupības izrādīšanu zaudē jebkādu loģiku. Viņa grib taupīt un ietaupīt, bet nopērk primitīvāko aproci par 30-40 eiro, lai pēc mēneša nopirktu Apple Watch. :Dbarbieyyy @ 20.10.2024 14:01Es nesprotu vienu,viņi sevi pozionicē kā afigenos un bombiskos (viņu leksikā runāšu) “uzņēmējus” bet bļauj virsū ņaurixam, ka izterē daudz naudas,un tagad cenšas ietaupīt naudu uz apple watch ? un uz jebko..Kur ir loģika? Viņiem nav tās pietiekamās naudas vai ir kādi kreisie uzņēmumi par kuriem viņi klusē un izliekas ka ir “pieticīgi” ?!Vai nu klusi tērē savu naudu vai nu ja Tu bomžo un neko nenopelni no tās poļu šmotku pārdošanas tad atklāti stāsti. Nevis izliecies par kyle jener ar visām plastiskajām bet ēd roltonus,neiet šis divas lietas kopā.Nespeju tos ņaudošos story par kapeika pišanu klausīties. Reāli didrai vajadzētu mūžīgo banu no ig un nekad nerādīties. Tik tupa būtne ir jāpameklē kopā ar savu peģik vīru abi ir Latvijas izsmiekls.
nē, stulbeni vienmēr maksā 2x vienkārši. Būtu uzreiz Apple watch paņēmusi un ja nepatīk pārdod. Bet viņa ir par stulbu, lai kaut ko tik loģisku izdomātu. Kā arī to, ka labāk kādu apaļo sievišķīgo Garmin ņemt, kas nav jalade nedēļu, bet varēs savu apple watch katru vakaru likt pie lādētāja.CallMeAnnika @ 20.10.2024 16:56Elīna pat ar savu taupības izrādīšanu zaudē jebkādu loģiku. Viņa grib taupīt un ietaupīt, bet nopērk primitīvāko aproci par 30-40 eiro, lai pēc mēneša nopirktu Apple Watch. :D
Vai tā ir taupība vai izškērdība? :D
Danuta @ 20.10.2024 15:53Kāpēc Alda Žiedas ir paņemta kā viena modelēm Elīnas storijos? Uz Aldas resno augumu un resnajām kājām viss apģērbs izskatās šausmīgi. Vajadzētu Aldai nomest min. 10 kg lai tās drēbes izskatītos labi. Aldai nekāda paškritiska neeksistē? Vai arī Elīna uz Aldas fona priecājas par saviem 50 kg un 60 cm vidukli?
viņai daudz par daudz ir zvaigžņu slimība. Noteikti gaida, ka ierodoties kaut kāda pasākumā viņai sarkano paklāju izkārs 😅😅Maija4 @ 20.10.2024 17:42Un atkal, Elīna Silazaros uzvedas, ka neviens nezin tādu vietu un īpašniekam pasaka- tagad būsiet slaveni! ? tā ir populāra atpūtas vieta, darbojas jau gadiem ilgi un galīgi nav tā, ka pie viņiem var tikt kad gribas ?♀️
Kirbis32 @ 20.10.2024 11:16Didra saka,ka tā pirts perfekta būtu pavasarī,vasarā un rudenī,bet ārā tagad ir iestājies rudens.?Kas viņa ir tik stulba,ka pat nesaprot kāds ārā ir gadalaiks??
Lorra @ 20.10.2024 19:25
Vai tad nerakstīja “ziemā tā švaki, vasarā paradīze?” Kur viņa pieminēja rudenī un pavasari?
21. gadsimtā neviens normāls cilvēks vārdu Daunis neizmanto kā lamu vārdu tieši tāpēc, ka nav jāpin iekšā slimības un veselības problēmas, lai uzbrauktu pamuļķiem. Ir tik daudz vārdu, lai pateiktu, ka stulbs cilvēks ir stulbs, kāpēc pīt iekšā slimības?emsii @ 20.10.2024 14:42šajā kontekstā nebija domāts, kā apvainojums tiem, kas ir ar dauna sindromu dzimuši.. šeit bija domāts, ka viņa ir megastulba.. es atvainojos, kā aizskāru Jūsu jūtas! Bet te katrs otrais vārds, kas raksturo Didru ir daune ?
Vispār jau tas ir tikai normāli, ka ja tavs apģērbu veikals pasniedz, ka tev ir arī lielāki izmēri par s un m, tev ir kaut viena modele ar lielāku izmēru, lai klientes, kam ir tas L, XL un lielāki izmēri var redzēt, kā tas izskatīsiesDanuta @ 20.10.2024 15:53Kāpēc Alda Žiedas ir paņemta kā viena modelēm Elīnas storijos? Uz Aldas resno augumu un resnajām kājām viss apģērbs izskatās šausmīgi. Vajadzētu Aldai nomest min. 10 kg lai tās drēbes izskatītos labi. Aldai nekāda paškritiska neeksistē? Vai arī Elīna uz Aldas fona priecājas par saviem 50 kg un 60 cm vidukli?
klusums. @ 21.10.2024 07:50Nu ļoti skaisti mati biznesmenei ?
https://failiem.lv/u/cphs7pjrjm
Man vispār ļoti patīk Helēnas restorānu apskati, intresanti, gaumīgi, kārdinoši. Esmu pat iedvesmojusies no viņas un aizbraukusi uz vairākām Helēnas reklamētām vietām. Atšķirībā no didras, visu sev caneloju, kur šī pabijusi :DMartaElza @ 20.10.2024 17:31Redzējāt kā Helēna atrādīja itāļu restorāna apmeklējumu? Glīti un gaumīgi. Un nekāda niekošanās ar ēdienu, bet normāla ēšana vai visu cenu atrādīšana. Lai arī sadarbība, bet man patika. Ne salīdzināt ar Didras vervelējumiem par restorāna cienīgiem ēdieniem, kur ja nav fricīši un mērcītes, tad viss slikti.
cory @ 20.10.2024 02:57Didra reklamējot savu skapja izpārdošanu:” Es sev skapī pērku tādas dārgākas lietas (vēl visāds blah blah blah pa vidu) jo man patīk tāds lux klases.”
Vienīgais luxiņš, kas Didrai ir skapī, tas ir Turcijas feikais lux. Un beigās tā piebilde “Lielākā daļa mums ir tirgojusies Elyndi” vispār neiet kopā ar “luxiņu”. Elyndi un lux ir divas neapvienojamas lietas.
Tā Celine jaka arī feik as fak. Pat apšaubu, ka ir tā īstā āda, ko šī tur min.
CallMeAnnika @ 20.10.2024 11:14Protams, ka Elīna nepalika svinēt pa nakti, bet bija jābrauc atpakaļ uz Rīgu. Tas viss ir tik paredzams.
Šoreiz problēma bija tualetes neesamība, vai nu jāģērbjas un jāiet uz blakus esošo pirts telpu vai ārā sausā tualete. No vienas nakts nekas nenotiktu.
Bet kā tad Francijā dzīvoja bez tualetes apmeklējuma ciešoties?
Brīnos, kā Nauris visu šo cirku var izturēt, jo tomēr viņa mammas vīram svētki.