Un kā nekā - traukus var paņemt nomā! Ok, ir saprotams minimālisms, ka cilvēks nevēlas turēt mājās trauku kalnus, bet nu ja nāk cilvēki, filmēšana - varēja jau kaut mazliet pacensties uz sagatavoties. Slinka dirsa viņa ir. Un jā - tā pompozā sludināšana par to kā viņa močī un strādā kā zirgs ir tāpēc, ka patiesībā viņa ļoti daudz laika atpūšās un neko īpašu nedara, bet lai neizskatītos pēc pataloģiska bezģeļņika - uzbur šādu ārējo tēlu.
Bet ziniet, ir viena lieta par ko es šaubos. Didra pati par sevi ir sava uzņēmuma reklāma un viss ko viņa pa lielam rāda instagram ir vairāk vai mazāk saistīts ar viņas lupatu bodi. Tāpēc, mani kaut kā māc šaubas par to, ka viss ir tik nenormāli slikti ar viņas privāto dzīvi, kā varbūt rodas iespaids no viņas storijiem, jo viņa pa lielam nerāda savu patiešām ikdienu, ģimeni, draugus. Bet parādot to virspusēji un garāmskrienot citiem varbūt tāpēc rodas iespaids, ka arī viņas attieksme ir garāmskrienoša, kas attiecas pret ģimeni un citām normālām dzīves vērtībām. Sevišķi, ja runājam par Džeisonu. Es ar diezvai, ka gribētu savu profilu pārvērst par profilu, kur es rādu, kā audzinu bērnu piemēram.
Bet nenoliedzami - ēšanas problēmas ir acīmredzamas. Tauku neesamības un mikroelementu/vitamīnu trūkuma dēļ arī neizdodas viņai palikt stāvoklī. Var saprast arī iemeslus - viņa pati ir sava uzņēmuma reklāma un uz normālas miesas visticamāk viņas tirgotais apģērbs vairs neizskatīsies tik instagramīgi kā tas izskatas varbūt šobrīd. Un to varēja novērot, kad viņa savās lupatās ietērpa parastas meitenes, ar parastām, ne tik kārnām miesām. Neizskatījās labi. Viņas vietā būtu deliģējusi šīs fotosesijas pozēt kārnajām padsmitgadniecēm, kuras pa lielam arī ir šāda apģērba veida lielākā klientūra.