Es gan teiktu, ka lielākā daļa jūt līdzi bērnam dēļ viņa maigi sakot ne īpaši gudrajiem vecākiem. Un saskata sarkanos karogus bērna uzvedībā, kustībās un nosoda Didrus par to, ka nedara neko lai to mainītu... Vienīgais ko forumietes tiešām dara nepareizi - diagnozes gan nevajadzētu uzstādītFlueFri @ 11.10.2024 21:05Man, diemžēl rodas sajūta, ka te dāmām gribās izcelties uz Pidras bērna! Es atkārtošos jau kuro reizi! Zākājam un apsmejam Pidras izgājienus, bet liekat mierā bērnu! Te neviena nav ārsts un Džeisonam
nebija iespēja izvēlēties nepiedzimt tajā ģimenē! Iespējams gēni, iespējams uzmanības trūkums, iespējams, tāpēc ka puika un viss norit lēnāk! BET jūs ar savām runām…sajūta, ka jūs vēlētos, lai tā būtu… lai viņam būtu kāda kaite! ? Meitenes, pārlasiet to, ko rakstat! Tas ir nevainīgs eņģelīts, kuram vienkārši nav paveicies ar vecākiem! Esiet taču līdzjūtīgāji!?
FlueFri @ 11.10.2024 21:05Man, diemžēl rodas sajūta, ka te dāmām gribās izcelties uz Pidras bērna! Es atkārtošos jau kuro reizi! Zākājam un apsmejam Pidras izgājienus, bet liekat mierā bērnu! Te neviena nav ārsts un Džeisonam
nebija iespēja izvēlēties nepiedzimt tajā ģimenē! Iespējams gēni, iespējams uzmanības trūkums, iespējams, tāpēc ka puika un viss norit lēnāk! BET jūs ar savām runām…sajūta, ka jūs vēlētos, lai tā būtu… lai viņam būtu kāda kaite! ? Meitenes, pārlasiet to, ko rakstat! Tas ir nevainīgs eņģelīts, kuram vienkārši nav paveicies ar vecākiem! Esiet taču līdzjūtīgāji!?
jāsaprot, ka mēs jau te varam rakstīt un spriest, bet nekas nemainīsies! Jo visu pirms tiem diviem pajoliņiem vajadzētu galvas ārstu apmeklēt! Viņiem bērns ir kā citiem kucēns, nezinu kādu atbildību tas prasīs, bet gribu bērnu! Pidriķei bērns ir absolūti vienaldzīgs, viņa viņu atdotu kādam, ja vien nebaidītos no sabiedrības nosodījuma! Viņai svarīgi ir visai pasaulei rādīt plikumus, izlikties ka lasa bībeli un viņai pašai šķietami gudri runāt! Viņiem abiem, manupràt ir atpalicība un pamuļķu sindroms!😃2biletes @ 11.10.2024 23:22Es gan teiktu, ka lielākā daļa jūt līdzi bērnam dēļ viņa maigi sakot ne īpaši gudrajiem vecākiem. Un saskata sarkanos karogus bērna uzvedībā, kustībās un nosoda Didrus par to, ka nedara neko lai to mainītu... Vienīgais ko forumietes tiešām dara nepareizi - diagnozes gan nevajadzētu uzstādīt
sauliiite.paula @ 11.10.2024 22:58Ņuris ar Didru šovakar baudīs divvientulību..beidzot Ņuris iespējams dabūs?? ja vispār vēl stāv viņam
nu nopietni? Man sīkajai 2.7 un viņa neģērb bikses, trusenēs, krekliņu bez palīdzības, nu nevar visu prast tadā mazā vecumā.. Ko Jūs tam Džeisonam piesienaties.. vinš vainīgs, kā ar viņu neviens nenemās?Ieva12345 @ 12.10.2024 00:27Bieži Naura video dzirdu - jāsaģērbj Džeisons.
Šis ir jau tas vecums, ka bērnam ir jāģērbjas pašam. protams ne visu varēs uzvilkt pats. Bet jāļauj to darīt un piepalīdzēt kur nepieciešams.
FlueFri @ 11.10.2024 21:05Man, diemžēl rodas sajūta, ka te dāmām gribās izcelties uz Pidras bērna! Es atkārtošos jau kuro reizi! Zākājam un apsmejam Pidras izgājienus, bet liekat mierā bērnu! Te neviena nav ārsts un Džeisonam
Sezam @ 12.10.2024 08:19
Dos mizá visu nakti ?
Bet Didrai jau ğīmis saviebās, jo peldkostīms jāņemot līdzi…. Ņuris šo vispirms atmērcēt grasās
Tu visus komentārus esi izlasījusi?! Apšaubu, es lasu, un spiežas acīs, kad katra otrā raksta kkādas diagnozes. Ja reiz tā rūp bērns, rakstiet viņai privāti! Uzrakstiet Delfiem! Pajautājat kādam ārstam lai uzraksta pētījumu! Kāda jēga pa tukšo te ņemties? Jūs taču to savā starpā apspriežat, neviens jau nezin vai Pajoļu pāris te vispār nāk un lasa kko.Knita @ 12.10.2024 08:54
Kapēc, lai kāds cilvēks svešam bērnam kaut ko tādu novēlētu? Vēl pie tam masveidā.
es diagnozes neuzstadu, bet jā, vienkārši jūtu līdzi bērnam.2biletes @ 11.10.2024 23:22Es gan teiktu, ka lielākā daļa jūt līdzi bērnam dēļ viņa maigi sakot ne īpaši gudrajiem vecākiem. Un saskata sarkanos karogus bērna uzvedībā, kustībās un nosoda Didrus par to, ka nedara neko lai to mainītu... Vienīgais ko forumietes tiešām dara nepareizi - diagnozes gan nevajadzētu uzstādīt
Sezam @ 12.10.2024 08:19
Dos mizá visu nakti ?
Bet Didrai jau ğīmis saviebās, jo peldkostīms jāņemot līdzi…. Ņuris šo vispirms atmērcēt grasās
emsii @ 12.10.2024 08:48nu nopietni? Man sīkajai 2.7 un viņa neģērb bikses, trusenēs, krekliņu bez palīdzības, nu nevar visu prast tadā mazā vecumā.. Ko Jūs tam Džeisonam piesienaties.. vinš vainīgs, kā ar viņu neviens nenemās?
Kirbis32 @ 12.10.2024 13:32Ir jau 23.00 un man nāk miegs. Tada romatika.???Aizbraukt un sasmērēt palagus ar savu netīro ādu.
Viņiem seksa pat nav min kā 15 min.
Normāli pāri tādu apartamentus izmantotu seksam visu nakti vai vismaz 3h! Kas tās par attiecībām.?nu tik abi ir old!!