Butterfly clothing

 
Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
 
Reitings 2191
Reģ: 11.10.2022
Amanda sašutusi par forumu, bet forums ir vieta, kur paust sašutumu par Elīnas “profesionalitāti”, izvēlēm un rīcību! Man vienmēr rodas jautājums par tiem cilvēkiem, kas tomēr izvēlas sadarboties ar Didrihsoniem. Sanāk, jūs esat gatavi pievērt acis uz daļu no kopainas, sava labuma dēļ. Izlikties “neredzam” Didrihsoni rīcību, vai attiecināt to, “tas uz mani un manu uzņēmumu neattiecas”, galvenais reklāma. Jo Elīnas slavas gājiens, kurā pēc homofobiskajiem izteikumiem, uz sliktas reputācijas pamata sāka kāpināt apģērba tirdzniecību. Tad nevakcinēšanās, pavirša grūtniecība un bērnkopība. Un vēl pārsteidzošāk liekas tas, ka kāds uzņēmējs Elīnu uzskata par iedvesmojošo, parauguzņēmēju 😳 it īpaši, ja ikdienā saskarsieties ar līdzīgām sitiācijām kā - darbinieki, nodokļi, pārdošana, piegādes u.c. Jums nekad nerodas jautājumi redzot viņu darbu ikdienā? Tieeeešaaaam? Darbinieku mainība, nepatiesi norādīts darbinieku skaits, tiedzniecība “čatiņos”, vairāki uzņēmumi, “komandējumi”, sava uzņēmuma grāmatvedības un peļņas nepārzināšana, Dievs pasarg elementāras angļu un word zināšanas 🤯 u.t.t! Vienīgais, kur es varētu piekrist ir Elīnas pārdošanas spējas - sūdu ietin spīdīgā papīrītī, un spēj arī notirgot! Un ja vēl ārpus uzņēmējdarbības paņemam klāt viņas dzīves veidu ar badošanos, Dž.pamešanu, “skaistuma” procedūrām un staigāšanu ikdienā apakšveļā - tas tiešām, Amanda, sasaucas arī ar Jūsu iekšējām vērtībām?
02.06.2024 07:58 |
 
Reitings 2191
Reģ: 11.10.2022

Piemēram, skatoties uz šādu sapulču bildi ir pilnīgi acīm redzams, kāds bardaks valda uzņēmumā! Uzņēmums ir 7(!) gadus, jaunajās telpās viņi ir jau vairāk kā pusgadu!!! Telpa ir pietiekami liela, lai tajā novietotu NORMĀLU galdu vidū strādāšanai VAI vismaz sarūpētu katram darbiniekam saliekamo krēslu - 20 EUR/gab.,Ņuri! Neaizbrauks uz Dubaiju vienu reizīti, sarūpējiet normālus apstākļus saviem darbiniekiem! Blaumaņielā parādes flīzes jau seeeen krīt nost, BET, būs jauns rebrendings pa 35 štukām 🤦‍♂️ bardaks, bardaks!
02.06.2024 08:08 |
 
10 gadi
Reitings 2944
Reģ: 25.05.2009
Gudralapsa @ 02.06.2024 08:08

Piemēram, skatoties uz šādu sapulču bildi ir pilnīgi acīm redzams, kāds bardaks valda uzņēmumā! Uzņēmums ir 7(!) gadus, jaunajās telpās viņi ir jau vairāk kā pusgadu!!! Telpa ir pietiekami liela, lai tajā novietotu NORMĀLU galdu vidū strādāšanai VAI vismaz sarūpētu katram darbiniekam saliekamo krēslu - 20 EUR/gab.,Ņuri! Neaizbrauks uz Dubaiju vienu reizīti, sarūpējiet normālus apstākļus saviem darbiniekiem! Blaumaņielā parādes flīzes jau seeeen krīt nost, BET, būs jauns rebrendings pa 35 štukām ?‍♂️ bardaks, bardaks!

Tāds pats bardaks, kā Didrihsonei pašai galviņā un mājās, tāds arī uzņēmumā!
02.06.2024 08:16 |
 
Reitings 3671
Reģ: 24.07.2023
Gudralapsa @ 02.06.2024 08:08

Piemēram, skatoties uz šādu sapulču bildi ir pilnīgi acīm redzams, kāds bardaks valda uzņēmumā! Uzņēmums ir 7(!) gadus, jaunajās telpās viņi ir jau vairāk kā pusgadu!!! Telpa ir pietiekami liela, lai tajā novietotu NORMĀLU galdu vidū strādāšanai VAI vismaz sarūpētu katram darbiniekam saliekamo krēslu - 20 EUR/gab.,Ņuri! Neaizbrauks uz Dubaiju vienu reizīti, sarūpējiet normālus apstākļus saviem darbiniekiem! Blaumaņielā parādes flīzes jau seeeen krīt nost, BET, būs jauns rebrendings pa 35 štukām ?‍♂️ bardaks, bardaks!
Oh,Elinas
iedvesmotajiem uzņēmējiem ir ko mācīties🤣🤣🤣tirgus līmenis🤮🤮🤮
02.06.2024 10:03 |
 
Reitings 3671
Reģ: 24.07.2023
Gudralapsa @ 02.06.2024 07:58
Amanda sašutusi par forumu, bet forums ir vieta, kur paust sašutumu par Elīnas “profesionalitāti”, izvēlēm un rīcību! Man vienmēr rodas jautājums par tiem cilvēkiem, kas tomēr izvēlas sadarboties ar Didrihsoniem. Sanāk, jūs esat gatavi pievērt acis uz daļu no kopainas, sava labuma dēļ. Izlikties “neredzam” Didrihsoni rīcību, vai attiecināt to, “tas uz mani un manu uzņēmumu neattiecas”, galvenais reklāma. Jo Elīnas slavas gājiens, kurā pēc homofobiskajiem izteikumiem, uz sliktas reputācijas pamata sāka kāpināt apģērba tirdzniecību. Tad nevakcinēšanās, pavirša grūtniecība un bērnkopība. Un vēl pārsteidzošāk liekas tas, ka kāds uzņēmējs Elīnu uzskata par iedvesmojošo, parauguzņēmēju ? it īpaši, ja ikdienā saskarsieties ar līdzīgām sitiācijām kā - darbinieki, nodokļi, pārdošana, piegādes u.c. Jums nekad nerodas jautājumi redzot viņu darbu ikdienā? Tieeeešaaaam? Darbinieku mainība, nepatiesi norādīts darbinieku skaits, tiedzniecība “čatiņos”, vairāki uzņēmumi, “komandējumi”, sava uzņēmuma grāmatvedības un peļņas nepārzināšana, Dievs pasarg elementāras angļu un word zināšanas ? u.t.t! Vienīgais, kur es varētu piekrist ir Elīnas pārdošanas spējas - sūdu ietin spīdīgā papīrītī, un spēj arī notirgot! Un ja vēl ārpus uzņēmējdarbības paņemam klāt viņas dzīves veidu ar badošanos, Dž.pamešanu, “skaistuma” procedūrām un staigāšanu ikdienā apakšveļā - tas tiešām, Amanda, sasaucas arī ar Jūsu iekšējām vērtībām?
Mēs arī kolektīvā paklačojamies🙂Amanda, mēs visas kā viena nospriedām,ka Jums,Amanda, Elīna savos kursikos sagrozījusi galvu,bēdīgi😥 Jums būtu jābēg no Elinas pa gabalu. Pat tie video, Amanda izskatās forši, dabīgi,neko netēlo,un pretstatā Elīna,šausmas🤮pusplika,atkal savā bodijā, kautko riebīgi gorās, aplaizot karoti,mati pa gaisu,fui, Amanda,fui!
02.06.2024 10:24 |
 
Reitings 3456
Reģ: 08.09.2015
Tak Elīna gadiem jau piemin, ka nav pietiekami krēslu mājās, un ciemiņiem nav kur sēdēt, kad atnāk, tad kāds brinums, ka arī darbiniekiem jāsēž uz grīdas, tas tiešām ir level up. Vai tad tiešām palasot tagad forumā, beidzot tos neiegādāsies? Attiecībā uz Džeisonu, redzu, ka forumam ir spēks, Elīna pēdējās dienas vismaz kaut cik pavadījusi laiku kopā ar Džeisonu, protams, tas priekš IG kontenta un foruma, ja pat ņem uz rotaļlaukumu līdz filmetāju🤦‍♀️, bet vismaz bērns kaut cik vecākus izjutis blakus, par to prieks.
Par noliktavu piekrītu, tur valda pilnīgs haoss, viss mētājas, nu pilnīgi tāds pats bardaks kā Elīnas skapī.
02.06.2024 10:35 |
 
10 gadi
Reitings 364
Reģ: 10.01.2012
Kā man patīk, ka te dažas saraksta nu tādas poēzijas, lai 901 reizi visiem ieskaidrotu to, cik viss kas notiek ap Didrihsoni ir šausmīgu briesmīgi utt utt, bet tajā pašā laikā Didrihsone uzsāk sadarbības ar jauniem un jauniem uznjēmējiem🤣un tas šeit šokē vēl vairāk “mēs tak zinam ,ka vina transs, netīrele smerdele utt utt” bet tomēr pat Kafijas Banka ar Elīnu satusē😀 kā Jūs to pārdzīvojāt? Arī Krisas draudzene Kimene ar savu Lociitan, suta Elinai davaninas utt utt 😃. A te kaut kāda meitene ,kurai tiešām ir talants uzcep kūku elīnai , viss , tagad vinu vajag cancelot,jo uzcepa kūku Didrihsonei , bet tas, ka meitene patiešām talantīga nevienam nep*s!😀😀 Aiziešu arī es uz neistarklasi!! Uz daudzām esmu bijusi , aiziešu arī pie kādas uz kūku😀 un vsjo? Game over? Visiem , kuriem es nepatīku un drebinu nāksies cancelot nabaga kūku tanti, kura sniedz apmācības? Prātinj nāc mājās..😀
02.06.2024 10:39 |
 
Reitings 3671
Reģ: 24.07.2023
aveneave @ 02.06.2024 06:44
Elīnas tā salvē savas E vielu nūjiņas.???
Surimi 52% (ārpus ES) (ZIVJU gaļa, stabilizatori: sorbīts, E450, E451, E452; cukurs), ūdens, ciete (KVIEŠI, kartupeļi), OLU baltums, cukurs, sāls, KRABJU garša 1% (satur VĒŽVEIDĪGOS un garšu pastiprinātājs: E635), garša, OLU masa, krāsvielas: karmīns, paprikas ekstrakts??
Elina cenšas dabūt sadarbības😅Kādu laiku atpakaļ staigāja uz Rimi,visu laiku rādīja ko nopirka,jo Rimi sadarbojas ar daudzām blogerēm, tad IKEA,rādīja,ko pērk tur,jo IKEA arī cieši sadarbojas ar vairākām blogerēm, tagad VICI krabju nūjiņas, pat nokopējusi no citiem blogeriem Aļaskas savvaļas zivs(pati pat nelasītu),rāda nūjiņas no visām pusēm,nu uzprasās uz sadarbību.
Bet izskatās,ka tomēr uzņēmēji izvērtē sadarbības piedāvājumus.Elina meklē savam pasākumam ēdinātājus,tad jau Delikateses un Kingu vairs nesadarbosies ar Didriķiem.Augļu serviss, bet arī tur drīz viss beigsies, redzēsim.
02.06.2024 10:44 |
 
Reitings 3456
Reģ: 08.09.2015
Kate9, par ko Tu tieši šausminies, ka citiem nesaskan dzīves vērtības ar Elīnu, ka citu skatījumā Elīna ir red flag? Bet Tu esi welcome ej un cep tās kūkas, es, jā, pie šādas cepējas neiešu, kas pat elementāras higiēnas normas nespēj ievērot savā darbnīcā, un sadarbojas ar manās acīs cilvēku, kam nav nekādu vērtību kā tikai pa visām varītēm notirgot apakšbikses, lai, ko tas prasītu. Cilvēks, kas regulāri melo, apkrāpj valsti, savas klientes, kam ģimenes vērtības ir svešas, lai, ko viņa teiktu, popularizē ēšanas traucējumus un vēl, un vēl es te varētu minēt kāpēc manās acīs šī persona nav pelnījusi cieņu. Protams, tie cilvēki ar ko viņa sadarbojas automātiski parāda savu nostāju, tātad tas ir tikai loģiski, ka no tiem uzņēmumiem neko nepirktu tā pat kā buķika.
Un par to, ka redz, ir uzņēmumu, kas sadarbojas ar viņu, jā, jo vienmēr būs cilvēki bez kritiskās domāšana, otrs, viņi domā, ka izmantos Elīnas lēto slavu, un gūs sev labumu, vai tas ir apbrīnas vērts, varbūt priekš Tevis un Elīnas, jā🤦‍♀️
02.06.2024 11:00 |
 
Reitings 3671
Reģ: 24.07.2023
Kate9 @ 02.06.2024 10:39
Kā man patīk, ka te dažas saraksta nu tādas poēzijas, lai 901 reizi visiem ieskaidrotu to, cik viss kas notiek ap Didrihsoni ir šausmīgu briesmīgi utt utt, bet tajā pašā laikā Didrihsone uzsāk sadarbības ar jauniem un jauniem uznjēmējiem?un tas šeit šokē vēl vairāk “mēs tak zinam ,ka vina transs, netīrele smerdele utt utt” bet tomēr pat Kafijas Banka ar Elīnu satusē? kā Jūs to pārdzīvojāt? Arī Krisas draudzene Kimene ar savu Lociitan, suta Elinai davaninas utt utt ?. A te kaut kāda meitene ,kurai tiešām ir talants uzcep kūku elīnai , viss , tagad vinu vajag cancelot,jo uzcepa kūku Didrihsonei , bet tas, ka meitene patiešām talantīga nevienam nep*s!?? Aiziešu arī es uz neistarklasi!! Uz daudzām esmu bijusi , aiziešu arī pie kādas uz kūku? un vsjo? Game over? Visiem , kuriem es nepatīku un drebinu nāksies cancelot nabaga kūku tanti, kura sniedz apmācības? Prātinj nāc mājās..?
kuri tad ir tie jaunie uzņēmēji???🤣🤣Kafijas banka, un? Elīna tirgos savā veikalā kafiju🤣nu,nu varu saderēt,ka tur čušs vien sanāks🤣Vai tās meitenes,kas pērk tos lētos poļu,ķīnas izstrādājumus pa lēto,pirks kafiju? Vienreiz jau taisījās Druvas saldējumu tirgot,ledusskapi atveda, un???Elīna itkā visu sāk ,nu būs next level, un tālāk viss izkūp🤣🤣
Tā ar fotostudijām,ar noliktavām un tagad spa.
Elīna arī nav godprātīga reklamētāja, ja sadarbojies ar viena profila uzņēmumu nav labi sadarboties ar konkurentu uzņēmumu, bet Elīnai tāds tabu neeksistē. Tas labi bija redams ar Druvas saldējumu,reklamēja vienu,un nākošā dienā jau pats garšīgākais saldējums Molberts. Daudzi blogeri atsaka pat apmaksātas reklāmas,ja tās nesasaucas ar viņu ētikas kodeksu.Bet Didrihsonei jau vienalga🤮Par L'occitane tiešām brīnos,jo Elina ir šo produktu ANTIREKLĀMA.
02.06.2024 11:09 |
 
Reitings 366
Reģ: 05.08.2023
Telegrama ielikusi bildi ar bērnu un fonā jaunie Kalendy atvainojos enyndi maisiņi, atkal bērnišķīgais rozā
02.06.2024 11:43 |
 
Reitings 1061
Reģ: 05.02.2022
Roze sarkanā @ 02.06.2024 11:09
kuri tad ir tie jaunie uzņēmēji?????Kafijas banka, un? Elīna tirgos savā veikalā kafiju?nu,nu varu saderēt,ka tur čušs vien sanāks?Vai tās meitenes,kas pērk tos lētos poļu,ķīnas izstrādājumus pa lēto,pirks kafiju? Vienreiz jau taisījās Druvas saldējumu tirgot,ledusskapi atveda, un???Elīna itkā visu sāk ,nu būs next level, un tālāk viss izkūp??
Tā ar fotostudijām,ar noliktavām un tagad spa.
Elīna arī nav godprātīga reklamētāja, ja sadarbojies ar viena profila uzņēmumu nav labi sadarboties ar konkurentu uzņēmumu, bet Elīnai tāds tabu neeksistē. Tas labi bija redams ar Druvas saldējumu,reklamēja vienu,un nākošā dienā jau pats garšīgākais saldējums Molberts. Daudzi blogeri atsaka pat apmaksātas reklāmas,ja tās nesasaucas ar viņu ētikas kodeksu.Bet Didrihsonei jau vienalga?Par L'occitane tiešām brīnos,jo Elina ir šo produktu ANTIREKLĀMA.
viņa vienā story pat teica, ka druvas ir vien tāds pliekans un negaršīgs. 😅
02.06.2024 11:50 |
 
10 gadi
Reitings 364
Reģ: 10.01.2012
“Roze sarkanā un Magdolēna”. Būs interesanti šo diskusiju pavērot 5 gadu garumā, nekas jau nemainīsies ,jā vien Didrihsoniem būs jau ne 2, bet 22 dzīvokli un svarupmāja, šeit tik un tā rakstīs sūdu , no Kura nav nekāda jēga un iznākuma, kaut kādu VIDI un PTAC un cita diršana . Rakstija 2019 un rakstīs 2030. Vai kaut kā tas maina Didrihsonu dzīvi? Absolūti nē! Tas pats ar citiem apdirstajiem cilvēkiem, viss dzīvē notiek, bet cepiens kā bija tā ir ,tā būs. Bet vismaz prieks , ka visi šie cilvēki un Didrihsoni ir uzmanības vērti-kaut sekundes, jo neviens no viniem pat nezinu par Jums un Jusu eksistenci, bet Jūs cepaties 🌞 Vēlu Didrihsoniem 101 dzīvokli AAE , divstāvu jahtas un 101 sadarbību un sponsoru. Būs interesanti lasít šo “ sunís rej, bet karavāna iet uz priekšu” 😀😀
02.06.2024 11:51 |
 
Reitings 3671
Reģ: 24.07.2023
Kate9 @ 02.06.2024 11:51
“Roze sarkanā un Magdolēna”. Būs interesanti šo diskusiju pavērot 5 gadu garumā, nekas jau nemainīsies ,jā vien Didrihsoniem būs jau ne 2, bet 22 dzīvokli un svarupmāja, šeit tik un tā rakstīs sūdu , no Kura nav nekāda jēga un iznākuma, kaut kādu VIDI un PTAC un cita diršana . Rakstija 2019 un rakstīs 2030. Vai kaut kā tas maina Didrihsonu dzīvi? Absolūti nē! Tas pats ar citiem apdirstajiem cilvēkiem, viss dzīvē notiek, bet cepiens kā bija tā ir ,tā būs. Bet vismaz prieks , ka visi šie cilvēki un Didrihsoni ir uzmanības vērti-kaut sekundes, jo neviens no viniem pat nezinu par Jums un Jusu eksistenci, bet Jūs cepaties ? Vēlu Didrihsoniem 101 dzīvokli AAE , divstāvu jahtas un 101 sadarbību un sponsoru. Būs interesanti lasít šo “ sunís rej, bet karavāna iet uz priekšu” ??
redzēsim,Nauris drīz atradīs,ja nav jau atradis, citu čiepu, Elīna raud, nekā viņai nav, vienīgais labums, dzeltenā prese atkal rakstīs🤣🤣sposori🤣🤣sadarbības🤣🤣???🤣tagad pāris sadarbības ar mazajiem uzņēmumiem,kas Elinai kautko par velti uzsauc,burkāniņus, ok,kafiju.Viss iet uz galu,to var redzēt,kā viņi uz visām pusēm raujas🤣grib visu,bet nekur īsti nesanāk🤣Jahta viņiem būs🤣🤣🤣oj,un vēl divstāvu🤣🤣101 sadarbības???Atgādini,kur viņiem ir tie 2 dzīvokļi??🤣Un galvenais,sponsori???Kas,Prieka Vēsts varbūt? Cik tev gadu? Pieļauju,ka ne vairāk par 14🤣🤣
02.06.2024 12:34 |
 
Reitings 3671
Reģ: 24.07.2023
Kate9 @ 02.06.2024 10:39
Kā man patīk, ka te dažas saraksta nu tādas poēzijas, lai 901 reizi visiem ieskaidrotu to, cik viss kas notiek ap Didrihsoni ir šausmīgu briesmīgi utt utt, bet tajā pašā laikā Didrihsone uzsāk sadarbības ar jauniem un jauniem uznjēmējiem?un tas šeit šokē vēl vairāk “mēs tak zinam ,ka vina transs, netīrele smerdele utt utt” bet tomēr pat Kafijas Banka ar Elīnu satusē? kā Jūs to pārdzīvojāt? Arī Krisas draudzene Kimene ar savu Lociitan, suta Elinai davaninas utt utt ?. A te kaut kāda meitene ,kurai tiešām ir talants uzcep kūku elīnai , viss , tagad vinu vajag cancelot,jo uzcepa kūku Didrihsonei , bet tas, ka meitene patiešām talantīga nevienam nep*s!?? Aiziešu arī es uz neistarklasi!! Uz daudzām esmu bijusi , aiziešu arī pie kādas uz kūku? un vsjo? Game over? Visiem , kuriem es nepatīku un drebinu nāksies cancelot nabaga kūku tanti, kura sniedz apmācības? Prātinj nāc mājās..?
Amandai ir talants,patīkama sieviete,uzņēmēja, piekrītu. Ja viņa uzceptu kūku Elīnai uz dzimšanas dienu,būtu OK, abas to varētu labi izreklamēt.Bet tas,ka Amanda viņu aicina pie sevis,tomēr nav Ok,zinot Elīnas slikto reputāciju.Manā diezgan lielā paziņu lokā visi vienkārši iesmej par Elīnu,kā par tādu klaunu🤣🤮un ja dzeltenie viņu aicina, tikai dēļ skatījumiem, tad Amandai aicināt šo klaunu pie sevis bija muļķīgi.
02.06.2024 12:53 |
 
Reitings 3456
Reģ: 08.09.2015
Tiešām maisiņi fonā😀 un, protams, rozā😀 kaut kāds Elyndy, bet tajā pēdējā fotosesijā, ko ir kā bildēja priekš jaunā nosaukuma jau bija rozā tematika. Next level. Diez kur?
Kate9, un Tev tiešām liekas, ka visas šeit ir tādas kā Tu kam nekas nepieder? Tici man, par Elīnu šeit iešausminās tās, kam tas dzīves līmenis ir daudz augstāks par tām, kad atbalsta Elīnu (kā paši bija norādījuši, ka viņu klienti ir sievietes ar zemiem ienākumiem). Ja man nebūtu nekā, tad varbūt tāda kā Elīna man liktos baigi krutā, bet, nē, man viņa neliekas kruta, ne materiālā ziņā, ne ģimene vērtības ziņā, ne pašcieņas. Tur vispār nav ko apskaust, varbūt, ka Tev ir😉
02.06.2024 13:05 |
 
Reitings 59
Reģ: 31.01.2024
Nauris savācās info šeit no saucamajiem heiteriem un uzreiz taisa šādas dienas. Tak no sākuma Didre arī teica, ka solāriju neies, tad sāka iet, jo pleķus uz kājām sāka apsmiet, tad uzacis nemācēja veidot, tagad iet pie speciālista un tagad arī ģimenes diena, tāda viņiem nezin cik ilgi nav bijusi, tagad uzreiz top.
Raksti Aizliegtam paņēmienam:
Kontakti: 28802772 (lūgums vispirms sūtīt SMS, redaktori vēlāk sazināsies)
02.06.2024 13:21 |
 
Reitings 2191
Reģ: 11.10.2022
Tas koriģējošais bodijs ir viens super apģērbs, dāmas! Te peldkostīms, te krekliņš, te īsais topiņš, te sporta zāles apģērbiņš, te ar žaketi velkams uz biznesa meeringu, te uz meistarklasi, koncertu, nu vienu vārdu sakot - uz visu! Vienkārši wow, ne apakšveļa!
02.06.2024 13:47 |
 
Reitings 7327
Reģ: 27.02.2022
KatyB @ 02.06.2024 11:43
Telegrama ielikusi bildi ar bērnu un fonā jaunie Kalendy atvainojos enyndi maisiņi, atkal bērnišķīgais rozā
tiešām 🤣🤣
02.06.2024 14:13 |
 
Patīk
Reitings 14980
Reģ: 27.01.2021
Es skatos to SBF, Naura dzimenes fragmentus, un domāju par to, cik patiesībā tas ir drausmīgi - vīram apaļa dzimšanas diena, bet sieva tā vietā, lai uztaisītu jaukus svētkus un normāli nosvinētu, pēdējā momentā kaut kur sagrābsta kūkas šķēli, ko pat neizņem no vienreiz lietojamā pārvietošanas trauka, uzdāvina čības un liek pildīt debilus, pazemojošus uzdevumus, kas Naurim nepatīk un ko viņš negrib darīt, bet vajag kontentam un lai pati paņirgtu. Viņi abi ir briesmīgi cilvēki un viens otru pelnījuši, bet drusku pat paliek Naura žēl - šajā vienā aspektā sievieti, lai vai cik sev par prieku grozāmu un pārveidojamu, viņš ir izvēlējies īstu pretekli bez jebkādām mātes jūtām un empātiju pret ikvienu, izņemot sevi.
02.06.2024 14:41 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits