manus divus profilu arī😅😅😅LiepaShmiepa @ 15.01.2023 17:33Wtf :D Mani uzreiz noraidīja
Viens ir skaidrs, Latvijā neizglito par ZPD. Īsti nesaprotu to tuntulešanu segās, arī.Kornēlija @ 15.01.2023 20:03Didrihsone saņem miljons pārmetumu par nepareizu bērna aprūpi, bet kāpēc nav neviens iekomentējis par “AnnasPērles” storijiem, kur dvīnes guļ piebāztā gultiņā? :D
jā, es pirmo bernu arī dikti tuntuleju, tagad atskatoties brīnos!! Ja mājās nav +16 tad tās visas milzu segas un cepures nav vajadzīgasKautkasnomalas @ 15.01.2023 22:24Viens ir skaidrs, Latvijā neizglito par ZPD. Īsti nesaprotu to tuntulešanu segās, arī.
Silverxangel @ 15.01.2023 22:30jā, es pirmo bernu arī dikti tuntuleju, tagad atskatoties brīnos!! Ja mājās nav +16 tad tās visas milzu segas un cepures nav vajadzīgas
Man nav Latvijas dzemdību pieredze. Bet kur es dzemdēju, medmāsa uzreiz izstāstīja, kā ģērbt, kadu istabas temperatūru uzturēt. Kā iekārtot guļvietu utt. Pēc tam nāca uz mājām arī stāstīja un palīdzēja visu sakārtot, lai zīdainim ir droša vide un samazinātu zīdaiņu pēkšņās nāves sindromu.Silverxangel @ 15.01.2023 22:30jā, es pirmo bernu arī dikti tuntuleju, tagad atskatoties brīnos!! Ja mājās nav +16 tad tās visas milzu segas un cepures nav vajadzīgas
tik seklam cilvēkam jau nav nekas cits ko dāvināt 😃magdalena333 @ 15.01.2023 23:43Es tā īsti nesaprotu, sanāk tiešām Elina tik rukā, bet visu naudu pietur un tērē Nauris? Es teiktu cirks ar tiem iPhone. Kas par problēmu Elīnai pašai aiziet un nopirkt, ja reiz grib, bet te Nauris katru gadu pērk un dāvina it kā tā nebūtu pirkta arī pa Elīnas naudu, baigais jau nu pārsteigums. Vienīgi, ja Elina ir tik neapdāvināta vai arī par slinku, lai savu pakaļu aizmočītu līdz veikalam vai internetveikalam, lai pasūtītu to telefonu, tad nu gaida, kad Nauriks sagādās?
Liveandletlive @ 16.01.2023 00:08tik seklam cilvēkam jau nav nekas cits ko dāvināt ?
Marcipaaans @ 15.01.2023 21:11Aneemarija pat ar elīnas muteri sarakstās ? kāda liela, viena laimīga ģimene ?
Liveandletlive @ 16.01.2023 00:08tik seklam cilvēkam jau nav nekas cits ko dāvināt ?
Kautkasnomalas @ 15.01.2023 22:41Man nav Latvijas dzemdību pieredze. Bet kur es dzemdēju, medmāsa uzreiz izstāstīja, kā ģērbt, kadu istabas temperatūru uzturēt. Kā iekārtot guļvietu utt. Pēc tam nāca uz mājām arī stāstīja un palīdzēja visu sakārtot, lai zīdainim ir droša vide un samazinātu zīdaiņu pēkšņās nāves sindromu.
Ja šis ir vecāku Ziemassvētku dāvanas brauciens... Kada velna pēc vispār viņi pat tur ir. Sanāk ja Didrihsoni maksā par ceļojumu, kuru uzdāvina, tad viņi ir iekļauti dāvanu un plus Anemarija... Ja Didras Tēvs atteicās no tādas dāvanas un palika mājās es to pilnībā saprotu.Mamimami @ 16.01.2023 06:54No Elčas story "Mums ir arī filmētājs, montētājs līdzi". Daudzfunkcionālā Annemarija. Vai es ko nesapratu, vai šis brauciens nebija vecākiem kā Ziemassvētku dāvana? Forša dāvana - mammukam jāauklējas ar sīko pa busu nez cik tās stundas, kamēr Elinčiks "strādā" un tētukam jāstūrē ar Nauri uz pusēm, lai šim ar ir laiks telefonu pabakstīt.
domāju, ja tētis nemaz nav līdzi… bet kā var šitā muldēt?!HiacinteBurkaa @ 16.01.2023 06:51Hmm, vai tik tētis tiešām nav izdomāts un tās 2 gultas pienākas mamuļai un Annemarijai, jo kur gan ir vēl 1?