L.. @ 10.01.2023 13:15Ja Džeisonam būtu kādas attīstības problēmas vai kas, vai tad omas to nepamanītu? Labi, Didras māte jau nē, bet Naura? Bet varbūt tāpēc Džeisons vairāk ir pie Dobeles omas. Vienkārši neliekas loģiski, ka neviens neko nepamana, tikai forums.
varat mani šobrīd nosodīt ,bet es uzrakstīju attiecīgajai iestādei un man atbildēja,ka viņiem par viņiem ziņas nāk jau katru dienu un tiek nopietni pievērsta uzmanība no sociālajiem darbiniekiem ,ja viņus atkal uzaicinās,ko tad teiks? Atkal jo pārāk zināmi ?atkal teiks ,ka viss kārtībā un "iedos kontaktus ģimenēm kam jāpalīdz?"Spinosaurus @ 10.01.2023 13:40
Noteikti, ka ārsts sūta. Bet tur tak jāiespringst - jāved bērns uz baseinu, kādam ar viņu tur jādarbojas. Arī kad uz mājām nāk fizio - jābūt sarunātajā laikā mājās (fizio tak nevar 4:00).
Tās lietas nevar pakārtoties Didriķu plāniem, tātad nav vajadzīgas. Nu un gan jau vel gudrais mammuķis pasaka, ka viss kārtībā - viņas Eļiņčiks tak izauga bez nekādiem šitiem fizio. Ko tur tie ārsti izdomā?
teiks ka mums skauž. Viņi tak neko tādu nedarot, neesot bomži vai alkoholiķi. 🤦🏻♀️Meitenearputniem @ 10.01.2023 13:43varat mani šobrīd nosodīt ,bet es uzrakstīju attiecīgajai iestādei un man atbildēja,ka viņiem par viņiem ziņas nāk jau katru dienu un tiek nopietni pievērsta uzmanība no sociālajiem darbiniekiem ,ja viņus atkal uzaicinās,ko tad teiks? Atkal jo pārāk zināmi ?atkal teiks ,ka viss kārtībā un "iedos kontaktus ģimenēm kam jāpalīdz?"
Meitenearputniem @ 10.01.2023 12:52attīstības aizture . Un muskuļu tonuss rodas ne tikai no nepareiza hendlinga,bet arī no visādiem trokšņiem ,stresiem un vitamīnu trūkuma bērniem - viss ko Didrihsoni bērnam pasniedz . Vēljoprojām tas bērns viņiem jāatstāj?
Meitenearputniem @ 10.01.2023 13:43varat mani šobrīd nosodīt ,bet es uzrakstīju attiecīgajai iestādei un man atbildēja,ka viņiem par viņiem ziņas nāk jau katru dienu un tiek nopietni pievērsta uzmanība no sociālajiem darbiniekiem ,ja viņus atkal uzaicinās,ko tad teiks? Atkal jo pārāk zināmi ?atkal teiks ,ka viss kārtībā un "iedos kontaktus ģimenēm kam jāpalīdz?"
SaulcerīteRasa @ 10.01.2023 12:46Kur skatās ģimenes ārsts? Manu bērnu rūpīgi pārbauda un iztausta. Ja vajag sūta māsāžām, vingrošanu. Ok tie divi mērkaķi viss pofig, bet ja nepaliek labāk kāpēc dakteris nereaģē.
mazaskudra @ 10.01.2023 14:05
Bet ko tie dienesti var izdarīt?
Jo katrai lietai viņiem būs attaisnojums. Un par visu šo bērnu nost neņems, jo taisnība vien ir, nav jau alkoholiķi, narkomāni un šķūnītī nedzīvo. Normāla, situēta ģimene, tikai tas ka idioti.
nevajag jau uzreiz bērnu atņemt, bet gan nozímēt kaut kādus obligātos kursus, bāriņtiesas/sociālā dienesta uzraudzíbā un galā eksāmenuPhenelopsis @ 10.01.2023 14:31
Un ja katram idiotam atņemtu bērnus, vietas bērnunamiem Latvijā nebūtu.
Estere8 @ 10.01.2023 14:55Neizlasīju visus pēdējos komentārus, bet kāpēc Nutella/Kinder tiek reklamēta? Bildes tēma? KĀPĒC? Kāds sakars? Ok, kad reklamē Butterfly, skaidrs, ka savu reklamē. Bet tās Nutellas bildes domu tiešām nesaprotu. Sadarbība?
SantaBarbara @ 10.01.2023 13:52
Vēl jau arī var būt paaugstināts tonuss,kā sekas pēc dzemdībām,nebija jau vinai baigi vieglas tās dzemdības!
Vienīgi jautājums ,kadelj berns nav vests pie neirologa un attiecigi uz fizio utt!
Trīcēšana 6 men jau vairs nav ok,it īpaši Dzeisona gadījumā nav tikai paris reizes ,bet gandriz katrā story var redzet,ka rokas un kajas tríc
Visticamāk kāda krievu instagrammere nesen taisīja tādas mazuļu bildes ar nutellām un šokolādēm :DEstere8 @ 10.01.2023 14:55Neizlasīju visus pēdējos komentārus, bet kāpēc Nutella/Kinder tiek reklamēta? Bildes tēma? KĀPĒC? Kāds sakars? Ok, kad reklamē Butterfly, skaidrs, ka savu reklamē. Bet tās Nutellas bildes domu tiešām nesaprotu. Sadarbība?
Bērnu jau neatņem konkrētas vainas dēļ, bet nolaidības. Bet nu skaidrs, ka te nav atņemšanas scenārijs, bet kaut kādai iesaistei no socdienesta būtu jābūt, kaut lai liek viņiem adekvātu aukli algot, kura saprot, ko ar bērnu jādara, nevis pat līdz saviem gadiem nenobriedušu padsmitgadnieci. Cik tam socdienestam vispār ir pilnvaras tā likt darīt - to es nezinu, gan jau nekas daudz.Standby @ 10.01.2023 15:02Nepamanīju,ka Džeisonas trīcētu rociņas, bet lidmašīnīšu taisīšana nav laba, kad atrodas uz vēdera. Tonuss ir, tas skaidrs, bet lai dēļ tā bērnu atņemtu!? Nu nē. Un jā, no tā nemirst, visi mēs esam uzauguši, tik katram otrajam mugura izmetama miskastē ? Vienvārdsakot, ceru, ka kādu fizioterapeiti atradīs, kas uz mājām nāks.