magdalena333 @ 15.12.2022 11:49Ietekmeles storijos var redzēt no kurienes Elina iedvesmojās tam tizlajam reel, kur Džeisonu sēdināja. Bāc pat to džinglu nokopējusi, vot tas ir līmenis. Man liekas, ka šī kreatīvā vispār neko nespēj pati izdomāt. Un galvenais, ka tas līmenis, vienmēr nokopēt pašas tizlākās idejas. Tas viņas konts ir vienkārši copy past ar tupuma smaku
pradacandy @ 14.12.2022 18:47Izkatās, ka pati Elīna šķielē, no sākuma likās, ka tas dēļ skropstām, bet nu acis katra uz savu pusi. ?
iemet screen.Dzintriņa @ 15.12.2022 13:04Katra fotosesija ir arvien drausmīgāka. Tajā pēdējā, ar papīra kleitu, viņa vispār izskatās vecāka nekā viņas mammu, nu nopietni. Tie vaigu kauli...un acis, kur nu vēl acu krāsu, VISPĀR NEVAR REDZĒT. Un tas brīnums..grrrr
DusmigaKarena @ 15.12.2022 12:48
Viņas acis tiešām pievērš uzmanību. Īpaši Telegram kur tuvumā sevi filmē. Vienu brīdi man likās, ka kaut ko salietojusies, bet varbūt dēļ pārspīlētajām skropstām acis tādas. Bet riktīgi brīžiem liekas, ka salietojusies kaut ko-ar to jau arī var labi notievēt un močīt bez gulēšanas.
Viņa jau vēl Rīgā Guess strādāja par pārdevēju kādu laiku. Vienīgais brīdis, kad būtu bijis laiks specialitātei, ir vidusskola, ja ietu tehnikumā vai arodskolā. Skaidri zini, ka 1. vidusskola, ja?Jaunsprofils @ 15.12.2022 15:03Viņa 12.kl pabeidza Dobeles 1. vidusskolā, atceros viņas žetonvakaru. Bet tehnikumu gan viņa nav beigusi. Gadu pēc vidusskolas viņa jau aprecējās un sāka Butterfly, gada laikā iegūt profesiju?
magdalena333 @ 15.12.2022 11:49Ietekmeles storijos var redzēt no kurienes Elina iedvesmojās tam tizlajam reel, kur Džeisonu sēdināja. Bāc pat to džinglu nokopējusi, vot tas ir līmenis. Man liekas, ka šī kreatīvā vispār neko nespēj pati izdomāt. Un galvenais, ka tas līmenis, vienmēr nokopēt pašas tizlākās idejas. Tas viņas konts ir vienkārši copy past ar tupuma smaku
PatrishaS @ 15.12.2022 15:22Tak nav viņa nekur mācījusies par apģērba konstruktori. Varbūt pie mammas kaut ko pamācījusies pāris reizes. Gan jau sākumā daudzi bruka virsū,ka nav viņai nekādas izglītības ne biznesā, ne apģērbu jomā, nu tad pati izdomāja,ka ir apģērbu konstruktors ?
Krūtīm lielākā daļa ņem patēriņa kredītus, cik es esmu dzirdējusi.Pelnrukšķīte @ 15.12.2022 10:07Es jau sāku domāt, ka moš Naurix sponsorē krūtis darbiniecēm izmaksājot un tad viņas parādu atdod skaidrā naudā :D Savādāk, kur tās meitenītes rauj naudu operācijām. Bet labi, ka tur nav operācija :)
johnson @ 15.12.2022 16:47Elinčikam vēders sāp, nogurums. Varbūt Džoistikam gaidām brālītis/māsiņa? :D
Viņa jau kaut ko minēja, ka uz baigi jaunumi top. Moš uz Ziemassvētkiem paziņos, ka ir stāvoklī :D