Hortenze @ 09.12.2022 14:15Tās, kas nosūtīja bāriņtiesai...ko jūs gribat panākt? Nepārmetu. Tikai interesējos. Es personīgi neticu, ka bāriņtiesa, kas pakaļu nekustina pat tad, kad vecāki reāli mušī bērnu nost, tagad saausīsies un skries Didrai mācīt bērnkopības pamatus.
Manuprāt, šīs visas iestādes tik bieži saņem sūdzības par viņiem, ka vairs jau pat nepievērš uzmanību un domā ka atkal kārtējie heiteri.Hortenze @ 09.12.2022 14:15Tās, kas nosūtīja bāriņtiesai...ko jūs gribat panākt? Nepārmetu. Tikai interesējos. Es personīgi neticu, ka bāriņtiesa, kas pakaļu nekustina pat tad, kad vecāki reāli mušī bērnu nost, tagad saausīsies un skries Didrai mācīt bērnkopības pamatus.
viņi jau nodeva ziņu kolēģiem, domāju ka drīz klauvēs didriem pie durvīm!Hortenze @ 09.12.2022 14:15Tās, kas nosūtīja bāriņtiesai...ko jūs gribat panākt? Nepārmetu. Tikai interesējos. Es personīgi neticu, ka bāriņtiesa, kas pakaļu nekustina pat tad, kad vecāki reāli mušī bērnu nost, tagad saausīsies un skries Didrai mācīt bērnkopības pamatus.
Man pilnīgi pat interesē redzēt šo būtni dzīvē😁 kura sūdzas visur par visiem.Mayaaa @ 09.12.2022 14:24viņi jau nodeva ziņu kolēģiem, domāju ka drīz klauvēs didriem pie durvīm!
Zuzuu10 @ 09.12.2022 13:12Latvietim gardākais ēdiens ir latvietis?
Tādēļ šī valsts atrodas tur kur viņa atrodas, jo cilvēki viens otru noēdīs bez sāls, priecājas par otra nelaimēm, un vēl paši visu enerģiju izliks, lai kaut kā ieriebtu otram.
Žēl protams tādus cilvēkus.
Būs Jūs jāapbēdina, jo nedzīvoju pat Latvijā. Kā arī daudz ko esmu redzējusi.😁HaileyBerry @ 09.12.2022 14:33
Parasti šādus teicienus mīl kaut kādi pāķi,kuri savā dzīvē neko citu nav redzējuši ārpus LV robežām?
HaileyBerry @ 09.12.2022 14:33
Parasti šādus teicienus mīl kaut kādi pāķi,kuri savā dzīvē neko citu nav redzējuši ārpus LV robežām?
jo kāds sakars, ka tūkstošu priekšā viņi dara ko grib. Apkāš valsti, uzsplauj likumiem, pret bērnu nespēj ievērot konkrētas lietas un to visu laimīgi atrada. Mazās ietekmējošas meitenītes, no viņas ņem piemēru. Ir daudz labāki profili, kas ir pelnījuši 107k sekotājus, nevis iedomīga cūka. Es jau sen esmu atsekojusi, bet nesaprotu, kāpēc tauta stulbus cilvēkus padara slavenus...vivii @ 09.12.2022 14:02
Reāli, šis viss liekas jau traģiski - sūtīt botus, taisīt report, kaut ko ņemties un taisīt kaut kādas provokācijas utt.
Man šādas “aktivitātes” liekas vēl šizīgākas nekā Didrihsones izgājieni, goda vārds!
Viens ir atnāk un palasīt tenku forumā komentārus, kaut ko iesmiet , paklačoties, bet kad aiziet tik tālu, tas jau ir crazy.
Ja reiz Didra kādam izraisa tādas emocijas, manuprāt, jēdzīgāk būtu atsekot. Jo reāli sanāk, ka daža laba forumniece šeit ir trakāka nekā pati Didra ??
Laikam esmu trāpijusi vairākām, tur kur sāp.amoreamore @ 09.12.2022 14:37
Un vēl šādus izteicienus mīl didras puspidars. Kad pār Šleseru aģitēja, tieši šito pašu dziesmu dziedāja.
Marcipaaans @ 09.12.2022 12:57viņai jau ir 10% boti, jo sapirka sev sekotājus. Instagram analysis var redzēt gan neaktīvos sekotājus, gan engagement. Nedomāju, ka baigā jēga.
Tieši tā- tauta.Liveandletlive @ 09.12.2022 14:42jo kāds sakars, ka tūkstošu priekšā viņi dara ko grib. Apkāš valsti, uzsplauj likumiem, pret bērnu nespēj ievērot konkrētas lietas un to visu laimīgi atrada. Mazās ietekmējošas meitenītes, no viņas ņem piemēru. Ir daudz labāki profili, kas ir pelnījuši 107k sekotājus, nevis iedomīga cūka. Es jau sen esmu atsekojusi, bet nesaprotu, kāpēc tauta stulbus cilvēkus padara slavenus...
Zuzuu10 @ 09.12.2022 13:12Latvietim gardākais ēdiens ir latvietis?
Tādēļ šī valsts atrodas tur kur viņa atrodas, jo cilvēki viens otru noēdīs bez sāls, priecājas par otra nelaimēm, un vēl paši visu enerģiju izliks, lai kaut kā ieriebtu otram.
Žēl protams tādus cilvēkus.
vivii @ 09.12.2022 14:02
Reāli, šis viss liekas jau traģiski - sūtīt botus, taisīt report, kaut ko ņemties un taisīt kaut kādas provokācijas utt.
Man šādas “aktivitātes” liekas vēl šizīgākas nekā Didrihsones izgājieni, goda vārds!
Viens ir atnāk un palasīt tenku forumā komentārus, kaut ko iesmiet , paklačoties, bet kad aiziet tik tālu, tas jau ir crazy.
Ja reiz Didra kādam izraisa tādas emocijas, manuprāt, jēdzīgāk būtu atsekot. Jo reāli sanāk, ka daža laba forumniece šeit ir trakāka nekā pati Didra ??