Jaunsprofils @ 24.11.2022 15:37Džeisons nākotnē savā CV varēs rakstīt, ka strādā jau no 4 mēnešu vecuma par modeli
Mayaaa @ 24.11.2022 22:55Black friday sale buķikam ir -15%? ? woow, normāla izpārdošana?
Pati īsti līdz galam nezinu, bet tur liek sexuāla pamata bildes lielākoties , man šķiet. Varbūt ne gluži kailfoto, bet kaut kas līdzīgsMolle @ 24.11.2022 21:13Kas ir tas Only Fans, par ko visi runā? Esmu par vecu, kas tur notiek un kādam nolūkam to liek? IG reels visi ar tām pēdu fočēšanām, sakarā ar Only Fans. Kāds sakars ar pēdām?
Molle @ 24.11.2022 21:13Kas ir tas Only Fans, par ko visi runā? Esmu par vecu, kas tur notiek un kādam nolūkam to liek? IG reels visi ar tām pēdu fočēšanām, sakarā ar Only Fans. Kāds sakars ar pēdām?
par to jau minēju iepriekš, ka komentārs par zarnveidīgo bizi zem viņas posta tika izdzēsts 😀 tur bija koments, ka ok nēsātājā vaina, bet bize jau no sākta gala izskatījās brismīgi. Kristīnītei tas nepatika 😀 un tikai nesakiet, ka viņa arī nelasa forumu 😀Zabiite @ 24.11.2022 23:37Meitenes, vai redzējāt frizieres Kristīnes pēdējo postu par klienta vēlmēm un frizūrām? Diezgan garā tekstā. Nav nemaz tik grūti uzminēt kādēļ tāds ieraksts ? Gan jau daudzi nomētāja viņu ar akmeņiem pēc zarnveidīgās bizes..
nu labi mati gaumes lieta,un pat ja pašai frizierei nepatīk ko klients pasūta,tas taču nenozīmē,ka jāveic nekvalitatīvi? Bize no pirmajām minūtēm bija suds ,tātad tāds pats ir frizierisMarcipaaans @ 25.11.2022 00:19par to jau minēju iepriekš, ka komentārs par zarnveidīgo bizi zem viņas posta tika izdzēsts ? tur bija koments, ka ok nēsātājā vaina, bet bize jau no sākta gala izskatījās brismīgi. Kristīnītei tas nepatika ? un tikai nesakiet, ka viņa arī nelasa forumu ?
Tāpēc jau ir iekaisis plakstiņš gan jau 🤷♀️xoxobell @ 25.11.2022 01:14Es tikai nesaprotu vienu. Telegramā Elīna pirms skropstu taisīšanas ir ar full makeup uz acīm, pēc skropstām tas pats meikaps stāv. Viņas skropstu meistare neņem nost kosmētiku un neattīra acis un vnk bliež virsū skropstas? ?
ceru ka tā!Lauva08 @ 25.11.2022 07:17Kāpēc man šķiet, ka pēc šis visas epopejas ar to bizi, šeit rakstītā, komentāri pašai Kristīnei, viņa vairs negribēs taisīt Didī matus ??? Es vismaz noteikti atteiktos
5G @ 25.11.2022 07:42Elīnai tā neinteresē komentāri no “heiteriem”, bet tomēr noņēmusi to briesmīgo gabalu tai savai bizei ?
Zabiite @ 24.11.2022 23:37Meitenes, vai redzējāt frizieres Kristīnes pēdējo postu par klienta vēlmēm un frizūrām? Diezgan garā tekstā. Nav nemaz tik grūti uzminēt kādēļ tāds ieraksts ? Gan jau daudzi nomētāja viņu ar akmeņiem pēc zarnveidīgās bizes..