Gudralapsa @ 12.11.2022 12:41Agrāk tak tā čīkstēja, ka VenCpils tālu,tālu, tāpēc tik bieži nebrauc! Normāle ēdiens un aukles par brīvu, ne ko ne Nauri?
Te vispār izskatās, ka šie negrib pavadīt laiku kopā mājās, vienmēr kaut kur jābūt, kaut kas jādara vai jāatrod kāds kas ir ar viņiem. Tur kaut kas ir smagi nobeidzies.
HiacinteBurkaa @ 12.11.2022 12:46
Es jau raxtīju, ka viņi savā attiecību glābšanas ceļojumā vispār nesarunājās (visur ir acis :D)... Nezinu, kā jūs, es ārzemēs uzvedos kā mazs bērns - eeeu, redzēji to? Un šito? Un paskaties tur! :D Tas vien lieciena par to, ka viņiem vairs nav par ko parunāt ārpus saviem fake storijiem.
Un tās gultas apmales un ligzda - nu, nezinu, 4 mēnešos jau visus tos liekos štruntus nevajag, kāda vēl ligzda - viņš tajā knapi ielien, pakausis un pirkstgali pret malu sitas.
Gudralapsa @ 12.11.2022 12:54
Haha, visur ir acis, laaabs! ??
Man reāli gribētos viņus redzēt kā viņi dzīvē uzvedās!
es tiesi nodomāju KAPEEEEC bija jāuzprintē jenots?!!! No visiem pasaules zvēriem😁😁😁HiacinteBurkaa @ 12.11.2022 12:55Starp citu, nenormāli rēcīgi, ka uz apmalītes jenots ???
Superiigaa @ 12.11.2022 13:02es tiesi nodomāju KAPEEEEC bija jāuzprintē jenots?!!! No visiem pasaules zvēriem???
gan jau “#patipirku” 😂😂sauliiite.paula @ 12.11.2022 13:00
Zajebal, uz viņiem arī attiecas noteikumi, nav nekādi izņēmumi. Un viņus nesoda, JO?!?
HiacinteBurkaa @ 12.11.2022 12:55Starp citu, nenormāli rēcīgi, ka uz apmalītes jenots ???
mans vir domā ka butterfly ir second hand veikals ,lai gan viņa friziere Latvijā ir Naura mamma ,kas regulāri lielas par viņu ģimenes sasniegumiem un kā viņi Elīnu savākuši no ielas bez maz vai un visu viņai nodrošinaja dzīvē 🤣🤣🤣🫣HiacinteBurkaa @ 12.11.2022 13:51Žēl, ka viņa nesaprot - ar instagram mammītes tēlu viņai būtu daudz vairāk sekotāju un lielāka popularitāte. Nevis kā staigājošai Bratz lellei - lupatlasei. Vakar skatījos kārtējos story, vīrs iebāza degunu un tā arī pajautāja - kas viņai mugurā un vai to patiešām kāds cilvēks pērk? ?
Meitenearputniem @ 12.11.2022 13:59mans vir domā ka butterfly ir second hand veikals ,lai gan viņa friziere Latvijā ir Naura mamma ,kas regulāri lielas par viņu ģimenes sasniegumiem un kā viņi Elīnu savākuši no ielas bez maz vai un visu viņai nodrošinaja dzīvē ????
Meitenearputniem @ 12.11.2022 13:59mans vir domā ka butterfly ir second hand veikals ,lai gan viņa friziere Latvijā ir Naura mamma ,kas regulāri lielas par viņu ģimenes sasniegumiem un kā viņi Elīnu savākuši no ielas bez maz vai un visu viņai nodrošinaja dzīvē ????
nez kādi ir tie ģimenes sasniegumi😆😆Meitenearputniem @ 12.11.2022 13:59mans vir domā ka butterfly ir second hand veikals ,lai gan viņa friziere Latvijā ir Naura mamma ,kas regulāri lielas par viņu ģimenes sasniegumiem un kā viņi Elīnu savākuši no ielas bez maz vai un visu viņai nodrošinaja dzīvē ????