a ka ir ists, pavisam īsts!!!!!! Kāda teiks cilvēku radīta pasaka, bet tad jau iznāk viss ko radām ir tikai meli ja?
Man muziksaksla,teatris ir brinums! Skaists cilveku tadots brinums? Pasaile vispar ir brinumu pilna.Gan daba,gan pasu cilveku raditie brinumi. Kadam ta nav , nu zel tadus cilvekus.
Viņam ir pat sava adrese, uz kuru bērni no visas pasaules decembrī mēdz sūtīt lielākoties egoistiski motivētas vēstules: Santa Claus Arctic Circle 96930 Rovaniemi Finland.Viņam ir pat sava adrese, uz kuru bērni no visas pasaules decembrī mēdz sūtīt lielākoties egoistiski motivētas vēstules: Santa Claus Arctic Circle 96930 Rovaniemi Finland. un mūsdienu vecītis
viņš gaida 400€ no ziemassvētku vecīša un ja viņš neatnesīs tad vairs neticēs viņam.
vel nesen dzirdeju no paziņu bērna ka viņš gaida 400€ no ziemassvētku vecīša un ja viņš neatnesīs tad vairs neticēs viņam.Izklausās ļoti iespējami, ka šis bērns ļoti labi zina, kurš viņam realitātē gādā dāvanas.
viņš gaida 400€ no ziemassvētku vecīša un ja viņš neatnesīs tad vairs neticēs viņamMīļo, Ziemassvētku vecīti (Santa Klaus, Ded Moroz, Salaveci) ja tu man uz Ziemassvētkiem neuzdāvināsi villu jūras krastā (derēs arī tepat Jūrmalā), Bentley zelta krāsā, 1,5 miljonus eur un Bredu Pitu (nu ja šis galīgi nav ar mieru, tad derēs arī Toms Krūzs), tad es nekad, nekad vairs tev neticēšu. :'-(