ja par to tiek prasīts viedoklis/atzinums tīmekļa forumā, tad jau laikam labāk nevajag gan.
+++
Man personīgi ir uzskats, ka attiecībās gadu starpība nav svarīga (protams, neaizejot galējībās), tik ilgi kamēr abi cilvēki kopā jūtas labi, harmoniski un komfortabli, spējot viens otru pieņemt pielāgoties, saprast un izprast. Manuprāt, šeit problēma ir cita. Kas jāsaprot ar to, ka viņš ir brīvdomātājs? Man drīz būs trīdesmit, bet es arī joprojām sevi saucu par brīvdomātāju, jo kāre uz piedzīvojumiem nekur nav zudusi, bet ar katru dienu paliek aizvien lielāka, līdz ar to nemūžam nevarētu būt kopā ar kādu, kuram karjeras un ģimenes veidošana, un
noenkurošanās vienā vietā ir dzīves prioritāte, jo man tā nav. Katram podam savs vāciņš un, par laimi, es savējo atradu.
Tad seko frāze par to, ka uztrauc vai viņš vēlas strādāt vai studēt. Kā tas ir - uztrauc? Ja gribēs strādāt, nevis studēt, tad neatbildīs kaut kādai tevis nospraustai latiņai? Neatbildīs tavam ideālam? Ja gribēs vēl studēt, bet negribēs strādāt? Tāpat? Problēma šeit ir ne jau gadu skaits vai vecuma starpība, bet tas, ka, kā izklausās, tev jau ir skaidri iezīmētas aprises tam, kādai jābūt tavai otrai pusītei, un tagad, attiecībā pret šo puisi, sāc uztraukties vai viņš atbildīs tavām ideālā vīrieša iezīmēm.
Cik saprotu, pat neesat attiecībās, kas šo situāciju padara vēl dīvaināku, jo nav zināms vai pats puisis vispār ir ieinteresēts tādas veidot. Savukārt tu, ja esi tendēta uz karjeru un, iespējams, drīz jau gribēsi ģimeni un bērnus, nedrīksti būt egoistiska un pieprasīt otru pielāgoties un mainīties. Aptuveni no sērijas
"es vēlētos ar tevi veidot attiecības, BET gribu, lai tu strādā stabilu darbu, nevis studē + nolaidies no mākoņiem un neesi tāds piedzīvojumu baudītājs". Tad labāk vispār neko neuzsākt un meklēt kādu, kurš atbilst tam, ko sagaidi no otras pusītes, lai nav tā, ka uzsāc attiecības un ar laiku sāc otru
zāģēt, jo viņš neatbilst tai personai, kādu vēlies viņu redzēt, kaut gan jau no paša sākuma esi to zinājusi. Tā ka šajā situācijā, manuprāt, problēma nav vecuma starpībā, bet gan dzīves uztveres un interešu dažādībā. Un ja neesat uz viena viļņa šajā jautājumā, tad kas tās var būt par attiecībām, kurās katrs no dzīves vēlas ko pilnīgi citu...