Dāvanas Ziemassvētkos

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Ziemassvetki klāt un jasāk rupēt dāvanas, man vienmēr grūti izlemt ko dāvināt citiem. Pašai arī īsti neko nevajag, labi vajag, bet tas dāvanu cenās neiezīmesies :-D.
Kas ir tas ko dāvināsiet saviem tuviniekiem?
Un ko pašas vēletos saņemt?
08.12.2018 15:04 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Ieskatijos google,ko piedaavaa 13 gadus vecaam meiteneem ,sasmeejos ,jo izleca kosmeetika!!!:-DGruuti ieteikt svesai meiteniitei,jo ir tik liela atskiriiba starp tiem beerniem...
09.12.2018 22:57 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es atkal par dienasgrāmatu nepriecātos, jo nekad tādu neesmu rakstījusi.
Labāk tad kādu grāmatu, ja lasa. Bet tiešām katrs bērns citādāks.
10.12.2018 10:13 |

Reitings 174
Reģ: 15.08.2018
Šogad ir sarunāts, ka dāvanas būs simboliskas - tas priecē, jo katru gadu tērēt maciņu labi tukšojošās dāvanas + izdomāt ko tad dāvināt = smaga misija 8-):-|
Gandrīz viss jau ir, tikai nevaru izdomāt, ko vecmāmiņai nopirkt - kluss, noslēgts lauku cilvēks. Vai ir kāda ideja? Pagājušo gadu sveces tika uzdāvinātas viņai.
10.12.2018 10:54 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
Mammai nesen bija apaļa jubileja, tad nu apvienošu abu svētku dāvanas, esmu noskatījusi kafijas automātu, bet tādu vienkāršo ar kapsulām. Draugam jaunu ādas maku un elektrisko zobubirsti
10.12.2018 11:13 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Neko neesmu nopirkusi, būšu tā, kas 23. dec skaida pa veikaliem.
fifa
Neiesaku pirkt kapsulu kafijas automātu, viņš ilgtermiņā sanāk vēl dārgāks kā normāls kafijas automāts, kurš pats maļ pupiņas. Es kaut kad rēķināju, ka ja dienā izdzer vienu kafijas krūzi, tad kapsulās gadā sanāk iztētēt kādus 230 eur.
10.12.2018 11:27 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
man ļoti patīk Ziemassvētki un ļoti patīk citus apdāvināt. Vienu gadu domājām, lai samazinātu tēriņus, lozēt, kam dāvināt dāvanu, taču tas tā arī neīstenojās. :)
Citiem, protams, viss liekas komercializēts un, ka laime tikai dāvanās utt., bet man ir prieks, ka varu sev mīļos iepriecināt, redzēt kā viņi priecājas un kopā baudīt mirkli. Šiem svētkiem jau kopš bērnības ir sava maģija. :)
dāvanas 1. reizi sāku iegādāt jau laicīgi, tāpēc baigā stresa man šogad nav. Atlikusi vienīgi māsas ģimene, bet arī tur idejas jau ir. ;)
10.12.2018 11:29 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Jau ir nopirkta dāvana krustmeitai un māsas meitai daļēji,vēl jāatrod mammai. Pārējiem neko,jo zinu,ka pati neko nesaņemšu. Nepatīk šī apdāvināšanās,liekas uzspiesta.
10.12.2018 12:49 |

Reitings 624
Varbuut kaadai manas idejas noderees:
Daavanas draugam : Pidzhamma,apakshvelja, Loreal baardas kopshanas produkti, elektriskais baardas skuveklis/trimmeris, bezvadu ''Belkin'' firmas iPhone laadeejamais pads.
Daavanas draugiem/radiem : Paarsvaraa taisu mazas hamper stila daavaninjas. Tad vel buus kokteilju taisiishanas piederumu komplekts, daavanu kartes un skaistumkopshanas komplekti ar labas kvalitaates produktiem.
Ko es esmu ielikusi savaa wishlist'aa : Braun facial spa, jauns maks, miiksts/silts halaats, sushi taisaamais komplekts, LED lampa lai vareetu maajaas pati sev nagus taisiit, ZARA daavanu karte. shaadi taadi skaistumkopshanas produkti, fitbit pulkstenis vai kaut kas liidzigs tam no leetaaka gala.
10.12.2018 12:59 |

Reitings 318
Dāvanas tikai lēnām sāku iepirkt, sāku ar savu dēlu, jo tur tēriņi ir palieli. Man nav pretenziju pret apdāvināšanos, jā, nauda aiziet, bet man ir prieks dāvināt. Ko es gribētu? Nezinu, ja godīgi tiešām nezinu. Varbūt jaunas smaržas vai pulksteni:-)
10.12.2018 13:01 |

Reitings 1052
Es laikam esmu baigi komerciāla, bet man ļoti patīk gan dāvināt, gan saņemt Ziemassvētkos dāvanas. Un tā kā es dāvanas sarūpēju laicīgi, visa gada garumā, tad arī parasti nežmiedzos ar naudas summu. Nu jau 90 % dāvanas esmu sapirkusi. Pati gribētu jaunu maku, Philips automātisko matu lokotāju vai Sonicare elektrisko zobu birsti. Vienmēr priecājos par grāmatām, žurnālu abonementiem un skaistiem traukiem. Arī Stenders un citu kosmētiku ar prieku saņemu.
10.12.2018 13:14 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Galvenais pašas dāviniet mazas dāvaniņas, bet gribet tur dārgus halātus, Braun face spa, Zaras dāvanu kartes utm. Baigi gudri, baigi...
Es no sākuma atlicinu budžetu - 20 eiro personai + mazs našķis vai kāda konfekšu kaste, kopā ir 7 personas. Vīram vairāk 30 eiro, un bērnam dāvinam abi kopā dāvanu par kādiem 30 - 40 eiro.
10.12.2018 13:14 |

Reitings 1052
Es noteikti dāvinu adekvāti tam, ko vēlētos saņemt pretī. Bet tai pat laikā es saprotu, ka radu lokā ir dažādi situēti cilvēki. Tāpēc bieži vien ir tā, ka es atļaujos lielākas dāvanas, jo man vienkārši gribas tos dāvanas saņēmēju iepriecināt un tāpēc, ka es to varu atļauties, nevis tāpēc, ka gaidu ko tik lielu pretī. Tā kā apdāvinu tikai pašus tuvākos savus radus (vīrs gādā par saviem radiem) un 1 tuvāko draudzeni, tad arī man dāvana uz personu parasti ir 80-100 eiro robežās, vīram no manis mazliet dārgāka. Bet es jau minēju, ka visa gada garumā rūpēju dāvanas, tāpēc man nav tā, ka decembrī pēkšņi jāšķiras no 500 eiro. Bet nu katrā ģimenē ir pieņemts savādāk. Man patīk citus iepriecināt, un kāpēc gan ne?!
10.12.2018 13:23 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
Chikitita,
ja tu to attiecini uz lattes ierakstu, tad nu uzbraucieni nevietā. Jo viņa jau arī minēja, ka dāvinās bārdas trimmeri, dāvanu kartes, skaistumkopšanas komplektus utt. ,kas nav tie lētākie, bet tu te uzbrauc par dārgiem halātiem, kaut gan par dārgu halātu nekas netika minēts. :D lieki! :)
10.12.2018 13:23 |

Reitings 624
Chikitita
Tieshaam uzbrauciens pilniigi nevietaa.
Ar radiem mees taisam 'secret santa' un tur ir konkreets budzhets kuram visi pielaago savu veelmju sarakstu. To pashu LED lampu Amazon veikalaa var pa £30.00 atrast, taapat ar halaatiem, zaras daavanu karteem, sushi komplektiem, maku utt .
Tie pashi Hamper grozi arii nav leeti ,vismaz uz £30 jaareekjinaas lai vareetu skaisti sakombineet lietas.
Es draugam daavinaashu vairaakas labas kvalitaates daavanas, taadelj neuzskatu ka Spa facial ( Uz lielaam atlaideem ) ir kaut kas paaraak daudz prasiits no cilveeka kursh pelna ieveerojami vairaak nekaa es. :-)
10.12.2018 13:34 |

Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
Vispār zara dāvanu karte arī var būt pa 20 eur. Kaut kāds nesaprotams uzbrauciens tas bija. Bišku grauž ne?
10.12.2018 13:34 |

Reitings 624
Starpcitu, es varu ieteikt vienu diezgan jautru speeli kas ir tieshi kaa radiita prieksh Ziemassveetkiem/Jaunaa gada balliiteem, jo vairaak cilveeku - jo labaak.
Ideja ir taada,ka katram ir jaatnes no maajas kaada lieta ko pasham vairs nevajag/nelieto. Kaadam taa var buut graamata vai galda speele, varbuut ir kaada pudele viins vai konjaks kas negarsho un taa arii staav neatveerts , tas var buut kaads virtuves gadzhetinjsh, kaads maajas dekors , kaads var pats uztaisiit cepumus/konfektes utt.
Tad daavanas tiek izlozeetas un katrs peec kaartas met 2 speelju kaulinjus un ja izkriit 2 vienaadi cipari tad tas cilveeks var atnjemt kaadam citam daavanu . Un taa var iet vairaakus apljus kameer apniik.
Nav obligati jaanes kaut kas no maajaam, var arii noteikt naudas limitu un katrs noperk kaadu lietinju .
Jaapiebilst tas, ka jo daavanas ir forshaakas/interesantaakas , jo spraigaaka speele. :-DBeigaas var gadiities, ka kaads aiziet ar 5 daavanaam un kaads paliek beshaa.
10.12.2018 13:45 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Chikitita, tu nupat salīdzināji vienas kādas meitenes iegādātās/plānotās dāvanas ar citas meitenes vēlmēm? Baigi gudri, baigi...
10.12.2018 14:38 |

Reitings 284
Reģ: 25.07.2012
Offtopics un ne par vienu konkrēti šajā diskusijā, bet man arī dažreiz smīnu izraisa tas, ka meičuks dāvanā sarūpējis pašgatavotus cepumus, bet pretī gaida jaunāko iphone, dārgas smaržas, zelta dārglietas un ko tur vēl ne. Un, ja saņem pretī tādu pašu pašgatavotu dāvanu, tad rauc degunu un sūdzas citiem, cik sliktu dāvanu saņēmusi :-D Diemžēl zinu, ka tādi cilvēki patiešām eksistē :-) Pieņemu, ka Chikitita par šādiem gadījumiem arī savu komentāru rakstīja.
Par tēmu. Dāvanu arsenālā ir gan žurnālu abonementi, gan smaržas, gan saldumi, gan kaut kas no apģērba un rotām. Nekādas ekspektācijas attiecībā uz dāvanām sev negaidu. Ko uzdāvinās, tas būs labi. Lai gan dāvanas Ziemassvētkos nav būtiskākais, tomēr arī man patīk pats apdāvināšanās process. Turklāt neuzskatu, ka, saņemot dārgu dāvanu, pretī jādāvina tikpat dārga. Katram pēc iespējām un vēlmēm. Galvenais, lai ir piedomāts pie saņēmēja un dāvana ir pārdomāta :-)
10.12.2018 15:22 |

Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
Nu bet dāmas.. var taču arī gadīties ka meitene ir nabaga students bet cilvēks no kā viņa gaida dāvanu - labi pelnoša brālis/ tēvs/ draugs. Tas taču skaidrs ka abas dāvanas nebūs vienā cenu kategorijā, un nav taču arī obligāti jābūt. Besī man tā dāvanu materiālās vērtības salīdzināšana
10.12.2018 18:12 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Mariee-man atkal nepatiik tas ,ka no cilveeka ,kurs pelna vairaak ,gaida taas lielaas daavanas.
Visiem radiem pieteicu-luudzu nevajag man neko suutiit,jo tad tur arii notiek taa ciina,kurs viens otru paarspees manas daavanas iegaadee....Atlauju tikai konfektes un -loti mazu pacinu.
10.12.2018 18:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits