Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vietne, kur iepazīties, pačatot

Reitings 6
Reģ: 02.03.2014
Sveikas:-)
Vai varat ieteikt kādu aplikāciju vai adresi, kur var vienkārši pakomunicēt ar cilvēkiem, iepazīties.. bez uzmācīgiem seksa piedāvajumiem vai uz to tendētiem personāžiem.
Reizēm gribās vienkārši papļāpāt, varbūt iepazīties, bet tā nav pamatdoma..
Derētu arī ārzemju saiti. :-)
05.12.2018 21:55 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
https://www.interpals.net/
Es jau te vienreiz šo saitu minēju. Padomās vēl kāds, ka reklamēju. :D Bet, ja nopietni, tad reāli vienīgais iepazīšanās saits kuru savā dzīvē esmu lietojusi un lietoju joprojām. Portālā nekad neesmu bijusi romantisku mērķu vadīta, līdz ar to neesmu satikusies ne ar vienu, lai veidotu ko vairāk par draudzīgām attiecībām, taču esmu iepazinusi ļoti daudz interesantu cilvēku. Ar vairākiem sarakstos jau ilgu laiku. Ar vairākiem esmu satikusies dzīvē un ar dažiem no tiem joprojām satiekamies ik pa laikam. Patīk tas, ka ne reizi neesmu saņēmusi nevienu uzmācīgu piedāvājumu vai rupju vēstuli. Varbūt palaimējies, bet gadījies sastapt tikai foršus, interesantus, pozitīvus cilvēkus (nu, uz vēstulēm no sērijas "hi how are u?" es vienkārši neatbildu, rūpīgi izvēlos kam atbildēt, tā teikt, esmu pati izvēlējusies ar kādiem cilvēkiem komunicēt). Lielākais pluss manās acīs - dažādība. Cilvēki no visdažādākajām pasaules valstīm, katrs ar savu pieredzi un stāstu. Ja izdodas atrast tos īstos sarunu biedrus, ir ļoooti interesanti uzzināt daudz ko jaunu, dalīties pieredzē, iepazīstināt vienam otru ar savu pasauli. :)
05.12.2018 22:14 |

Reitings 6
Reģ: 02.03.2014
Kaya - paldies! Tieši tevis aprakstīto komunikāciju es meklēju un tas tas, ko biju domājusi atrast veidojot šo ierakstu. :-)
05.12.2018 22:18 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Vai varat ieteikt kādu aplikāciju vai adresi, kur var vienkārši pakomunicēt ar cilvēkiem, iepazīties.. bez uzmācīgiem seksa piedāvajumiem vai uz to tendētiem personāžiem.

Cosmolilit forums, kur seksu neviens nepiedāvā un vari pļāpāt cik gribas. ;-)
05.12.2018 22:44 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
labeu, nav par ko! Lai izdodas atrast kādu labu sarunu biedru! :)
Ik pa laikam (it īpaši pašā sākumā) sarodas gana daudz arābi un iedīvotāji no Āfrikas valstīm, kuri raksta un sola no debesīm zvaigznes nocelt, piedāvā apprecēties utt., bet uz tiem es neuzķēros un vienkārši neatbildēju. Protams, arī starp tādiem gadās izņēmumi, jo pati joprojām sarakstos ar vīrieti, kurš nāk no vienas no tādām valstīm, bet sarunas ir ļoti dziļas, intelektuālas un filozofiskas. Tā ka viss atkarīgs no tā, ko cilvēks raksta. Ja jūti, ka esat uz viena viļņa, tad tas ir pats galvenais! :)
05.12.2018 22:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits