TheLaw komentāram +++
Pagaidām es arī neredzu neko sliktu. Slikti būtu tad, ja pilnīgi viss, kas dzīvē interesētu, būtu spēlītes pie datora. T.i. netiktu veltīta pilnīgi nekāda uzmanība otrai pusītei, notiktu dzīvošana uz otra rēķina un nestrādāšana, nepiedalīšanās nekādās ārpusmājas aktivitātēs, nulle interese par apkārtējo pasauli un cilvēkiem utt.., bet pagaidām no Tava teksta var saprast tikai to, ka viņš tā pavada savu brīvo laiku, kas, pēc būtības, arī ir laiks, kad cilvēks var darīt to, kas viņam pašam vislabāk patīk. Kādam tā būs tamborēšana, kādam - spēlītes pie datora. Un? Es arī savu brīvo laiku labāk pavadu pie datora, jo, gluži vienkārši, neesmu nekāds baigais aktivitāšu fans un, ja pretī tiks likti piedāvājumi nodarboties ar dažādām aktivitātēm vai atrasties ļaužu burzmās, es simtreiz, nemaz nedomājot, izvēlēšos datoru un sēdēšanu mājās. Tā ka, kamēr nav zināms kāds vispār ir Tavs draugs, kādas ir viņa intereses (bez datora spēlēm), kāds dienas režīms, kur strādā utt., te nevar 100% apgalvot, ka viņam būtu kādas problēmas, jo uz doto brīdi, pēc šī situācijas apraksta, es personīgi tādas neredzu.