Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ieķēpājos? :))) ups.

Reitings 1
Reģ: 01.12.2018
Labrīt, jaunkundzes!
Gaidu dalīšanos domās un pieredzē.
Situācija sekojoša - biju ar puisi kopā (bet ne īsti kopā, tādas kā seksa attiecības, bet, protams, arī simātijas utt. ) pirms 4 gadiem.
Tagad esmu kopā ar citu puisi, jau 3,5 gadus, un arī tas bijušais sex buddie ir attiecībās 4 gadus.
Jau sarakstāmies kopš jūlija, , ir simpātijas un iekāre.
Manās attiecībā ir rutīna un galīgi neiet labi, arī puisis bijušais saka, ka nav interesanti un ka vēlas mani( bet ir bērniņš jau. ) .
ko domājat par šāda veida mīļākajiem?
01.12.2018 11:00 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Atbildot uz diskusijas jautājumu - neatbalstu krāpšanu.
Attiecības ir jākopj un jālaista tāpat kā istabas augs, lai tas augtu.
Manās attiecībā ir rutīna un galīgi neiet labi

Tad varbūt ir vērts izlietot savu enerģiju pie attiecību uzlabošanas, vai arī vienkārši šķirties, ja viss galīgā d...
01.12.2018 11:15 |

Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Es uzskatu, ka tas ir pastulbi. Kāda velna pēc tad būt attiecībās, ja gribi iet kniebties ar citu? Nu tiešām, KĀDA JĒGA?
Šādās situācijas ir elementārs veids kā atrast savu morālo kompasu - pagriez situāciju otrādāk. Kā tu justos, ja tavs draugs uzceptu šādu diskusiju? Ja viņš būtu šajās krustcelēs? Droši vien ne visai...Ja tevi tas nekratītu, tad atkal - kāpēc esi attiecībās ar kādu?
Jūtu līdzi draugam un tai otrai sievietei ar bērniņu. Šī ir cūcība. Tā vietā, lai piestrādātu pie savām attiecībām un pamainītu rutīnu, protams, ne sūda nedara paši (noteikti gaidi, lai draugs, ko dara).
01.12.2018 11:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits