Es tikai nesaprotu vienu-kaapeec visur jaameklee tas sliktais,kaapeec cilveeks nevar padaliities ar kaut ko sev patiikamu,kaapeec uzreiz jaasaka,ka tie bija meli un izmisiigi tam cilveekam jaapieraada pa visu varu,ka tie ir meli.Vai nav vienalga faktiski ,kur maacijies,ko beidzis uttcilveeks dziivee vaiksmiigi iekaartojies darbaa,pelna labu naudu,apmierinaats ar dziivi-nu priecaasimies.Tas laikam ir nezeeliigi gruuti vienam otram,ka pa katru varu jaarokaas tajaa pasaa google un jaameklee mazaakaa stiidzina ,kur atradiis to -nee ,nebija gan taa alga taada,nebija gan taa maaja taada utt
Es vairaak centreejos uz savu dziivi,rakstu to ,kas man patiik savaa dziivee,un kaapeec arii nee?Kaapeec es nevaru priecaaties par to ,kas man ir labs-nee...momentaa pretii -lieliisanaas!!!!!!!Ne es esmu teikusi,ka esmu millionaare,ne skaistule ,kaapeec izgudrot visu laiku to,ko nekad neesmu teikusi?
Katrs mees izveelamies savu fanu grupinu,nu neko dariit!Visi cilveeki nav uz viena vilna-neko dariit,bet vai taapeec tas otrs ir jaaeed nost tikai taapeec,ka nav tas "vilnis"?