Ā, un tiešām, no kurienes radusies tā dižā doma, ka sievietes gribulis un neizvēlīgums attiecībā uz dzimumdzīves partneriem atkarīgs no cipariem pasē?
Konkrētajā gadījumā, viņa kādreiz, mazākos gados tā nedarītu,ka tu zini ko vina darija savos 16 it vai 25 gados?:-D:-D:-D:-D
, bet tagad.. tā teikt, nav jau vairs ko zaudēt.:-O:-O:-Osaki rita uz kapiem ja? Nu i logik...vinai lidz pensijai vel 22 gadi gari 22 gadi... musdienas seksot ari 70 it gados skaitas norma ja nu kas...LABRIT:-D:-D:-D
ja sīkā vecumā nedomā, ko dara, tad jau 43 gados ļoti labi saprot, ko grib darīt.vina izgerbas un veci uz gultu vilka vai? Domaju vinai vienkarsi pohuj ko doma tu vai jebkas cits.
Bet nu seit jau pati sieviete pateica, ka VINAS vecuma vairs tas nav svarigi, pati izcela, ka vinas 43 gados tas nav svarigi, nevis kads citsne ta veca laulibnieku petija, ne ari uztraucas ko par vinu padomas jauna kolegite, jo ir reali uz citu viedoklis pofigs. :-D;-)
Rīdziniece, es saprotu, ka Tev ir līdzīgs vecums, tāpēc tā ņemies, bet Tev jāsaprot, ka cilvēki ir dažādi un, ja tu esi tāda un tāda, tad citas Tavā vecumā var būt pat ļoti citādas.bet kapec tu ta nemies? Cosmo ja kas daudz 30_ vientulu neprecetu sieviesu... ari nogribejusos...skat pat ta seksiga Leee palika gribot. Mos tapec tada maniere tev petit laulibniekus svesiem veciem?:-D
Tev būtu vienalga, ja viņš gulētu ar citu?sakars? Vini kabineta tava klatbitne uz galda seksoja? Vai vecis tev atteica ka ta trako?:-D
26.11.20
Nevienā mirklī neesmu domājusi, ka būt 43 gadus vecai un vientuļai mātei padsmit gadus ir pazemojoši. Uzsvars bija uz to, ka sieviete cienījamā vecumā, kurai nav attiecību, mazāk šķiro - vīrietis brīvs vai aizņemts.
Šoks laikam tieši tajā, ka, ja sīkā vecumā nedomā, ko dara, tad jau 43 gados ļoti labi saprot, ko grib darīt.
ie mums darbā jau divas reizes bija ienācis vīrietis no citas iestādes.. Pēc tam ar kolēģi runājām, cik smuks un tā.. ākstījāmies. Es tāda - bet viņam gredzens, gan jau precējies, nespīd Tev. Uz ko saņēmu atbildi - ja? Es pat nepamanīju un manā vecumā tas pat vairs nav svarīgi..bet reali no jums abam nogribejusies izklausies tiesi tu...te cep temu, nemies, vel gredzenu peti.....:-D