Šobrīd esmu tādā dzīves situācijā, ka nezinu vairs kā savākties kopā, taka apmaldījusies :-/
Pēdejo gadu tā vien daru kā katru nedēļu ballējos, kad iedzeru tad arī isti normāli neuzvedos. Vienmēr par daudz alkohols, vīrieši, ļoti reti bet arī ir kautiņi.
ikdienā jūtos ļoti vientuļi, ir dažas draudzenes, mācos, strādaju, bet vienmēr gaidu, kad varēs ballēties,alko u.t.t. Es pati apzinos, ka tas nav normāli, bet piemeram brivdienas, lai nejustos slikti tā vietā eju ballēties.
Ļoti gribu attiecības, kuras nav bijušas sen. Ir uzmanība no vīriešiem, bet nekad nav nekas nopietns. Apzinos tāpēc, ka esmu ballīšu meitene un tādi, kuri mani piesaista diez vai vēlētos ballīšu meiteni.
Pati arī iepazīstos ar tādām meitenēm, kuras interesē ballītes. Vakaros arī neesmu mājās, jo braukājamies kaut kur bezlietderīgi apkārt, meklējam čaļus un tā. Skola man patīk, pat ļoti, bet vispār nemācos un var arī gadīties, ka decembrī sesiju nenokārtošu.
Es nezinu kā, lai pievēršas normālām nodarbēm. Agrāk daudz sportoju, bet tagad palaidos.
Kur, lai iepazīstas ar vīriešiem izņemot klubus? Darbā arī klienti ir vīrieši, taču arī nekas spīdošs. Mācos arī skolā, kurā ir vīŗieši un 10 meitenes, taču pagaidām arī bez panākumiem.