Aukstas attiecības - emocionāli un fiziski

Reitings 7
Reģ: 12.11.2018
Sveikas!
Gribu lūgt jūsu padomu / skatījumu, viedokli par situāciju, jo jūtos apmaldījusies savās attiecībās un sirds sāp tā, ka nesaprotu vairs, ko iesākt.
Esam kopā divus gadus, no tiem kopā dzīvojam 1.5. Attiecības nav veidojušās viegli, bet sākotnēji vairāk mācījāmies viens otru. Ar šodienas acīm skatoties, liekas, ka tās tādas nieka domstarpības vien ir bijušas. Aptuveni pēc 1.5 no šī laika viss bija forši, bet pēdējā pusgada laikā arvien biežāk sastrīdamies (nu jau reizi nedēļā ir paliels konflikts). No tā visa, protams, paliek rūgtums un aizvainojums, ko paspējam dusmās viens otram pateikt. Pēdējos mēnešos sākās lielas problēmas seksā, tas palika arvien retāks, kas man ir grūti pieņemams. Protams, arī visa komunikācija ir kļuvusi aukstāka, piem., ja kādreiz darba laikā komunicējām teju visu laiku, tad tagad krietni mazāk. Arvien biežāk parādās teksti "Man nav laika šobrīd", vēlāk mājās esot "Man gribas nodarboties pašam ar savām lietām". Tā visa rezultātā jūtos atstumta, sirds sāp, ka emocionāli un fiziski esam tik ļoti attālinājušies. Mēģinu uzlabot mūsu ikdienu, cenšoties atgriezt kaut kādu iekāri, pagatavot foršas brokastis, vakariņas, vairāk sakot labo otram, bet nekā. Nekas nenotiek. Vakar piedzīvoju to, ka, uzsākot sarunu, tika pateikts "neinteresē". Protams, ka saraudājos, bet otram laikam arī tas ir vienaldzīgi. Ja par kaut ko sastrīdamies, tad es esmu tā, kas mēģina visu glābt, pienākot un samīļojot, sakot, lai aizmirstam. Bet nu jau man arī to ir grūti izdarīt. Domāju, vai vispār ir vērts? Varbūt, ka nemaz nevajag par visām varītēm noturēt brūkošas attiecības, ja otra puse ir neieinteresēta?
P.S. mēģinot runāt par šo, tiek atbildēts, ka viss ir kārtībā un nekas nav mainījies. Lai gan nepārprotami mainījusies ir attieksme, pie tam nav jau mums 10 gadu stāžs, kad otra seja ir apnikusi. Un noteikti nav tā, ka man vajag uzmanību 24/7, jo pati vēl gan mācos, gan strādāju, tāpēc kopīgi pavadāms laiks vien ir vakari (arī ne visi).
Kā jūs rīkotos? Negribu šķirties, tai pašā laikā - jūtos kā slazdā.
12.11.2018 22:44 |

Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
Izgāju cauri līdzīgam stāstam - bijām kopā 6.5 gadus, sākumā viss forši, vēlāk izjutu vēsumu no viņa puses. Mēģināju runāt - viņš atbild, ka viss kārtībā, lai gan abi zinājām, ka nav vis. Puisis nemīlēja runāt par savām sajūtām un iekšējo pasauli, līdz pienāca diena un viņš pateica, ka nemīl vairs mani un vēlas padzīvot atsevišķi. Šis lēmums mani satrieca sirds dziļumos, jo man nebija ne jausmas, ka viņš tā jūtās - visu laiku slēpās aiz "viss kārībā" maskas. Sabruku.
Mēģināju rakstīt, izrunāties, nonākt pie kopsaucēja, saprast cik ilgi būs šis "atsevišķi," tomēr viņš palika pavisam vēss un pat vairs necentās atbildēt.
Šobrīd pagājušas dažas nedēļas kopš tā visa, cīnos ar sevi un savām sajūtām, mēģinu domāt par ko citu, jo zinu, ka "padzīvot atsevišķi" pēc šādas viņa rīcības ir uz neatgriešanos.
Mulsina tas, ka soc. tīklos nav likvidējis mūsu kopbildes... laikam patur variantus, kamēr atradīs citu.
20.12.2018 16:34 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
ok, var būt vīrietim problēmas citā dzīves jomā - darbā, ģimenē, veselībā, utt, BET, ja viņš nespēj to izrunāt ar savu partneri un nespēj viņu respektēt, tas ir milzīgs deal breaker, lai arī kāds būtu iemesls viņa aukstumam.
var jau ucināties, bužināt viņu un gatavot ēst cik uziet, bet kāda jēga viņa dēļ censties, ja viņš nespēj neko dot pretī. pat ne sarunu.
20.12.2018 18:01 |

Reitings 174
Reģ: 15.08.2018
pie tam nav jau mums 10 gadu stāžs, kad otra seja ir apnikusi.

Šis lika pasmaidīt :-D;-)
20.12.2018 20:19 |

Reitings 38
Reģ: 04.02.2017
necieņa no partnera puses, kad tu jūti, ka kaut kas nav labi un pārdzīvo un otrs tev nekaunīgi mālē acis ciet un saka, ka viss labi. Ir cilvēki, kuri ir pārāk gļēvi, lai runātu par problēmu un norrobežojas, gaidot, kad tu pati aiziesi.

+
20.12.2018 20:27 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
izdomaa problemas kur to nav, ja reiz tik aiznemta skolaa un darbaa, tad pa kuru laiku tu draugu baksti vel? 2 gadi kopaa, sen jau preceties vajadzeja, ja iistais, bet nav :-(
20.12.2018 20:37 |

Reitings 121
Reģ: 27.03.2016
Pilnīgi piekrītu
Šajā gadījumā vienīgais ko tu varētu darīt ir pārslēgt uzmanību uz sevi

Izšķirties vienmēr varēs paspēt. Ja vien vīrietim nav cita, tad autore pati rada problēmas savā galvā. Neaizmirstiet vīrietis nav sieviete, kas ies par savām problēmām vienmēr runāt. Protams, es justos līdzīgi autores ādā, tāpēc padoms pārslēgt uzmanību ir ļoooooti veselīgs ;-)
21.12.2018 09:21 |

Reitings 1821
Reģ: 27.04.2022
Protams, ka nav laika sarakstīties ar partneri... Jo laika pietiek tikai citām meitenēm... Kas atrodas portālos... 😀
27.04.2022 05:14 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Pantera @ 27.04.2022 05:14
Protams, ka nav laika sarakstīties ar partneri... Jo laika pietiek tikai citām meitenēm... Kas atrodas portālos... ?

Un no kurienes tu šo izdēji?
27.04.2022 08:10 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
4 gadus veca tēma......
27.04.2022 08:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)