Skudrulācis, takš cosmo filosofs-demagogs
Ņemot vērā faktu ka šo forumu lietotāji apmeklē izmantojot interneta pārlūkus, kuriem mēdz būt dažādi iestatījumi, tad šis jautājums zaudē jēgu, tāpēc ka katrs to taisnstūri redzēs bišķ savādāk.Es gan neko neesmu dzirdējis par to, ka interneta lapu pārlūkā varētu iestādīt baltās krāsas balansu. To gan var izdarīt pašiem ekrāniem, taču vienalga iestādītā atšķirība būs maza salīdzinājumā ar novēroto sarkanās krāsas "pazušanu".
Interesanti kas tad iekš cosmo skaitos es.Oi, sieviešu forumā atbilde uz šo jautājumu nav paredzama. :D
iestādīt (..)iestādītāskudrulacis, a kas tas Tev par krāsas pleķi, ko esi iestĀDījis šai tēmā, m?:D:D:D
Es gan neko neesmu dzirdējis par to, ka interneta lapu pārlūkā varētu iestādīt baltās krāsas balansu. To gan var izdarīt pašiem ekrāniem, taču vienalga iestādītā atšķirība būs maza salīdzinājumā ar novēroto sarkanās krāsas "pazušanu".
Oi, sieviešu forumā atbilde uz šo jautājumu nav paredzama.
lilišas te dēvēja par brunču mēdnieku.
Umm...cik zinu xanax ir trankvilizatora tipa grupas zāles. Vai tam ir dziļāks zemteksts otherwise....nav ne jausmas.
brunču mēdnieku^ tā pārrakstīšanās vai speciāli tā?
^ tā pārrakstīšanās vai speciāli tā?Meklētājs Google uzrādīja pat vairākus textus, kuros lietota garumzīme vārdam mednieks. Bet nevar saprast, kāda nozīme ir vārdam mēdnieks pēc nerātnās prāta. Vai tas, ko apzīmē ar vārdu mēdītājies?
Jo 'mĒdnieks' un 'mEdnieks' ir divi dažādi vārdi katrs ar savu un ļoti atšķirīgu nozīmi.
mēdītājiesskudrulacis, a kas tas tāds par savārstījumu, ko te tagad esi iestĀDījis, ko, m?
Pieļauju, ka to izvairās saukt par zaļu, lai arī izskatās olīvzaļā krāsa, jo krāsu jaukšanas procesā netiek izmantota zilā krāsa, kuru kopā ar dzelteno vienmēr izmanto zaļās krāsa iegūšanai.
Bet piejaucot melnu vai sarkanu var iegūt ļoti netīri dzeltenu krāsu, ko viņi nosauca par tumši dzeltenu.Piejaucot melnu (samazinot sarkano un zaļo vienādos apmēros) tāpat paliks zaļš, kamēr vien to varēs atšķirt no melna. Piejaucot sarkano, Tu patiešām iegūsi tumši dzeltenu jeb brūni oranžu. Bet es jau uzsveru to, ka manis uzrādītajā krāsā jau ir sarkanā komponente tikpat lielā daudzumā kā zaļā.
Ekrānos izmanto sarkano, zaļo un zilo krāsu.
izskatās, ka Tu tālāk savā attīstībā par RGB/crt kineskopa tipu monitoriem tā arī neesi ticisEs skatos projicējumus no filmām, kas ražotas no kaut kādas plastmasas. :D Ja reiz Tu esi tik attīstījies, tad uzrādi, lūdzu, kaut vienu aparātu ar ekrānu, kur neizmanto RGB modeli.