Sveikas visas. Šoreiz jautājums dāmām. Biju ar EX kopā daudzus gadus, tai skaitā dzīvojām kopā. Bija dažādi mirkļi, - kā jau jebkuram pārim. Beigas banālas - no manis aizgāja. Taču attiecības palika neitrālas, bez negatīvisma. Nu neesam tikušies jau ntos gadus, taču ik pa brīdim man kaut ko uzraksta - vai nu pavisam neitrāli vai atsūta kādu atziņu (par jūtām utt.). Tātas jautājums sievietēm - kādēļ Jūs tā darāt? Ja pašas aizejat, kādēļ turpināt interesēties par sava EX dzīvi un kāds ir šādas uzmanības iemesls?
es saviem bijusajiem ne zvanu , ne rakstu nemaz. vienīgais, ko daru, šad tad paskatos soc tiklos profilu, taa vnk intereses peec vai piemēram lai iereektu par bildeem vai tml
Nu, visu meiteņu galvās nez vai Tev vajag ielīst.:-P:D:D:D Ja Tevi nodarbina jautājums, kāpēc ex par Tevi vēl joprojām interesējas, tad viņa ir īstais adresāts Taviem jautājumiem >
jautājums sievietēm - kādēļ Jūs tā darāt? Ja pašas aizejat, kādēļ turpināt interesēties par sava EX dzīvi un kāds ir šādas uzmanības iemesls?
Viņa vienmēr Tev raksta pirmā? Nu, nākamajā reizē, kad viņa kaut ko uzraksta, Tu ņem un pajautā, kāpēc viņu vēl joprojām uztur ar Tevi kontaktu, kaut esat sen kā šķīrušies. . Bet Tu tā arī neatbildēji te, vai Tu gribi, lai viņa par Tevi interesējas, nu, kaut vai neitrāli.
Personīgi ar bijušajiem tā nedaru. Bet kādu laiku bija čalis, kam es patiku, bet man viņš ne visai... bet tik un tā kaut kāda iemesl dēļ turēju ziņas attālumā. Grūti paskaidrot. Kā drošības spilvenu varbūt. Pēc tam sapratu, ka nav pareizi tā vazāt aiz deguna kā kaut kādu D plānu, ja neko labāku neatrodu. Varbūt citām ir tik pat egoistiska attieksme pret bijušajiem? Atgādināt par sevi un ''turēt uz āķa''? Varbūt vienkārši cilvēciska ziņķārība kā sokas bez slēptiem motīviem? Nekad nevar zināt...