Vakara atskaite. :) Biju aizvedis viņu uz mākslas muzeju, bet tas bija ciet. Aizgājām pasēdēt Skyline’ā. Es pajautāju viņai vai viņa grib ēst. Viņa teica, ka ir ēdusi no rīta. Es pasūtīju sev KFC ēdienu. Es redzēju, ka viņa grib ēst, tāpēc neapēdu savu porciju līdz galam un piedāvāju viņai pabeigt manā vietā. Viņa atteicas. Es pajautāju vai tiešam negrib ēst. Teica, ka nē. Pēc tam pavadīju sievieti līdz viņas viesnīcai. Mēģināju viņu noskūpstīt, bet viņa neļāvās – teica, ka labāk nevajag, jo tikko esot pasmēķējusi. Es teicu, ka man vajag iet (jo man bija jāiet uz savaldzināšanas meistarklasēm). Viņa teica, ka varu viņai uzrakstīt kad atbrīvošos. Pārtraukumā viņai uzzvanīju, bet viņa nepacēla.
Bija ideja paņemt vīna pudeli un aiziet pie viņas ciemos. Bet es nezināju kādu viņa dzer. Vajadzēja kaut ko ātri darīt, jo bija jau vēls un drīz alkoholu jau vairs nevarētu iegādāties. Beigās paņemu divas Mokas pudeles, jo baidījos, ka ar vienu nepietiks. Pēc tam skraidīju pa Narveseniem meklējot pienu, lai būtu ar ko to Moku samaisīt. Beigās biju aizgājis uz tas sievietes viesnīcu. Uzzvanīju viņai vēlreiz, viņa teica, ka atrodas savā numurā, bet ir nogurusi un nekāpšot lejā, lai mani satiktu. Nācās braukt mājās vienam ar divām liķiera pudelēm mugursomā. :( Bet toties man tagad ledusskapī vienmēr būs liķieris, arī labi. :)