Plusiņš idejai par biznesa inkubatoru. Tur tev palīdzēs sarēķināt un saprast, ir vērts vai nē, ir noieta tirgus vai nē, varbūt fokusēties uz kaut ko konkrētu (batoniņiem, teiksim, vai cepumiem un kūkām). Un arī svarīgi saprast, cik laika tu tam vēlies veltīt, kā pamatnodarbošanos, vai kā papilddarbu vakaros un brīvdienās (un ja kā papilddarbu vakaros un brīvdienās, tad parēķini, cik tu par 1 darba stundu vēlies nopelnīt. Tieši par stundu, nevis par kg tortes vai par 1 batoniņu. Cept krutās, veselīgās tortes ir forši un aizraujoš, ja to dari retu reizi, ja bliez augšā pa piecām nedēļā, tad foršumu un aizraujošumu nomaina rutīnas darbs).
.
Es nezinu, ko es daru nepareizi, bet feisbukā nekad man nerādās mājražotāju ceptās kūkas. Attiecīgi, nevaru īsti spriest cik tāds tirdzniecības kanāls ir noderīgs. Mani tu, visticamāk, šādi nesasniegtu.
.
Bet vispār jā, es bieži iegādājos veselīgus gardumus. Diezgan lielas summas mēneša griezumā aiziet. Man būtu būtiski vai nu veikals kaut kur ērti piebraucamā vietā, vai ērta piegāde. Mājražotāju produktu cienītāja gan es īsti neesmu.