Lieta mazlietiņ stulba. Biju kopā ar puisi 7 gadus. Gāja visādi vins mani krāpa , sita un izmantoja. Es ka labi gribēdama domāju ka viss mainīsies. Gads no gada bet saprotu ka viņš man ir pretīgs un dzīvojam kopā tikai ta lai nebūtu laikam tas tukšums. Mums ir kopīgi draugi (pāris) kas nesen izšķirās. Puisis kas izsķīrās no savas draudzenes (12gadi kopā bija) pie mums katru dienu piebraukāja lai nebūtu vienam jābūt... Beeeet nezinu kāpēc es viņā ieskatījos kā brīva čalī un nespēju viņu vairs izmest no galvas. Bet viņš ir mana puiša bērnības draugs... Es uzrakstīju viņam ka nespēju, katru reizi kad viņš atbrauc pie mums palieku kā traka. Mes satikāmies, pabučojamies un pēc nedeļas pargulejam. Es izšķīros no sava 7 gadu dzivesbiedra nedeļu pec tā visa. Man ar viņa labāko draugu ir viss labākais sex kāds vien var būt un ir bijis.. VARDIEM NEAPRAKSTĀMI LABS. Viņš mani ir vnk apbūris. Beeeeeet neviens par mums neko nezin ne mans bijušais ne viņa bijusī. Viņš mani grib un es gribu viņu bet viņu moka sirdsapziņa ka mes daram kko sliktu. Viņš jūtas vainigas mana bijušā acīs pec ta kas tgd notiek. Kāpēc mums but nelaimīgiem tikai tāpēc lai kads nebūtu sapināts. ;( deļ mana bijušā mums viss ir tik stulbi sarežģīti
Ieteikums buutu ieguut vismaz videejo izgliitiibu, jo vairaak par pamatskolu te toch nav. Tas nekas, ka 28 gadi, vakarskolaa buus dazhaadu vecumu cilveeki. Kad tas buus izdariits, vareesi koncentreeties uz kaaju virinaashanu, shobriid tas nebuutu primaarais...
Vienkārši izšķiries no savējā un saej ar tagadējo. Nu un, ka viņiem draudzība iespējams pazudīs, bet tu būsi laimīga pēc 7 gadu mokām. Domājiet vairāk par sevi nevis citiem.
... un tāpēc tu neesi viņam neko parādā, vari kaut ar visiem viņa draugiem pēc kārtas gulēt bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem. . Bet nu... Man nepatīk tas, ka tava jaunā mīlestība ir labs draugs krāpējam, sitējam un izmantotājam. Kā saka, tāds tādu atrod, vai nu tiešām tik labiem draugiem būs dramatiski atšķirīga vērtību sistēma? Es tev ieteiktu izrauties no tās vides pavisam un atrast radikāli citādu vīrieti.