Kā mēs sevi redzam?

Reitings 257
Reģ: 11.09.2018
Vai Jūs esat kādreiz aizdomājušās, ka, piemēram, spogulī Jūs redzat sevi tādu, bet citi pavisam citādi? Piemēram, esmu ievērojusi, ka spogulī es sevi redzu citādu, nekā bildēs vai man šķiet esmu tāda, bet apkārtējie saka pretējo. Drīzāk samazina savu ārējo izskatu, bet realitātē cilvēks ir simpātisks nekā viņš sevi redz vai otrādi - liecies sev jauks, bet apkārtējie no tevis novēršas..?
Padalaties ar domāam! (l) P. S. Lai jauka nākamā nedēļa. 8-)
28.10.2018 22:00 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Spogulī vienmēr izskatos labāk. Lai gan ari spoguļattēls ir atkarīgs no gaismas telpā un vispār arī no mana noskaņojuma. Vienu dienu ir slikts garīgais, liekas šausmas, viss resns un neglīts, nākamajā dienā, o, viss forši un smuki :D
Video arī nav ne vainas. Vienīgi tajā ar profesionālajām kamerām un apgaismojumu, un kamerai domātu makeup, ne ar telefona kameru. :D
Fotogrāfijā tomēr ir tikai viens nekustīgs kadrs, kā tu izskatījies uz 1 sekundi tajā brīdī, kamēr pie spoguļa un video notiek kustība, lidz ar to tās nesmukās grimases un leņķi tik ļoti nekrīt acīs.
30.10.2018 11:47 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Dažos komentāros smieklīga paštīksmināšanås par sevi. :D
30.10.2018 12:20 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
realitātē cilvēks ir simpātisks nekā viņš sevi redz vai otrādi - liecies sev jauks, bet apkārtējie no tevis novēršas..?

Es domāju, ka pats sevi uzlūko daudz kritiskāk nekā tu esi patiesībā. Daudz, daudz kritiskāk. Ja tev būs pumpa, kura tev liksies izbojā tavu šodienas outfitu, citiem būs tāds: kāda pumpa? Citi to nemaz neievēros, kamēr tu pie sevis ķersi galvu šausmās cik tu neglīta.
Kas attiecas uz fotografēšanos- nepatīk kā es tur izskatos. Nepatīk ne video, ne balss ieraksti. Varbūt tāpēc, ka esmu pārāk kritiska pret sevi, kamēr citi to vienkārši redzēs kā parastu fotogrāfiju/video. Šaubos vai citi, kuri redz tavu video baigi skatās kā gaisma krīt uz tavu degunu un cik procentuāli viņš izskatās lielāks ja gaisma kristu no otras puses . :-D
30.10.2018 12:36 |

10 gadi
Reitings 5537
Reģ: 23.11.2014
Citreiz ieskatos spogulī un liekas - nu tik labi izskatos, ka jāuzņem kāds selfijs.. bet ne kā, bildes visas kā vienas ir šausmīgas.
Spoguļi arī ir dažādi, protams, katrā spogulī izskatīsies savādāk, kāds var sašaurināt, kāds paplatināt un tml. Vislabāk to var izjust uzlaikošanas kabīnēs + ko dara dažādas gaismas.
30.10.2018 18:19 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Man reiz viena vižāziste teica, ka spogulī skatoties, mēs skatāmies citādāk, respektīvi, sejas vaibsti, skatiens ir citādāks kā ikdienā. Esmu to pamanījusi arī citos - kā skatās spogulī, tā sejas vaibsti uzreiz izmainās. Fotografējoties ir “patiesā” seja. Domāju tāpēc liekas, ka tāda atšķirība. Es gan arī nesmādēju sevi ne bildēs, ne spogulī :) izņemot pases foto, protams. Tajā izskatos pēc noziedzinieka :D
02.11.2018 08:16 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Pirmkārt, spogulī redz spoguļattēlu (pret taisni simetrisko attēlu). Taču cilvēks nav simetrisks. Otrkārt, cilvēki ir pieņēmuši, ka spogulī labā un kreisā puse samainīta vietām. Patiesībā var būt samainīts vietām jebkas cits.
02.11.2018 08:56 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Jeezus, kataleja ar odetu nevar feisbukaa sarakstiities, kaada h.... peec tas regulaari jaadara forumaa.
Tas jauki, ka Katalejai patiik sava seja, tachu par deguna plastiku gan piedomaa, Tomam Kruuzam piestaav taads deguns ne sievietei.
Un bilde, kuraa viirishkjis uzlicis roku uz kaajas (protams, paraadaam pulksteni), sajuusmas veerta? Naakamo bildi vajag, kur roka kaajstarpee, bet ar taadu rakursu, lai apenju razhotaaja bljemba redzas.
02.11.2018 12:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)