Nav gadījies, jo tu vienkārši esi karstākā čiksa Cosmo un ko tad mēs mums divreiz mēneša laikā to nejautā
Gados jauns puisis no aizmugures pienāca un teica, ka jau divas minūtes ejot man aiz mugurasŠitas izklausās slimi. :-D
Nez, mož man arī ieskriet tajā Galerijā Centrs, iespējams ir cerības ka dabūšu komplimentus.Aha, xanax, uzvelc tik kleitu - komplimenti uz garantiju.:-P:D
Aha, xanax, uzvelc tik kleitu - komplimenti uz garantiju.
Gados jauns puisis no aizmugures pienāca un teica, ka jau divas minūtes ejot man aiz muguras un ir kautrējies uzrunāt, bet es nu esot tik simpātiska, ka nevar paiet garām Vēl tā riktīgi pabrīnījos, jo tās viņa frāzes nu tik salkanas.
nerātnā cerams Tu aizdosi man kādu savu kleitu, man diemžēl kleitu nav.nedošu, xanax, esmu skopule.:D Ja gribi komplimentus, nopērc sev to kleitu, ko Rīdziniece te ielikusi - būs labu labie komplimenti.:-P
Bet viņš cerēja ka būšu ieinteresēta un ka ir nomedījis
Kautrīgi izteica komplimentu , es pateicu paldies un aiztinos.Bet viņš cerēja ka būšu ieinteresēta un ka ir nomedījisdžeki gan jau saderējuši vai arī kārtējās vecpuišu ballītes uzdevums, a drostaliņas domā, ka visi ar viņām dikti iepazīties tīko un paceltu degunu dodas savos augstprātības mākoņos. :-D8-):-P
nedošu, xanax, esmu skopule.
nopērc sev to kleitu, ko Rīdziniece te ielikusi - būs labu labie komplimenti.
nerātnā es tā cerēju atnākt pie Tevis ciemos pēc kleitas un tad arī uz tēju palikt, bet nekā, abloms, nenocopēju sev čiksi.nu, nekas briesmīgs un šausmīgs nav noticis, xanax, jo te papilnam daiļavu, un gan jau kāda ne tikai uz tēju uzaicinās, bet arī nebūs tāda skopule kā es, un aizdos (vai pat atdos) kādu savu kleitu. :D
Paldies, grīdas lupatas mani neinterese.xanax, šitik stilīgas grīdaslupatas taču izpelnās visvairāk komplimentu - tā ka apdomā gan savu jauno pirkumu.:-P