Atkal nekā

Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
Ka tas nākas, ka vienmer iemilos ....ne jau visos, bet tiešām daudzos. Trīs mēneši man ir lūzuma punkts,un esmu iemīlējusies....
Šoreiz turpinajuma nav. Jau sākumā puisis mēģināja brīdināt, ka ir auksts un nesaprot jūtas , bet es protams neko ļaunu nedomadama turpināju. Randinojam, tikāmies , pat nāca man palīgā darīšanas utt,bet tiešām introverts man palīdzēt utt visu jā, bet par sevi neko....kko jau arī stāstīja, bet tīri tā komunikācija kluboja. Šodien nolēmu izrunāties un šis atzinas, ka nezin kas ir jūtas jo nekad neko ne pret vienu nav izjutis. Es paziņoju, ka esmu iemīlējusies šis ka nesaprot kas tas ir , bet ka es viņam patīkot . Saprotot, ka nevar man dot attiecības, kadas vēlos teica, ka saprot , ja viņu pametisu atvainojas ka sapinajis un viss....
Es vēl iekarsu un pahautaju ka tad viņam ēst ir ēst, sekss ir sekss un cilvēki cilvēki? Viņš atbildēja ka vispār nezin, jāpadomā...karoc sitik nenovērtēta es sen neesmu jutusies. Nedomāju, ka vispār vērts kko veidot ar kādu kurš kad tu ar viņu sāc runāt par šādām tēmām atbild ka viņa draugi arī nesaprot ka viņš kādu kādreiz atradis ja ir tik loģisks un auksts....
Atvainojas un viss un vēl pateica ka patīkot bet nevarētu teikt ka iemīlējies....bet kā ne jau viņam izlemt jo tie ir divi kas to izlemj....
Vēl kāda kādreiz ir bijusi kopā jau īsu brīdi ar aukstuma karali?
Vai es tiešām biju tik izmisusi( nedzivoju pilsēta patreiz) ka tiešām izmēros uz pirmo kaut cik šarmanto interesanto, inteliģenti un savādāko Džeku ......
Es nemāku būt viena tas ir fakts. Dzīvoju tālu no mājām un man patīk , ja man ir draugs un mīlestības piepildīta ikdiena kurā var dalīties viens ar otru ...ir dīvaini , ka jau pēdējos divus gadus uzkeros uz visa , kas nav man domāts.
26.10.2018 02:53 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Dažreiz vnk palīdz visu uzrakstit, lai izkristalizējās.
Manuprāt, ļoti laba metode, lai palīdzētu pašai izprast situāciju. Dažreiz prāts var fokusēties uz vienu aspektu, pilnīgi noignorējot piecus citus, bet uzrakstot vai izrunājot, vai kā citādi “uzliekot situāciju uz papīra”, var ieraudzīt arī tos piecus noignorētos aspektus. Neķer kreņķi :-).
27.10.2018 01:38 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Laiku atpakaļ satikos ar vienu tindera džeku, ar kuru jau no sarakstes bija skaidrs, ka šis nu ir maksimāls introverts un attiecību veidošanu uztver kā sists suns paceltu roku.
Pat prātā nenāca mēģināt tur ko veidot un iztaisīt no sevis līdzatkarīgo vai psihoterapeitu vai ko tur vēl.
Ir patiešām tādi, kas ir tik traumēti savā prātā, ka šīs atrunas "es neprotu, es nesaprotu, man tas neko nenozīmē un tā nekad nav bijis..." ir nevis atrunas, bet realitāte. Ne visi ir jākļi kuilīši un mačo, par kādiem te daudzas acīmredzot fano ;-)
27.10.2018 15:09 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
es saprotu, ka jaunā vecumā var būt interesanti pīties ar jocīgiem džekiem un kaut kur iekšā gribās, lai tas sabiedrībā nepieņemtais savādnieks, kas nespēj mīlēt un vispār nesaprot, kas ir jūtas, iepazīstot tevi, pēkšņi mainās un tu esi tā izredzētā, kas spēj atkausēt šo ledu :D bet reālitātē nav vērts. tu būsi daudz laimīgāka attiecībās ar vīrieti, kas grib būt mīlēts un, kas izbauda būt attiecībās. labā ziņa ir tā, ka tādu ir vairākums :)
27.10.2018 15:30 |

Reitings 60
Paldies dāmas! Vairāki komentāri man palīdzēja mazliet atkal visu apskatīt skaidrāk.
27.10.2018 16:48 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Pati jautājot atbildēji uz savu jautājumu.
Jau sākumā puisis mēģināja brīdināt, ka ir auksts un nesaprot jūtas

Randinojam, tikāmies , pat nāca man palīgā darīšanas utt,bet tiešām introverts man palīdzēt utt visu jā, bet par sevi neko....kko jau arī stāstīja, bet tīri tā komunikācija kluboja. Šodien nolēmu izrunāties un šis atzinas, ka nezin kas ir jūtas jo nekad neko ne pret vienu nav izjutis.

karoc sitik nenovērtēta es sen neesmu jutusies.

Es nemāku būt viena tas ir fakts.

Jūsu situācija ir gaužam vienkārša, Tu aktīvs ekstraverts esi satikusi pasīvo intravertu. Un ko Tu no šāda varianta gadīji? Tev kā ekstravertam ir jāmeklē ekstraverts, nevis intraverts. Un tas moments ka nemāki būt viena ir slikti, Tu nespēj būt pašpietiekama un iespējams tāpēc Tu lec virsū katram indivīdam, kurš izskatās pēc vīrieša un pat necenties no paša sākuma saprast viņa īsto būtību.
.
Ja vīrietim ir labs darbs, nav sliktu ieradumu, viņš ir izpalīdzīgs un prot apieties, tad tas vēl nenozīmē ka viņš ir labs vīra materiāls un ar viņu ir iespējams veidot normālas attiecības.
27.10.2018 17:25 |

Reitings 60
Pretigs komentārs ka lec virsū katram vīrietim. Šis bija vīrietis, kurš man iekrita acīs jo mēs darījām kopīgus hobijus utt mūsu kaile pret dabu un mūziku arī bija līdzīga...un es ar viņu satikos pēc 1 g tukšuma perioda kad man likās ka atkal esmu gatava kkam....pirms viņa aizgāju ar 8 dzekiem un randiņiem, nevienam virsū vairs nelecu. Izvēlos pēc kopīgām interesēm un vērtībām.
Vnk gadījās ka parpratu vērtības...bet kā saka Pavik viņam ar mani labi gribēja turpinat lai arī zin nav nekāds romantiķis....
Man tieši likās foršāk ka tāds praktiskāks ka vairāk viss darbos nevis vārdos ...bet nu kā saka ko padarīs idealistam.
27.10.2018 18:01 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Pretigs komentārs ka lec virsū katram vīrietim.

Paldies par komplimentu. Bet realitāte ir tāda, kāda viņa ir un dažreiz lietas ir jāsauc savos vārdos. Kā jau minēju, pat ja Tev un potenciālajam puisim ir daudz kā kopīga un viņš vairāk dara, nekā runā, pastāv varbūtība ka viņš Tev nederēs.
Izvēlos pēc kopīgām interesēm un vērtībām.

Ar to ir par maz, lai izvēlētos vīrieti attiecībam.
27.10.2018 18:15 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Vientulības sajūta ir gaužām slikts attiecību padomdevējs.
.
Un tas, ka makaronu un medus īpašnieks ir ekstraverts vai intraverts, neietekmē izmantotāja attieksmi pret attiecībām vispārīgi vai konkrēto personu, - tas ietekmē vien makaronu karināšanas un medus liešanas paņēmienus.
27.10.2018 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits