Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atkal nekā

Reitings 60
Reģ: 03.01.2013
Ka tas nākas, ka vienmer iemilos ....ne jau visos, bet tiešām daudzos. Trīs mēneši man ir lūzuma punkts,un esmu iemīlējusies....
Šoreiz turpinajuma nav. Jau sākumā puisis mēģināja brīdināt, ka ir auksts un nesaprot jūtas , bet es protams neko ļaunu nedomadama turpināju. Randinojam, tikāmies , pat nāca man palīgā darīšanas utt,bet tiešām introverts man palīdzēt utt visu jā, bet par sevi neko....kko jau arī stāstīja, bet tīri tā komunikācija kluboja. Šodien nolēmu izrunāties un šis atzinas, ka nezin kas ir jūtas jo nekad neko ne pret vienu nav izjutis. Es paziņoju, ka esmu iemīlējusies šis ka nesaprot kas tas ir , bet ka es viņam patīkot . Saprotot, ka nevar man dot attiecības, kadas vēlos teica, ka saprot , ja viņu pametisu atvainojas ka sapinajis un viss....
Es vēl iekarsu un pahautaju ka tad viņam ēst ir ēst, sekss ir sekss un cilvēki cilvēki? Viņš atbildēja ka vispār nezin, jāpadomā...karoc sitik nenovērtēta es sen neesmu jutusies. Nedomāju, ka vispār vērts kko veidot ar kādu kurš kad tu ar viņu sāc runāt par šādām tēmām atbild ka viņa draugi arī nesaprot ka viņš kādu kādreiz atradis ja ir tik loģisks un auksts....
Atvainojas un viss un vēl pateica ka patīkot bet nevarētu teikt ka iemīlējies....bet kā ne jau viņam izlemt jo tie ir divi kas to izlemj....
Vēl kāda kādreiz ir bijusi kopā jau īsu brīdi ar aukstuma karali?
Vai es tiešām biju tik izmisusi( nedzivoju pilsēta patreiz) ka tiešām izmēros uz pirmo kaut cik šarmanto interesanto, inteliģenti un savādāko Džeku ......
Es nemāku būt viena tas ir fakts. Dzīvoju tālu no mājām un man patīk , ja man ir draugs un mīlestības piepildīta ikdiena kurā var dalīties viens ar otru ...ir dīvaini , ka jau pēdējos divus gadus uzkeros uz visa , kas nav man domāts.
26.10.2018 02:53 |

Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
bet es protams neko ļaunu nedomadama turpināju. Randinojam, tikāmies
Kļūda. Es pastāvu par principu "FUCK YES OR NO": https://markmanson.net/fuck-yes
26.10.2018 03:34 |

Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
Atvainojas un viss un vēl pateica ka patīkot bet nevarētu teikt ka iemīlējies....bet kā ne jau viņam izlemt jo tie ir divi kas to izlemj....

Nē, tas ir viens, kurš iemīlās. Ja Tu to domā tā, ka to abi izlemj :D Tas pat nav lēmums - iemīlēties vai nē. Tā vienkārši notiek.
Vispār, arī patikšana no tik auksta cilvēka ir daudz.
_
Ne vienmēr jūtas abiem attīstās vienlīdz strauji. Ja esi jau tagad iemīlējusies, tad nevajag no viņa prasīt to pašu. Viņam tam vajag ilgāku laiku. Tu arī tagad uzreiz visu nogriezt, un viss, bet varbūt vajadzētu dot ilgāku laiku viņam? Ir cilvēki, kuri tikai pēc gada pasaka, ka ir iemīlējušies u.t.t.
Protams, ja gribi, lai viss notiek strauji un vienkārši, tad labāk šo visu izbeigt, jo jūtas var tā arī nepienākt, bet, ja redzu potenciālu, tad varbūt ir vērts dot laiku?
Jau sākumā puisis mēģināja brīdināt, ka ir auksts un nesaprot jūtas , bet es protams neko ļaunu nedomadama turpināju.

Viņš jau sākumā to visu pateica, bet Tu to noignorēji, un tagad vēl viņš vainīgs. Viņš vismaz bija un ir patiess. Vai arī Tev labāk patiktu, ja viņš melotu, radītu Tev ilūziju, un tad vienā brīdī būtu booom!, un Tu vispār nesaprastu, kas notiek?
Nedomāju, ka vispār vērts kko veidot ar kādu kurš kad tu ar viņu sāc runāt par šādām tēmām atbild ka viņa draugi arī nesaprot ka viņš kādu kādreiz atradis ja ir tik loģisks un auksts....

Ja nedomātu, ka ir vērts ko mēģināt, tad nemaz šeit nerakstītu. Nu, un kas, ka viņš tā saka? Ko viņam vēl Tev teikt? Melot, ka ir samīlējies?
_
Sanāk, ka Tev vajag blakus kādu, kurš uzreiz ap Tevi ucināsies un dos visu, kas Tev pietrūkst, lai aizpildītu vientulību. Tu biji sadomājusies, ka tagad Tu vienā rāvienā izmainīsi cilvēku, kurš jau sākotnēji Tev visu atklāti pateica, un viss būs, kā gribēsi. Tā sanāk... Vilšanās, protams, bet ieteiktu arī ieklausīties nākamajā puisī - ko viņš saka un kāds viņš vispār ir, un tad tikai domāt, vai sākt kaut ko veidot. :)
26.10.2018 09:56 |

Reitings 149
Reģ: 16.01.2018
Jau sākumā puisis mēģināja brīdināt, ka ir auksts un nesaprot jūtas ,

Eu, es nezinu, bet man šitas viss liekas tāda d#@šana, ka maz neliekas. Baigi superveči - nesaprotu jūtas, nezinu kas tas ir, nezinu to un nezinu šito.:-P
Man liekas,ka vis šī "aukstais vecis" tēlošana ir tāds baigais teijāteris, lai meiča, ķipa, būtu brīdināta un, lai viņš jebkurā brīdī varētu viņu atšūt un viņu pašu uztaisītu par vainīgu, jo nu kā - es taču teicu,ka nevaru iemīlēties un nesaprotu jūtas!Ak, tu nabadziņš!
26.10.2018 10:13 |

Reitings 312
Reģ: 24.09.2015
Man jau liekas, ka puisis jau no paša sākuma saprata, ka attiecības negrib, bet seksu jau tā kā varētu gan... Nu, un tad jau šis laikus to arī pateica, maskējot to aiz vārdiem "nezinu, kas ir jūtas, nekad neesmu iemīlējies, blablabla..." Lai vieglāk notīties, kad apniks. It kā jau puisis brīdināja, bet meitene neklausījās, jo domāja, ka kas mainīsies. Parasti nemainās. Nu nekas, nākamreiz meitene būs gudrāka un klausīsies, ko saka, un turēsies pa gabalu no šiem vājajiem un saaudzējamiem "nezinīšiem".
26.10.2018 11:27 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Es nemāku būt viena tas ir fakts. Dzīvoju tālu no mājām un man patīk , ja man ir draugs un m
sākumā ar šo tiec galā, jābūt dzīves baudai arī vienai esot.nevar dzīvi bikšainim pakārtot,
26.10.2018 11:35 |

10 gadi
Reitings 3545
Reģ: 13.03.2013
Te ir divi varianti.
1.
tāda d#@šana, ka maz neliekas. Baigi superveči - nesaprotu jūtas, nezinu kas tas ir, nezinu to un nezinu šito.

Kas bieži vien ir.:-D tā tāda atmazka.
Bet nevar teikt, ka viņš tevi nav brīdinājis, tu LABI apzinājies uz ko ej.:-D
2. Viņš ir auksta zivs.:-D
Es pati esmu no šis sugas un varu teikt, ka tā atsilšana notiek lēnu, ļoooti lēnu.:-D Nekad nav tās momenta ķīmijas , attiecības un simpātijas pret cikvēku rodas ar laiku. ( Growing on me) Un tas ir reāli, ka viņš nesaprotu to fikso ķīmiju, jo es pati nezinu kas tas ir,man tas vnk nav skaidrs.:-D Un tad , kad otrs izmet, ka redzi viņš/a ir tevī iemīlejies, pēc 3 mēnešiem, ummm....šī tipa cilvēkiem to ir grūti pārgremot, un reāli nezina ko atbildēt, tā ir bāaaaigi neērta situācija.:-D
Ja tev nav baigi ko zaudēt,paskaties kā viss norit tālāk.
26.10.2018 11:48 |

10 gadi
Reitings 3545
Reģ: 13.03.2013
Ja viņš ir tas otrais variants un tev viņš patīk dieva dēļ netramdi.:-D Tas ir baigi grūti, kad otrs tevi sāk tramdīt ar savām simpātijām.:-D
26.10.2018 11:51 |

Reitings 340
Atkal nekā

Cik saprotu, tad ne jau pirmo reizi Tev tur kaut kas nesanāk. Un kāpēc iepriekš nesanāca?
Kā Tev bija iepriekš, ar citiem puišiem?
__
Varbūt problēma ir Tevī? Ļoti ātri iemīlies, un tad sāc tramdīt otru par to, lai arī viņš ātrāk sāk iemīlēties, u.t.t.
__
Man arī ir bijuši gadījumi, kad it kā patīk cilvēks, un viņš jau atzinies jūtās, u.t.t., bet, nu, es nevaru atbildēt ar to pašu. Un nevaru būt 100% pārliecināta, ka nākotnē rastos kas vairāk, un tajā pašā laikā arī negribas sāpināt cilvēku vai dot tukšas cerības.
Tas viss jau nav tikai balts vai melns.
26.10.2018 11:59 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Sita nabaga cilveks, neko nesaprot, jutas, nespej iemileies utt, nez no kurienes vins to ir ta pienemis ka faktu:-D tiesam kaut kadas atmazkas un viss... a ja nu kas, tad pati vainiga, ko tad tu gaidiji.
26.10.2018 12:19 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Eu, es nezinu, bet man šitas viss liekas tāda d#@šana, ka maz neliekas.

Ir tādi cilvēki, kam ir problēmas saprast citu cilvēku emocijas. Viņi citu cilvēku emocijas nespēj pat īsti nolasīt. Piemēram - ja Tu smaidīsi, tāds cilvēks būs pārliecināts, ka esi priecīga, jo smaidi taču, lai gan mēs visi labi zinām, ka eksistē arī skumjais smaids. Šādi cilvēki otra emocijas mēģina atsifrēt balstoties tikai uz ārējām pazīmēm - smaids, asaras, kliegšana utt. Starp citu, šādas problēmas ir diezgan bieži sastopamas. Uz 100 cilvēkiem 2 tādi būs.
26.10.2018 12:59 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Cilvēks atklāti pasaka kas un kā ir.
Jūtas ir visiem, tikai vai nu nav pret kādu konkrēti, vai dziļi iekšā, līdz kurām nevar tikt.
Ir cilvēki kas nejūt vajadzību ne pēc otra, ne kaut kam "pieķerties"
Šādā attiecību veidošanās stadijā, vēl nav ne kādi pienākumi ne atbildība vienam pret otru.
Varbūt cilvēks var mainīties, bet ir garš un grūts ceļš uz to. Var sanākt, var arī nesanākt.
Ar šādu attieksmi, labāk atstāt viņu un pārdzīvot iemīlēšanos.
26.10.2018 13:36 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Jau sākumā puisis mēģināja brīdināt, ka ir auksts un nesaprot jūtas , bet es protams neko ļaunu nedomadama turpināju.

Redzi, tā jau ir tā tava un daudzu citu sieviešu kļūda, ka zemapziņā patur iespēju, ka tu būsi tieši tā īpašā sieviete, kura spēs mainīt vīrieša domas un tu būsi tas izņēmums, ka vīrietis iemīlēsies tieši tevi, un kad tā nenotiek, tad ir lielā brēka un nesaprašana kāpēc tā notiek, lai gan sākumā jau tiki brīdināta par visu.
karoc sitik nenovērtēta es sen neesmu jutusies.

Būtu interesanti uzzināt kā tieši tu jūties nenovērtēta? Vai šis vīrietis tev ir kaut ko parādā? Vai viņam automātiski ir jāmaina savi uzzskati, tikai lai tev atdarītu ar to pašu? Izbeidz tēlot upuri, tu zināji uz ko paraksties, kad turpināji kopš iepazīšanās ar viņu tikties.
šis atzinas, ka nezin kas ir jūtas jo nekad neko ne pret vienu nav izjutis.

Es gan tavā vietā vairāk uztrauktos par šito tekstu, nevis par to, ka jums tur nekas nesanāca/nesanāks. Izklausās, ka viņam ir kaut kāda bērnības trauma vai kas citas, vai arī viņš ir sociopāts (ja tiešām viņš tev saka taisnību, ka nezin vispār kas ir jūtas). Es vēl saprastu, ja viņš neizrādītu tik daudz jūtas cik tu vēlētos, bet tā, ka vispār nezin kas tas tāds ir, liekas ļoti creepy and weird.
Ja nespēj būt viena, tad labāk atrodi sev citu vīrieti, kurš būs savādāks, jo ar šo cilvēku tev noteikti nekas labs nesanāks, varēsi visu laiku mocīties un trakot, ka no viņa nesaņem pat mazāko mīlestības izpausmi un necenties arī viņu mainīt, ja tas nav noticis pēc 3 mēnešiem, tad pastāv liela iespēja, ka tas nenotiks nemaz.
26.10.2018 15:32 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Man atkal liekas, ka trīs mēneši ir pārāk ātrs laiks, lai teiktu, ka esi iemīlējusies un prasīt to pašu no otra.
26.10.2018 15:51 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Jau sākumā puisis mēģināja brīdināt, ka ir auksts un nesaprot jūtas
^ medus
šis atzinas, ka nezin kas ir jūtas jo nekad neko ne pret vienu nav izjutis. (..) šis ka nesaprot kas tas ir , bet ka es viņam patīkot . Saprotot, ka nevar man dot attiecības, kadas vēlos teica, ka saprot , ja viņu pametisu atvainojas ka sapinajis un viss.... (..) viņam ēst ir ēst, sekss ir sekss un cilvēki cilvēki? Viņš atbildēja ka vispār nezin, jāpadomā...
^ medus un makaroni
viņa draugi arī nesaprot ka viņš kādu kādreiz atradis ja ir tik loģisks un auksts....
^ medus
^ makaroni
uz pirmo kaut cik šarmanto interesanto, inteliģenti un savādāko Džeku ......
^ makaronu karinātājs un medus lējējs
Es nemāku būt viena tas ir fakts. Dzīvoju tālu no mājām
^ tad mācies būt viena bez vientulības sajūtas. Lai ir interesanta, savāda, inteliģenta, šarmanta un mīlestības piepildīta ikdiena vienai pašai ar sevi.
26.10.2018 16:20 |

Reitings 340
Es nemāku būt viena tas ir fakts. Dzīvoju tālu no mājām un man patīk , ja man ir draugs un mīlestības piepildīta ikdiena kurā var dalīties viens ar otru ...ir dīvaini , ka jau pēdējos divus gadus uzkeros uz visa , kas nav man domāts.

Vispār, sāc ar šo. Pievērsies saviem hobijiem, jaunām nodarbēm, padari savu ikdienu interesantu arī bez vīrieša. Tad nebūs tā, ka vienīgais piepildījums dzīvē būs attiecības un kāds blakus.
26.10.2018 16:29 |

Reitings 60
Né, par to iemilesanos es saprotu ka ne jau visiem uzreiz..Bet vins pazinoja ka nekad dzive nav iemilejies un pat attiecibas, kas vinam ir bijusas senak nekad nav jutis atskiribu menesi vai gadi. Jo nekad neviena sava draudzene nav iemilejies.
Tas ari nav tikai par seksu jo ne jau mes vienmer satikamies pie kada...vins pat pirms mani satika bija aseksuala perioda....
Lieta vnk ir taja ka nav verts turpinat ja nesaskan prinicipi. Vienam uzticiba, un attiecibas nav svarigas bet vnk grib ar kadu but kad vinam gribas....
vinu vienmer pamet un vins saka ka ir pie ta pieradis un zin ka nevares man dot ko es velos.
tapec tas ir tikai normali vinu pamest ja viss ir izrunats. es saprotu ka ritmi mums ir atskirigi, utt. es nemaz vairs tik loti nekrenkejos. Es domaju viss pareizi, ka nevirzisimies talak, ja jau tagad jut, ka katrs grib kko citu. Un hobiju man ir daudz. Ne jau es bagi pakartoju savu dzivi dzekam. Vnk ir japielagojas, lai spetu saplanot tiksanas. Stradaju un plosos vairakas sferas.
*Bijusajas attiecibas mana problema vienmer bija makaronu karinasana man uz ausim, jo es iemilos loti atri visa, kas man ir jauns....tiesam iemilos tikai tados divanos vai kkada zina loti ipasos,,,,laikam gribas izaicinajumu, cik nu es ta pati saprotu. Gan jau pati negribu saistibas un to neapzinos.
Skaistas attiecibas bijusas tikai 2 reizes. Parejais viss ir kaisle+viesulis = beigas max lidz 1 g parasti.
Nesutu pareizos signalus, jo esmu bohemaa, trakuliga, super emocionala ,bet monogama....bet gan jau kadreiz sanaks.:)
p.s.sim skaistulim vienigais ko es isti nevaru piedot ir ka vins jau ta ka zinaja kadu laiku ka ta bus bet vins velk un gaida kad es pateiksu cau jo vins sita var turpinat bezgaligi....ari krapojot utt jo vinam neeksiste greizirdiba utt.
lenam beigsu dusmoties pati uz sevi un katru reizi tomer speju but pieaugusaka..jaiztira cakras un japabeidz iesaktie projekti. bus tagad vairak energijas.
26.10.2018 20:29 |

Reitings 4218
Ja Tu 'nemāki būt viena', tad kāpēc lai neuzrastos kāds (arī vairāki tādi pēc kārtas), kas Tavas ilgas pēc 'drauga un mīlestības piepildītas ikdienas, kurā var dalīties viens ar otru' neizmantotu, lai, pielējis Tavas ausis ar medutiņu 'esmu auksts un nesaprotu jūtas', dabūtu seksu no Tevis, tad vēl un vēl, bet, pieķerts attiecību neveidošanā un neuzturēšanā, karinātu attaisnojuma makaroniņus medus mērcē, jo, kas zina, Tu atkal uzķersies, piedosi un seksu dosi arī turpmāk? Nu, a kāpēc puisietim to neizmantot, ja ir tāda iespēja dabūt, ko tik šams uzgrib, vienkārši un ātri, tik mēli vajag prasties īstajā brīdi piemēroti luncināt, a pārējā laikā pietiek ar dziļdomīgu klusēšanu? Protams, ka tāds tipiņš 'zinaja kadu laiku ka ta bus bet vins velk un gaida kad es pateiksu cau jo vins sita var turpinat bezgaligi....ari krapojot utt'.
Mācies baudīt dzīvi viena bez vientulības sajūtas, tad 'attiecibas mana problema vienmer bija makaronu karinasana man uz ausim, jo es iemilos loti atri visa, kas man ir jauns....tiesam iemilos tikai tados divanos vai kkada zina loti ipasos' tipiņus atpazīsi arvien labāk, līdz tādi puisīši būs tikai pagātne, un nebūs Tev tad vairs jābrīnās: 'ir dīvaini , ka jau pēdējos divus gadus uzkeros uz visa , kas nav man domāts'.
26.10.2018 23:46 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
.karoc sitik nenovērtēta es sen neesmu jutusies. Nedomāju, ka vispār vērts kko veidot ar kādu kurš kad tu ar viņu sāc runāt par šādām tēmām atbild ka viņa draugi arī nesaprot ka viņš kādu kādreiz atradis ja ir tik loģisks un auksts....

Wtf? Nē, nopietni, es tiešām nesaprotu kur te ir problēma. Stāsts sākas ar to, ka čalis paziņo, ka ir auksts, nesaprot jūtas, ka nekad nav bijis iemīlējies. Un pēc tam seko frāze par to, cik nenovērtēta jūties un ka ar tādu vispār neesot jēga kaut ko veidot. Tad kāpēc vispār ar tādu cilvēku, kuram ir tāda nostāja (kura, kā saprotu Tev nav pieņemama) kaut ko vispār sākt veidot? Lai pēc tam sūdzētos par to, ka jūties nenovērtēta? Ar cerību, ka viņa teiktais bijuši tikai tādi nenozīmīgi vārdi un ka spēsi likt viņam mainīties?
Lieta vnk ir taja ka nav verts turpinat ja nesaskan prinicipi.

Un es vēl joprojām nespēju saprast kur šajā stāstā ir problēma. Ko tieši tu vēlies ar visu šo pateikt, ja reiz pati jau esi nonākusi pie lēmuma neko neturpināt? Kāds ir tas padoms pēc kura vērsies? Sorry, bet tik neloģisku diskusijas pieteikumu sen nav nācies lasīt.
27.10.2018 00:11 |

Reitings 60
Nu vakar nevarēju izlemt, šodien jau izdomāju. Dažreiz vnk palīdz visu uzrakstit, lai izkristalizējās. Lai cik neloģiski tas skan un nav varbūt vērts to te cilat. Mierīgi varētu izdzēst, bet te tādu opciju nav.......!
27.10.2018 00:49 |

Reitings 4218
Kāpēc kristalizācijas procesu neatstāj dienasgrāmatai?
27.10.2018 01:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits