Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nesaprotu sevi!

Reitings 23
Reģ: 16.06.2018
Sveiki! Man ir liela problēma, tāpēc veršos pie jums pēc palīdzības! Es10 gadus augu bez mammas, visu šo laiku nemaz nezināju vai viņu vēl kādreiz satikšu, īsti pat viņu vairs nepazīstu un te pēkšņi viņa uzradās un nepazīstot mani, cenšas ieskaidrot to, kam es kategoriski saki NĒ un tad vēl viņa nesaprot kāpēc NĒ
25.10.2018 22:16 |

Reitings 23
Reģ: 16.06.2018
Manuprāt, viņai pirms aiziešanas vajadzēja padomāt, kāda es būšu pēc tiem 10 gadiem, vajadzēja taču saprast, ka nebūšu vairs tas naivais bērns. Es pati zinu, ka esmu spītīga, bet visam ir savi iemesli! Vai var būt tā, ka es kļūdos? Man ir sajūta, kā man viņa vairs nav vajadzīga, es jūtu naidu pret viņu un nespēju viņai piedot to, ka viņa mani pameta.... Kads var man palīdzēt, ieteikt ko darīt? Vai naids kādreiz varētu zust?
25.10.2018 22:22 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tev ir visas tiesības ar viņu nesazināties, nesatikties, nevēlēties atsākt ar viņu kontaktu. Ja māte pazūd uz vairākiem gadiem, neliekas ne zinis, tad nevar pēkšņi uzrasties un domāt ,ka viss būs pa vecam, otrs piedos visu un ar aplestām rokām sagaidīs.
Tas dabiski,ja pret tādu cilvēku ir radies atsalums, nav vairs tādas izteiktas jūtas kā pret māti.
25.10.2018 22:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits