Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gatavot šodien, pasniegt rīt!

 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Sveikas! Kādi ieteikumi, dāmas? Gribas baigi forši saplānot... Īsti nezinu kā labāk.
Šodien vajadzētu steidzīgi pagatavot, sagatavot šampinjonus un vistu (pēdējais termiņš). Rītdienai gribas foršas vakariņas, lai rīt varētu pacienāties ar to.
Ideja par - krāsnī ceptiem kartupelīšiem ar vistu + atsevišķi krēmīga šampinjonu mērce + svaigi burkānu kāposti. Man nepatīk glabāt ēdienu ledusskapī. Protams, reāli bieži tā sanāk, bet tas nav tas, kas tikko gatavots! Kā būtu, ja atstātu vistu un kartupeļus pusgatavotus krāsnī uz diennakti un rīt turpinātu līdz galam apbrūnināt? Savukārt šampinjonus tikai sacept un rīt pievienot krējumu utt?8-)
21.10.2018 13:38 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vienvārdsakot, šodien galvenais ir - sagatavot vistu un šampinjonus, lai neaiziet pa pieskari. :-D Rīt - (vēlams to pašu) supergaršīgi pasniegt!:-)
21.10.2018 13:39 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Šamponjomus var sagriezt un sasaldēt. Un tad rīt uzreiz mest uz pannas un gatavot mērci.
--
Diezin vai vista uzreiz rīt būs veca, bet, ja šaubies, uztaisi marinādi un tad novieto ledusskapī, lai stāv līdz rītam.
21.10.2018 14:39 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
t.i. šampinjonus
21.10.2018 14:39 |
 
Reitings 1071
Reģ: 22.07.2014
Var vistu iemarinēt uz nakti un cept rīt. Šampinjonus var sacept šodien un arī mērci pabeigt rīt. :)
21.10.2018 14:40 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
Jā, es arī ieteiktu vistu iemarinēt. Gan noņem risku, ka rīt vairs nebūs laba, gan interesantāk garšos :)
21.10.2018 14:49 |
 
Reitings 209
Reģ: 15.07.2018
Čau reichela! :)
21.10.2018 14:51 |
 
Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
pusgatavu vecu vistu turēt istabas temperatūrā vai marinēt. veiksmi.
21.10.2018 14:59 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Es gan vistu, gan šampinjonus šodien saceptu uz pannas, un rīt tad domātu ko darīt. Varbūt uztaisītu krēmīgu makaronu sacepumu ar bešamel mērci.
21.10.2018 15:38 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Vistu iemarinē ar etiķi , eļļu un garšvielām , smpinjonus sagriez un sasaldē
21.10.2018 16:19 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Cept pusjēlu , nav pati labākā doma
21.10.2018 16:19 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Paldies! Kā ar kartupeļiem? Varbūt var nomizot un jau sagriezt, lai rīt liktu cepeškrāsnī? Hm, nesakrāsosies nesmuki? Gribas kaut kā vēl paātrināt to procesu, tas ir - atvieglot rītdienai, šodien izdarīt max cik var. :-D:-)
21.10.2018 16:25 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Nomizot, sagriezt, ūdenī atstāt (ledusskapī)? :D No rīta var apmainīt ūdeni, ja vajag? :-D Par cik gribas - "1 un 2" un gatavs rīt. (l)
21.10.2018 16:27 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nomizot, sagriezt, ūdenī atstāt (ledusskapī)?  No rīta var apmainīt ūdeni, ja vajag?  Par cik gribas - "1 un 2" un gatavs rīt.

Tā ir vispareizāk darīt
21.10.2018 17:14 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Wee, jo tu domā ar "cept pusjēlu"? Sacept uz pannas, kamēr gatavs, un tad iekšā cepeškrāsnī. Šādi daudzi sacepumi tiek taisīti.
21.10.2018 17:20 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Ar to domāju , piemēram, vistu neizcept līdz galam uzreiz , bet atstāt , lai izceptu līdz galam rīt. Ja sāc gatavot tad vēlams būtu pabeigt it īpaši ja termiņam pēdējā diena.
21.10.2018 17:39 |
 
Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
es atvainojos, te kaut kāda āfrikas ciemu sanāksme? pēdējā diena ir sviests, cik nav mests ārā.
21.10.2018 20:23 |
 
Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
met to vistu ārā un slēdz tēmu.
21.10.2018 21:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!